Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 59 m2-es Téglalakás Kecskemét, Villanegyed, Balaton u. 19

71 400 000 Ft
Kecskemét Villanegyed, Balaton u. 19
3 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11667830
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 59
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
BEFEKTETŐK figyelem! Lakásaink kiadási ára most ~4000,-Ft/m2. Bérlők szinte sorban állnak. Bérlő közvetítésében szívesen segítünk. (A fűtés és hűtési költség a bérlőnek 0,-Ft, rendkívül jó komfort, nincs klíma sem radiátor! Nagyon szeretik.)

Szeretnél egy olyan lakást, amely a legmodernebb technológiával van felszerelve és mindemellett még környezetbarát is? Akkor figyelj, mert neked szól a mi ajánlatunk!

 

Az új társasházunk Kecskemét a dinamikusan megújuló Villanegyed melletti városrészében található (Balaton utca), ahol minden megtalálható, amire csak szükséged lehet. Élelmiszerboltok, iskolák, kórházak, gyógyszertárak, játszóterek és még sok más!

Az épületünk talajszondás hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, és a napelemes rendszerünk segítségével ennek energiaigényét nagy részben fedezzük. Tehát nem csak a zsebednek teszünk jót, hanem az egész bolygónak is! (A++)

 

A beruházó cégünk egy régmúltú családi vállalkozás, akik hosszú távon gondolkodnak, és nem mellesleg okleveles építőmérnökök vezetik. A szakmai részt tehát garantáltan tökéletesen ismerik. Az átadás után pedig a közös képviseletet is vállaljuk, így az esetleg felmerülő garanciális kérdéseket is gyorsan orvosolni tudjuk.

 

Az idősebb érdeklődőknek biztonságos és kényelmes nyugodt életet kínálunk liftes épületünkkel, parkosított udvarral míg a fiatalabb vásárlóknak az épület magas nívója az okos otthon megoldások és a kényelmes, biztonságos teremgarázs lehetősége lehet vonzó. Családosok pedig az állami kedvezményeket is igénybe tudják venni, pl. CSOK, NOK, babaváró hitel és egyéb kedvezményes hitelek.

 

A beruházásként vásárlóknak érdemes a következőket szem előtt tartani. Az itt található ingatlanok a kiváló lokáció és kiemelkedően magas műszaki színvonal miatt nagyon értékállóak, nagyon keresettek a bérlők körében, így tartósan az infláció feletti hozammal bírnak.

 

Fontos előny, a mi beruházásunknál, hogy itt mindenbe beleszólhatsz! A teljesség igénye nélkül, pl.: a lakás elrendezése, falszínek, burkolatok, belső dizájn elemek, belső ajtók, csaptelepek, konyhabútor minden egyedi igényre nyitottak vagyunk. Szívesen segítünk a belső kialakításban ötletekkel, felhasználva a több évtizedes tapasztalatainkat.

 

Ha egy olyan lakást keresel, amelyben minden benne van, és olyan beruházótól, akivel nincs gond, akkor nálunk a helyed! Ne habozz, válaszd a mi társasházunkat!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Simon Ingatlan

  • +36 76-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kecskemét

Villanegyed, Balaton u. 19


Hasonló hirdetések

  • Családi ház Kecskemét
    Kecskemét, Belvároshoz közel
    Eladó a képeken látható, tetőteres családi ház melléképületekkel! Kecskemét belváros 400m Az udvarban garázs, szerszámos, dupla autóbeálló + egy lakható vagy akár vallalkozásra alkalmas 80m2 es ház külön villanyóra, külön padlófűtés, konyha, előszoba...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    19 perce
    48 000 000 Ft
  • Kecskemét belvárosban azonnal költözhető, kiadható garzon lakás eladó
    Kecskemét, Belváros
    A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál Kecskemét belvárosában, az Árpád körúton egy azonnal költözhető vagy bérbe adható, tehermentes, 27 nm-es, 1 szobás, tégla építésű társasházban, alacsony rezsivel rendelkező napfényes, csendes, par...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    6 órája, 1 perce
    18 000 000 Ft
  • Kecskemét, Kecskeméten keresünk megvételre családi házat
    Kecskeméten keresek megvételre tulajdonostól eladó családi házat...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 2 órája
  • TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉHEZ TELEK + PROJEKTCÉG ELADÓ KECSKEMÉTEN!
    Kecskemét
    TÁRSASHÁZ ÉPÍTÉSÉHEZ TELEK + PROJEKTCÉG ELADÓ! Kecskeméten a Műkertvárosban 3340 m2-es telek - amely 4 szintes, 67 lakásos társasház + épületen kívül a lakásszámmal megegyező számú parkoló kialakítására alkalmas - telek eladó. Az eladási ár tartalmaz...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 6 órája
    260 000 000 Ft
  • Eladó ház, Kecskemét
    Kecskemét
    Minden porcikájában LUXUS ház ELADÓ Kecskemét legnívósabb lakóparkjában! 2010-ben mór stílusban épített luxus ház minden elemében a legmagasabb színvonalon kivitelezve, 850 m2-es beltérrel, gyönyörű parkosított udvarral, 2023-ban felújított gépészett...
    • Eladó ház, Lakás - Kecskemét
    1 napja, 9 órája
    980 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Simon Ingatlan

  • +36 76-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kecskemét

Villanegyed, Balaton u. 19