Eladó Ház, Kerepes

349 900 000 Ft
Kerepes
1 napja, 5 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10237938
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 8
  • Alapterület (m²): 418
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mediterrán, többgenerációs luxus családi ház!

Kerepes, Szilasliget kertvárosi részén kínálunk megvételre, egy minden tekintetben igényesen megépített luxus családi házat. Az ház szinteltolással épült. A szuterén három különálló tárolóból, valamint egy fürdőszobából áll, itt kapott helyet az infraszauna is és a központi porszívó gépészete. /106.81 nm/. A földszinti előszobát, pár lépcsőn keresztül érhetjük el, illetve a három gépjármű befogadására alkalmas garázsból egy közlekedőn keresztül, szintén pár lépcsővel érhetjük el. A garázs szinten található még a napkollektor rendszer gépészete és egy 1000 l-es melegvíztároló tartály, ez a rendszer egy automatikán keresztül biztosítja a szabadtéri medence és a jakuzzi fűtését. Továbbá besegít a ház központi fűtésébe, is a téli időszakban, melyet egy kombi cirkó biztosít, de villanybojler is beépítésre került a meleg víz folyamatos ellátása érdekében. A meleg víz azonnali ellátását, minden vizes helységbe, egy cirkulációs rendszer teszi lehetővé. /a szint 75 nm/.

Félemeleti szinteltolással, szülői hálószoba, fürdőszoba és egy mosó és gépészeti helység található /35 nm+ 10 nm-es terasszal/.
Az első szinten helyezkedik el egy tágas előszoba /10.44 nm/, innen nyílik a kamra /3.7 nm/ egy mosdó wc /3.42 nm/ az konyha + étkező /29.24nm/ és a nappali /37.13 nm/. A konyhában prémium konyhabútor és gépészet lett beépítve / Bosch és Siemens gépekkel/. A nappaliba beépített fatüzelésű, vízrendszerrel ellátott kandalló került megépítésre, ami szintén csatlakozik a ház fűtésrendszeréhez.
A nappaliból a 60 nm-es részben fedett teraszon keresztül jutunk a kertben megépített 100 nm-es medencéhez és a hozzá kapcsolódó hatalmas jakuzzihoz. Ezen a szinten található még egy 10.52 nm-es dolgozószoba.
A második szinten négy nagyméretű hálószoba, két fürdőszoba, egy wc és tároló nyílik a tágas /30.70 nm/ közlekedőről, ahol, amennyiben igény lenne, még egy szoba kialakítható. A szobákból nyílik egy 4.5 nm-es erkély és egy 39 nm-es terasz, mely a kertre néz. A szint 110 nm.
A tetőtérben található egy 29.6 nm-es vendégszoba és itt helyezték el a két központi légcsatornákkal szerelt nagy teljesítményű klímákat, mely a két lakószintet, külön külön látja el, teljesen a födémekbe épített légcsatorna rendszerrel minden helységben. /16.68 nm/
A ház minden helyiségében csatlakoztatható központi porszívórendszer is kiépítésre került a födémebe rejtett csőrendszerrel. Az félemelet és az első szint helyiségei, motoros redőnyökkel vannak ellátva, egyszerre és külön külön vezérelhetően. A ház teljes külső és szintenkénti belső riasztórendszere is minden igényt kielégít, szekcionált programozási lehetőséggel.
A kert öntözőrendszere saját víz vételi lehetőséggel ellátott, ahonnan a medencéket is üzemeltetni lehet, szükség esetén egyszerűen át állítható a városi vízellátásra. A földszinti terasz alatt található még egy tároló, akár boros pincének is használható.

Az ingatlan Porotherm 38-as N+F falazótéglával épült, minden szinten monolit födémmel, 10 cm-es Dryvit homlokzati hőszigetelssel és Dryvit vakolattal. A színezést 2020-ban újították fel. A belső burkolatok minden szinten és helységekben prémium anyagok felhasználásával készültek. A garázsok előtti terület viakorollal burkolt. A családi ház bejárati kapuja és a garázs is elektromosan távirányítóval működtethető. A kert parkosított, gondozott, öntözőrendszerrel ellátott. A videótelefonos kapucsengő a ház több helységéből is elérhető.

Az ingatlan zsákutcában található, így teljesen átmenőforgalom mentes. A közelben 500 m-en belül található óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek. A buszmegálló párperc távolságban van, amivel a HÉV megálló is elérhető, de a HÉV gyalog is csak kb 5 perc sétára van. Gépkocsival akár az M3-ason, de az M0-áson is rövid idő alatt elérhető Budapest, mivel az ingatlan a kettő között helyezkedik el.

További információkért keressen bizalommal!
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



https://www.facebook.com/otthonkonnyeden

Referencia szám: HZ059736

Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kerepes


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Kerepes
    Kerepes
    Kerepesen Eladó ,közvetlenül Kistarcsa mellet levő utcában egy szép emeletes családi ház. Külön tulajdoni lappal rendelkező magánút vezet az utcáról,amit el is lehet zárni. A jelnelegi tulajdonosok nem tették,mert így is elég hely van az udvarban. A ...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 5 órája
    81 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Kerepes
    Kerepes
    Kerepes Széphegy részén két különálló családi ház eladó, amik 711nm es sarok telken helyezkednek el . A két külön bejáratú családi házak méretei 85nm és 75nm alapterületűek! Az ingatlanok igazán ideális lakhatást biztosítanak 2 generációs családok ré...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 5 órája
    53 900 000 Ft
  • Eladó ház, Kerepes
    Kerepes
    Nyugodt természet közeli Ingatlant keres?! Kerepesen vált eladóvá egy 88 nm-s családi ház 700 nm-s telken. Az ingatlan az 1900-as években épült vályog illetve tégla felhasználásával. Az ingatlanhoz tartozik egy 24 nm-s szerelőaknás önálló garázs is t...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 5 órája
    33 000 000 Ft
  • Eladó ház, Kerepes
    Kerepes
    Eladó Kerepes Panoráma lakóparkban egy 91nm-es, nappali+három hálószobás, földszintes, napfényes, napelem+hőszivattyús, újépítésű családi ház, 444 nm-es telken. Az építkezés várható befejezése 2023 évvége. A telek: Enyhén lejtős, összközműves, csende...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 5 órája
    79 900 000 Ft
  • Eladó ház, Kerepes
    Kerepes
    Kerepes központjában egy 556 m²-es telken található, 166 m²-es családi ház várja új tulajdonosát. Az épület 2002 és 2006 között két ütemben épült masszív téglából, és a telek hátsó részén egy engedéllyel épült garázs és tároló is helyet kapott. A ház...
    • Eladó ház, Lakás - Kerepes
    1 napja, 5 órája
    66 990 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Drevnó Béla

  • +363045-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kerepes