Eladó 244 m2-es családi ház Komárom, belváros

188 000 000 Ft
Komárom belváros
1 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12216029
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 244
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Komárom központjához közel - Kétszintes, mediterrán stílusú - Napkollektoros ház - Gyönyörű kerttel, hangulatos kerti tóval, filagóriával - Összkomfortos különálló kis házzal - Szerszámtároló faházzal, garázzsal, pincével, fatárolókkal - Eladó!!!
Aki nyugodt, csendes zöldövezeti környezetre vágyik, mégis közel a városközponthoz, annak kiváló választás ez az ingatlan, mivel lokációja rendkívül szerencsés: családi házas övezet, Rüdiger-tó sétánya pár percre, a közelben buszmegálló, de a benzinkút, a városi sportcsarnok, a gyógyfürdő,a hivatalok, a bevásárló üzletek, és az óvodák, általános iskolák is 10-15 percen belül gyalogosan is elérhetők.
901 nm-es telken található 244 nm-es ingatlan bővítése és felújítása 2007-2022-ig tartott.
Az ingatlan helyiségei: 2 nappali, 4 szoba, konyha, közlekedő-előszoba, lépcsőház, 2 fürdő, 2 WC, 2 gardrób, szauna, tároló-gépház, garázs, terasz és erkély.
Hangulatos, 27 nm-es összkomfortos kis ház is található a telken, melynek helyiségei : 1 szoba, teakonyha és fürdőszoba.
Az ingatlant minőségi kivitelezés, egyedi asztalos munka, otthonosság, kényelem, valamint a zajos külvilág kizárása jellemzi, mely nagyszerű választás nagycsaládosoknak, akár két generáció együttélésére is.
Befektetőknek is ajánlom, minimális átalakítással két, külön bejáratú lakás alakítható ki. Amennyiben nem lakhatási célra vásárolná meg az ingatlant, kiváló befektetési lehetőség kibérelhető lakások, rendelők, iroda-, vagy üzlethelyiségek kialakítása céljából.
Az útról nézve az épület a szolid méretű ablakokkal, egészen zárt képet mutat. Érkezési oldal felől a kert és a ház egyszerre rejtőzködő és hívogató. Hátul, a lakókertben a kerti tó, a zöld növények és a virágok látványa jelent felüdülést, de a fedett teraszok is segítik a pihenést.
Az épület jellegét meghatározza az időtálló kőburkolat, a faszerkezet látványa, de a spaletták, a mediterrán tetőcserép, és a gazdagon díszített kovácsoltvas korlátok is hozzájárulnak a ház harmonikus arculatához.
A fagerendás tetők túlnyúlása átmeneti tereket, teraszokat képez, melyek kedvezően alakítják a lakózónák hangulatát. A fedett erkélyről gyönyörű a kilátás a belső udvarra, a díszcserjékkel, és örökzöldekkel díszített kertre és a csobogóval ellátott hangulatos kis tóra. Ám a teraszok fedésének nemcsak esztétikai, hanem funkcionális jelentősége is van, hiszen a kert és a ház déli tájolása miatt ez véd az erős napsugárzástól, valamint a csapadéktól is.
A kert élhető méretű, jól kihasználható, a nyári hónapokban zöldellő bokrok és fák veszik körül, így teljesen elzár, elrejt a világ elől, automata öntözőrendszere gondozott, és fúrt kútról működtetett
A Hörmann kapuval nyíló egyállásos garázs melletti-előtti térkövezett terület több gépjármű parkolását biztosítja. A garázsból fedett teraszon át juthatunk közvetlenül a házba.
Az ingatlant riasztó-, és kamerarendszer védi.
Az egész házban a fa meleg hangulata dominál; az emelet mennyezete kastélyokat idéző, látszó fagerendás, a lépcsőház egyedi fakorláttal díszített, a fürdőszoba hidegburkolata teakfával kombinált.
A ház felületkezelt fa nyílászárói ragasztott, két-, és háromrétegű hőszigetelt, betörésbiztos üvegezésűek, elhúzható szúnyoghálóval védettek. Sötétítés a földszinten állítható-lamellás fa spalettarendszerrel, az emeleten beépített automata alumínium redőnyrendszerrel működik.
Napkollektorok egész évben segítik a ház meleg víz és fűtés ellátását. A fűtés kondenzációs gázkazánról történik, mely puffer tartállyal kiegészítve a meleg vízellátásról is gondoskodik, továbbá a házban vízlágyító készülék is működik.
A ház padló-, fal-, és mennyezetfűtéssel rendelkezik, Siemens hőfok szabályozókkal. Az fűtő-hűtő légkondicionáló, a törölköző szárító, a cserépkályha, a hangulatos elektromos kandalló pedig az átmeneti időszakban biztosítja a kiegyenlített hőmérsékletet.
Otthoni wellness élményt biztosít a kombinált finn-, és infraszauna, sótégla fallal és fényterápiával kiegészítve, az emeleti Wellis gőzkabin-tusoló és a kényelmes Wellis fürdőkád.
Az teljeskörűen felújított, beépített konyha teljes gépészettel ellátott: hűtő, mosogatógép, sütő, mikrohullámú sütő, elszívó, indukciós főzőlap, rejtett vitrin-, és fiókvilágítások. A konyha fából készült bútorzatával és teljes Siemens gépesítésével a vételár részét képezi.
Az épület fal, tető, és padló szigetelése 20 cm-es, az épület külső nemes vakolatú fala terméskő burkolattal védett és díszített.
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonban van, igény esetén berendezéssel együtt kerülhet értékesítésre.
Ha a hirdetés felkeltette érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal, a hét bármely napján, akár hétvégén is. Várom hívását!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kántor Mária

