Eladó Lakás, Keszthely

84 764 000 Ft
Keszthely
2 napja, 11 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10290880
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 49
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A csodás Keszthelyen, a Balaton kulturális fővárosában ajánlom ezt a kivételes alapossággal tervezett különleges és minőségi, újépítésű beruházás 49 m2-es egy hálószoba plusz nappalis lakását amihez impozáns méretű 14 m2-es terasz és saját 68 m2-es kertrész tartozik a gyermekek és grill parti kedvelők örömére. A társasház a tó partján helyezkedik el, pár perces sétára a víztől.
A város Budapestről autópályán kényelmes másfél óra alatt elérhető. Az új M76-os autóút első részének átadása a közeljövőben tervezett ami még inkább lerövidíti az ide vezető utat. Hévíz, a Badacsonyi borvidék a természeti szépségéről ismert Kis-Balaton mind 10-30 perces közelségben nyújt számtalan kikapcsolódási lehetőséget.
A nagyszabású fejlesztések előtt álló Keszthely kitűnő választás egy csodás családi otthonnak, nyaralóknak akik a saját lakásukban szeretnék élvezni a Balaton nyújtotta örömöket vagy akár a nagyváros zajától elvonolni kívánó home office dolgozóknak. Az ingatlan elhelyezkedése és szolgáltatásai minden igényt kielégítenek legyen Ön fiatal, nyugalomra vágyó nyugdíjas, kutyabarát vagy természet imádó szerelmese a Balatonnak- ez az Ön tökéletes választása.
A lakásokhoz praktikus tervezésű garázs vásárolható melyet a felemelt kert szint alárejtett az építész, hogy ezzel is barátságosabb és zöldebb legyen a környezet, nem utolsó sorban az emelt szintről még impozánsabb panorámát biztosítson a lakóknak.
A műszaki megoldások a mai modern kor igényeit elégítik ki melyekből a rövid felsorolás a teljesség igénye nélkül: hanggátló falak és bejárati nyílászárók, energiatakarékos-, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer, elektromos autó töltő állomás, privát zöldtető és park, játszótér, gyereksarok, ZEN kert: szeparált csendes pihenő kert a tökéletes elvonuláshoz, privát panoráma medence tusolókkal, kerti grill és piknik helyek, lebegő panoráma szauna, wifi és üzemeltetés.
A tökéletes lokáció a Balaton egyik legzöldebb partvidékén, az ideális lakásméretek és alaprajzok, jó helykihasználás, a robbanás előtt álló keszthelyi ingatlanpiac ideális befektetéssé teszik a Balatonra panorámás lakásokat.
A jól megválasztott ingatlanok évszázadok óta növelik értéküket. A magyar ingatlanárak Európai viszonylatban a középmezőny alsó részén foglalnak helyet, a gazdasági mérőszámok a növekedés irányába mutatnak. Jelenleg a Forint vásárlóereje romlik, amire tudatos megoldást kell mindenkinek találni, aki szeretné a kialakult gazdasági és politikai helyzetben biztos helyen tudni a vagyonát. A jó ingatlan mindig bérbe adható, ezáltal folyamatos hozamot biztosít. Ez a hozam különösen biztosított az előrejelzések szerint az újépítésű lakások esetében. Bankcsoportunk, Magyarország piacvezető pénzintézete 73 év szakértelemmel áll érdeklődő Ügyfeleink rendelkezésére. Használja ki a még elérhető családtámogatási rendszert és legyen kedvező feltételek mellett a kínált lakás tulajdonosa. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk : pénzügyi tanácsadás, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, állami támogatások igénylése, bérbeadás, fenntartás, tovább értékesítés.
Hívjon fel, hogy a fejlesztés elemzése során elkészített anyagainkat megoszthassuk Önnel! M212153

84764000 Ft

Referencia szám: M212153

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vincze László György

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Keszthely


Hasonló hirdetések

  • Keszthelyen lakás eladó
    Keszthely
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja KESZTHELYI LAKÁSÁT! A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI LAKÁS jellemzői: - Hévíz városra örök panorámás, kertvárosi környezetben, társasházban lévő földszinti 63 m2-es lakás. -Az irányár tartalmazza a ...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 8 órája
    48 000 000 Ft
  • A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál KÉT KESZTHELYI LAKÁST.
    Keszthely
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál KÉT KESZTHELYI LAKÁST. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI LAKÁSOK jellemzői: - Befektetésnek is! - Keszthelyen, egyetem közeli, földszinti, és negyedik emeleti társasházi lakás, liftes házban. - A földs...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 8 órája
    40 000 000 Ft
  • A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a KESZTHELYI LAKÁSÁT.
    Keszthely
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a KESZTHELYI LAKÁSÁT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI LAKÁS jellemzői: - Befektetésnek is! - Keszthelyen, egyetem közeli, 4 emeleti liftes, társas házi lakás. - A lakásban van 1 db konyha, 1 db für...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 8 órája
    20 000 000 Ft
  • Eladó téglalakások Keszthelyen!
    Keszthely
    Kizárólag irodánkat bízták meg az értékesítéssel! A LIDO HOME BALATONBOGLÁR megvételre kínálja a KESZTHELYI LAKÁSÁT. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által megvételre kínált KESZTHELYI LAKÁS főbb jellemzői: - A lakások, Keszthely belvárosában a Városi Stran...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 8 órája
    17 900 000 Ft
  • KESZTHELYEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÉGLALAKÁS ELADÓ!
    Keszthely
    ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 4 Lakásos Társasházban, szigetelt tégla építésű, 1. emeleti lakás, külön 21 m2-es garázzsal Keszthelyen eladó! Azonnal költözhető! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál KESZTHELYI 1.emeleti TÉGLALAKÁST. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált K...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 8 órája
    52 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vincze László György

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Keszthely