Eladó Lakás, Keszthely

315 240 000 Ft
Keszthely
1 napja, 7 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10333915
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 117
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
PENTHOUSE! Keszthelyen a Magyar Tenger kulturális fővárosában ajánlom ezt a kivételes alapossággal tervezett, negyedik emeleti, különleges és minőségi, újépítésű 117,5 m2-es három szoba plusz amerikai konyhás nappalis penthouse lakást, amihez napfényes 81 m2-es balatoni panorámás terasz is tartozik. A társasház a tó partján helyezkedik el, pár perces sétára a víztől.
A város Budapestről autópályán kényelmes másfél óra alatt elérhető. Az új M76-os autóút első részének átadása a közeljövőben tervezett ami még inkább lerövidíti az ide vezető utat. Hévíz, a Badacsonyi borvidék a természeti szépségéről ismert Kis-Balaton mind 10-30 perces közelségben nyújt számtalan kikapcsolódási lehetőséget.
A nagyszabású fejlesztések előtt álló Keszthely kitűnő választás egy csodás családi otthonnak, nyaralóknak akik a saját lakásukban szeretnék élvezni a Balaton nyújtotta örömöket vagy akár a nagyváros zajától elvonolni kívánó home office dolgozóknak. Az ingatlan elhelyezkedése és szolgáltatásai minden igényt kielégítenek legyen Ön fiatal, nyugalomra vágyó nyugdíjas, kutyabarát vagy természet imádó szerelmese a Balatonnak- ez az Ön tökéletes választása.
A lakásokhoz praktikus tervezésű garázs vásárolható melyet a felemelt kert szint alárejtett az építész, hogy ezzel is barátságosabb és zöldebb legyen a környezet, nem utolsó sorban az emelt szintről még impozánsabb panorámát biztosítson a lakóknak.
A műszaki megoldások a mai modern kor igényeit elégítik ki melyekből a rövid felsorolás a teljesség igénye nélkül: hanggátló falak és bejárati nyílászárók, energiatakarékos-, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer, elektromos autó töltőállomás, privát zöldtető és park, játszótér, gyereksarok, ZEN kert: szeparált csendes pihenő kert a tökéletes elvonuláshoz, privát panoráma medence tusolókkal, kerti grill és piknik helyek, lebegő panoráma szauna, wifi és üzemeltetés.
A tökéletes lokáció a Balaton egyik legzöldebb partvidékén, az ideális lakásméretek és alaprajzok, jó helykihasználás, a robbanás előtt álló keszthelyi ingatlanpiac ideális befektetéssé teszik a Balatonra panorámás lakásokat.
A jól megválasztott ingatlanok évszázadok óta növelik értéküket. A magyar ingatlanárak Európai viszonylatban a középmezőny alsó részén foglalnak helyet, a gazdasági mérőszámok a növekedés irányába mutatnak. Jelenleg a Forint vásárlóereje romlik, amire tudatos megoldást kell mindenkinek találni, aki szeretné a kialakult gazdasági és politikai helyzetben biztos helyen tudni a vagyonát. A jó ingatlan mindig bérbe adható, ezáltal folyamatos hozamot biztosít. Ez a hozam különösen biztosított az előrejelzések szerint az újépítésű lakások esetében. Bankcsoportunk, Magyarország piacvezető pénzintézete 73 év szakértelemmel áll érdeklődő Ügyfeleink rendelkezésére. Használja ki a még elérhető családtámogatási rendszert és legyen kedvező feltételek mellett a kínált lakás tulajdonosa. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: pénzügyi tanácsadás, magánszemélyeknek és vállalkozásoknak, állami támogatások igénylése, bérbeadás, fenntartás, tovább értékesítés.
Hívjon fel, hogy a fejlesztés elemzése során elkészített anyagainkat megoszthassuk Önnel!
Megvásárlása számtalan lehetőséget tartogat Önnek és családjának.
Igény szerint díjmentes, teljes körű hitel ügyintézést biztosítunk, egyedi kedvezményekkel az OTP Csoport szakértelmével.
Felkeltettem érdeklődését keressen alábbi elérhetőségemen. +36709078007

Referencia szám: M212513-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Borsó Attiláné

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Keszthely


Hasonló hirdetések

  • Keszthelyen lakás eladó
    Keszthely
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja KESZTHELYI LAKÁSÁT! A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI LAKÁS jellemzői: - Hévíz városra örök panorámás, kertvárosi környezetben, társasházban lévő földszinti 63 m2-es lakás. -Az irányár tartalmazza a ...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 4 órája
    48 000 000 Ft
  • A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál KÉT KESZTHELYI LAKÁST.
    Keszthely
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál KÉT KESZTHELYI LAKÁST. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI LAKÁSOK jellemzői: - Befektetésnek is! - Keszthelyen, egyetem közeli, földszinti, és negyedik emeleti társasházi lakás, liftes házban. - A földs...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 4 órája
    40 000 000 Ft
  • A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a KESZTHELYI LAKÁSÁT.
    Keszthely
    A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínálja a KESZTHELYI LAKÁSÁT. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált KESZTHELYI LAKÁS jellemzői: - Befektetésnek is! - Keszthelyen, egyetem közeli, 4 emeleti liftes, társas házi lakás. - A lakásban van 1 db konyha, 1 db für...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 4 órája
    20 000 000 Ft
  • Eladó téglalakások Keszthelyen!
    Keszthely
    Kizárólag irodánkat bízták meg az értékesítéssel! A LIDO HOME BALATONBOGLÁR megvételre kínálja a KESZTHELYI LAKÁSÁT. A LIDO HOME BALATONBOGLÁR által megvételre kínált KESZTHELYI LAKÁS főbb jellemzői: - A lakások, Keszthely belvárosában a Városi Stran...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 4 órája
    17 900 000 Ft
  • KESZTHELYEN ÚJ ÉPÍTÉSŰ TÉGLALAKÁS ELADÓ!
    Keszthely
    ÚJ ÉPÍTÉSŰ, 4 Lakásos Társasházban, szigetelt tégla építésű, 1. emeleti lakás, külön 21 m2-es garázzsal Keszthelyen eladó! Azonnal költözhető! A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál KESZTHELYI 1.emeleti TÉGLALAKÁST. A LIDO HOME KESZTHELY által kínált K...
    • Eladó ház, Lakás - Keszthely
    1 napja, 4 órája
    52 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Borsó Attiláné

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Keszthely