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Komárom

belváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó 132 m2-es családi ház Komárom, Szőny
    Komárom, Szőny
    Eladó Komáromban /Szőny/ főútvonal mellett 560 mn telken, 2000-ben épült 1 szintes családi ház. a 132 mn hasznos alapterületű ingatlan, alkalmas többgyermekes család lakhatására. A ház szerkezetileg stabil, a külső és belső falak vakolata jó állapotu...
    • Eladó ház, Lakás - Komárom
    1 napja, 2 órája
    53 000 000 Ft
  • Eladó 87 m2-es családi ház Komárom, Szőny
    Komárom, Szőny
    Eladó egy 87m2 nagyságú erősen felújítandó/bontandó családi ház Komárom, Szőny városrészében. Az ingatlan jelenleg lakhatatlan állapotban van, viszont ha valaki szeretné felújítani, pár ügyes kéz csodás otthont tudna belőle varázsolni. Amennyiben nem...
    • Eladó ház, Lakás - Komárom
    1 napja, 2 órája
    15 500 000 Ft
  • Eladó 25 m2-es üdülő, nyaraló Komárom, Komárom
    Komárom, Komárom
    CSÖKKENT AZ ÁRA!!! Eladó egy 651 m2 nagyságú telken lévő 1 szobás téglaépítésű nyaraló Komáromban, a Túróhegyen. Az ingatlan nagyon szép, rendezett, folyamatosan karbantartott. Jelenleg szőlő, gyümölcsfák, illetve tuják, cserjék díszítik. Alapterület...
    • Eladó ház, Lakás - Komárom
    1 napja, 2 órája
    8 900 000 Ft
  • Eladó 52 m2-es családi ház Komárom, Komárom
    Komárom, Komárom
    Eladó sorház egyik lakása Komáromban, közpinti helyen. Az ingatlan 52 m2 nagyságú, és a hozzá tartozó telekterület 350 m2. Ez a 2 szobás lakás folyamatos karbantartott, és teljesen felújítva várja leendő gazdáját. Fűtését 2 db magas minőségű 3,5 kW-o...
    • Eladó ház, Lakás - Komárom
    1 napja, 2 órája
    24 500 000 Ft
  • Szlovákiai apartman lakások KOMÁRNO központjában
    Komárom
    A White Square 17 lakásos lakóingatlan KOMÁRNO központjában található.A liftes apartmanház 6 emeletből áll - földszinten 3 üzlethelyiség , 4 emeleten 16 lakás , a legfelső szinten egy összesen 211 nm alapterületű lakás.Az energiatakarékosság nagyon f...
    • Eladó ház, Lakás - Komárom
    2 napja, 1 órája
    39 634 796 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kántor Mária

  • +36-20-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Komárom

belváros