Ezt a hirdetést archiválták.

Nagypolgári családi ház Kápolnásnyéken

Kápolnásnyék
3 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó 244 m2-es családi ház Kápolnásnyék, Kápolnásnyék, Balassa utca
    Kápolnásnyék, Kápolnásnyék, Balassa utca
    Nagy a család, és egyből beköltözne? Vagy befektetésre keres ingatlant? Ez egy olyan ház, ahol az összeköltözős és a pénzkereseti tervek külön-külön, de még akár egyszerre is megvalósíthatók! Némi korszerűsítéssel pedig akár rezsivédetté is tehető. K...
    • Eladó ház, Lakás - Kápolnásnyék
    1 napja, 15 órája
    79 800 000 Ft
  • Kápolnásnyék csendes utcájában eldó ház nagy telekkel
    Kápolnásnyék
    LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR megvételre kínál KÁPOLNÁSNYÉKI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR megvételre kínált KÁPOLNÁSNYÉKI CSALÁDI HÁZ főbb jellemzői: - A KÁPOLNÁSNYÉKI eladó CSALÁDI HÁZ 1373 m2-es telken, 98 m2-es alapterülettel bír, falazata...
    • Eladó ház, Lakás - Kápolnásnyék
    1 napja, 20 órája
    45 000 000 Ft
  • Eladó családi ház Kápolnásnyéken
    Kápolnásnyék
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR eladásra kínál Kápolnásnyéken kiváló adottságokkal rendelkező családi házát. Kápolnásnyék a Velencei tó keleti szomszédságában fekszik, az M7-es autópálya közelsége, melynek lehajtóága van a településre, könnyen elérhetővé ...
    • Eladó ház, Lakás - Kápolnásnyék
    1 napja, 20 órája
    85 000 000 Ft
  • ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ KÁPOLNÁSNYÉKEN ELADÓ
    Kápolnásnyék
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR megvételre kínál KÁPOLNÁSNYÉKI ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZÁT. A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR által megvételre kínált KÁPOLNÁSNYÉKI Ú JÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ főbb jellemzői: -az ikerház tervezett átadása 2021 december vége -porotherm 30k tégláb...
    • Eladó ház, Lakás - Kápolnásnyék
    1 napja, 20 órája
    103 500 000 Ft
  • ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ KÁPOLNÁSNYÉKEN ELADÓ
    Kápolnásnyék
    A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR megvételre kínál KÁPOLNÁSNYÉKI ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZÁT. A LIDO HOME SZÉKESFEHÉRVÁR által megvételre kínált KÁPOLNÁSNYÉKI ÚJ ÉPÍTÉSŰ IKERHÁZ főbb jellemzői: -az ikerház tervezett átadása 2022 nyár -porotherm 30 k téglából, cser...
    • Eladó ház, Lakás - Kápolnásnyék
    1 napja, 20 órája
    113 500 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-5477800
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 152
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Családi ház eladó Kápolnásnyéken.

Vörösmarty Mihály szülőfalujában, Kápolnásnyék vasútállomásához közel eladó, jó állapotú, részben felújított családi ház. Kápolnásnyék a legboldogabb falu címét is elnyerte, az évek során Velencével közvetlenül határos lett. Saját (M7-es) autópálya lehajtója van Budapesttől csupán 37 km, Székesfehérvártól 24 km távolságra van.

 

A több generációs ház központi utcában van, az intézményektől 15-20 perces sétára helyezkedik el. A település kitűnő óvodával, és országos viszonylatban is kiemelkedően jó iskolával rendelkezik.

A 2301 m2-es telken egy 1970-ben épült családi ház áll, melyet 2019 óta újítanak, szépítenek, így alakult ki egy élhető, kényelmes otthon. A háznak beton alapja van, és tégla falazata.  A tetőszerkezet is jó állapotú, cseréppel fedett, a födém betongerendás, betonkoszorús, tetőtere beépíthető.

A villany vezetékek és a vízvezeték, csatorna cseréje 5 éve szintén megtörtént . Ekkor kerültek beépítésre az új, műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval.

 

A ház egy napos, működő kutakkal ellátott, nagy méretű telken van. A jó elrendezésű, 6 szobás, 1 fürdőszobás, 2 illemhelyes ház rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. A fűtést gáz-cirkó és kandalló szolgáltatja, ahogy a meleg víz ellátást is. A házban ipari áram is van.  A használatban levő lakótér (nappali, konyha, fürdő, wc, hálószoba) igényes, azonnal költözhető.

 

 

Az ingatlan régen a telefonközpontként is működött, és akkor a ház utca felőli része külön bejáratos volt, két előszobával. Jelenleg is használható a két külön bejárati ajtó, de össze is nyitható. Az egyik előszoba folyosójának végében található egy 2 szobás, tágas, világos lakrész. Ez a szárny kiválóan alkalmas teljesen önálló  lakásnak, mert kis ráfordítással , az első szobában kialakítható az amerikai konyha+ nappali, ahonnan nyílik a hálószoba. A víz kiállás a nappali falban van, és tartozik hozzá egy külön Wc helység is.

Ha befektetési céllal gondolkodik, ez a szárny lakalbérletként is kiadható. Ha igényei azt kívánják, akkor irodaként, raktárként, műhelyként, vagy mosókonyha+gardrób helységekként is használható a háznak ezen része.

 

A házban több fantázia van, mint elsőre gondolnánk -

- Ipari áram: 63 Amperes ipari áram van bevezetve, mely alkalmas komolyabb géppark fogadására.

- 2 bejárati ajtaja miatt le lehet választani az utcára néző részt ügyvédi irodának, könyvelőirodának, rendelőnek, vagy szépségszalonnak, míg a hátsó rész megmarad külön családi élettérnek.

- a sok szoba miatt alkalmas szálláshelynek, panziónak

- jó elosztása, és nagy kertje miatt lehet családi bölcsőde, óvoda, udvarral, játszótérrel

 

Az előszoba másik végéből léphetünk be a nappaliba, a 2 hálószobába, konyhába, külön illemhelybe, és a fürdőszobába.

 

Az épület belmagassága 340 cm, galériázható. Az egész ház jó állapotú,  sehol sem vizesedik, de az utcafronti, évekig nem lakott, 2 szobás részben  szükséges az aljzatkiegyenlítés, és a falak újra glettelése. A fürdőszoba , a padlóburkolatok és mellékhelységek felújításra/cserére szorulnak.

 

A kertben jó minőségű, termesztésre alkalmas a föld. A veteményest és zöldséges kertet jelenleg az ásott kút vizével öntözik.

 

EXTRA!!!!

+    A nyeles telek, a gyümölcsössel, és a melléképületekkel az udvar végéig, külön HRSZ-ra vehető, és értékesíthető!

+  A ház külső hőszigetelése (kőzetgyapot) éppen folyamatban van, az ár tartalmazza a dryvit réteggel együtt. A tetőszigetelést már szintén megvásárolták, benne van az árban.

 

Az ingatlant 13 M Ft készpénzes önerőtől tudják tehermentesíteni.

 

Érd:

[------]


Hivatkozási szám: EVH0241

Elhelyezkedés
Kápolnásnyék

 
Elhelyezkedés
Kápolnásnyék