Eladó ház, Komló

158 000 000 Ft
Komló
1 napja, 16 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11421607
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 240
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ön is álmodozott már róla, hogy csendes, erdős környezetben, vízparton töltse a mindennapjait?
Ez a ház tényleg a mesékből lépett ki!

Komló-Sikonda tópartjánál kínálom megvételre ezt a leírhatatlanul hangulatos, káprázatosan szép környéken lévő családi házat és a hozzá tartozó kisebb vendégházat.
A házat 2008-ban építették, majd 2018-ban teljes felújításon esett át. Az ablakok elektromos redőnnyel ellátottak, a helyiségekben egyedi hőfok szabályozó rendszer van és klímával felszereltek. Az amúgy is napfényes házban minden helyiség led világítással ellátott, amik külön bekötésüknek köszönhetően csodás hangulatvilágítást varázsolnak. Az ingatlanban riasztórendszer van kiépítve, és 3 széf is található. A kényelem érdekében a porszívó beépített, így könnyen használható bármelyik szobában cipekedés nélkül.

A 3,5 szintes otthon a kifogástalan, beépített bútorzattal, extra és modern felszereltségével minden szükségletet kielégít:
Egy szint a barátoknak: A legalsó szinten egy garázson át érkezünk a házba, ahonnan a hangulatos közösségi térbe jutunk, gyönyörű borospincével, és egy külön fürdőszobás wellness helyiséggel (szauna, jacuzzi)
Két szint a családnak: A földszinten (ami akár a garázsból, akár az udvarból is megközelíthető) a hatalmas, egylégterű étkező-konyha-nappali fogad minket. A konyha gépesített, minden háztartási cikkel felszerelt. Ezen a szinten még egy dolgozószoba és egy fürdőszoba vár ránk. Egy emelettel feljebb találjuk a 3 hálószobát, valamint a különálló fürdőt és illemhelyiséget. A szobák mindegyike óriási beépített szekrényekkel vagy gardróbbal ellátott, így bőven jut hely a ruháknak is. A tó felé néző szobának erkélyéről pedig csodás látványban lehet részünk nap, mint nap.
Egy fél szint az elvonulni vágyóknak: Az emeletről egy csigalépcsőn át egy kicsike toronyszobába érkezünk, ami mind a 4 falán ablakokkal van ellátva, hogy a tó és az erdő minden napszakának minden pillanatával ámulatba ejtsen minket. A helyiség kiválóan alkalmas szivarszobának is a mennyezetbe beépített szagelszívóknak köszönhetően.
Egy udvar a természetbe vágyóknak: A ház bejáratánál már rögtön egy nagy nyitott terasz vár ránk, azonban ha hátramegyünk a kertbe, akkor egy erdő által körülölelt, fedett, hatalmas teraszra érkezünk, kemencével, grillel. A 600 nm-es udvaron belül egy kapun át a vendégházhoz jutunk, aminek intim, hangulatos kertjében a pavilonban ülve várhatjuk, hogy a legfinomabb falatok a bográcsban elkészüljenek.
Egy ház a vendégek számára: A kis házban egy konyha, egy fürdőszoba és 2 szoba található, amikből egy fedett teraszra lehet kiülni. A ház alsó szintjében is van egy garázs tárolókkal, valamint egy fedett autóbeálló.
A 2 ingatlan külön is megközelíthető, az utcafrontról mindkettőbe 1-1 elektromos kapun át jutunk. A házak előtt még bőven van hely még több autó számára is. A házakban a berendezés marad, így a képeken látható teljes egészében vásárolható meg. Kifejezetten ajánlom családok számára, akik egy tökéletes otthonra vágynak a várostól elvonultan, de mégis közel. A vízpartot és a természetet kedvelőknek is egy kihagyhatatlan lehetőség, hiszen a tó kb. 1,5 perc sétára található a háztól. Az ingatlan az adottságainak köszönhetően kiváló befektetés, a turisták és kirándulók kedvenc vendégháza lenne a környéken! És még berendeznie sem kell! Keressen bátran, nézzük meg együtt új otthonát!

Az ingatlan cég tulajdonában áll, az ár 158.000.000 Ft + ÁFA, azaz bruttó 200.000.000 Ft!

Referencia szám: HZ025399-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Török Tamara

  • +363074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Komló


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Komló
    Komló
    Eladóvá vált egy kétszobás, második emeleti lakás Komló csendes utcájában Pécstől 14 kilométerre!A közlekedőből két szoba, egy konyha, egy kamra, és egy fürdőszoba nyílik. A lakásban új műanyag nyílászárók, redőnyök, és új radiátorok gondoskodnak a h...
    • Eladó ház, Lakás - Komló
    1 napja, 14 órája
    12 500 000 Ft
  • Eladó ház, Komló
    Komló
    Komló-Dávidföldön, eladó egy 170m2-es családi ház.A 2009-benkivitelezett és megépített ingatlant 840m2-es gondozott kert veszi körül.4hálószoba, fürdőszoba/wc-vel+ külön wc, konyha étkező valamint egy nagyméretű nappali+ 2 gépkocsi beállására alkalma...
    • Eladó ház, Lakás - Komló
    1 napja, 14 órája
    75 900 000 Ft
  • Eladó ház, Komló
    Komló
    Ön is álmodozott már róla, hogy csendes, erdős környezetben, vízparton töltse a mindennapjait?Ez a ház tényleg a mesékből lépett ki! Komló-Sikonda tópartjánál kínálom megvételre ezt a leírhatatlanul hangulatos, káprázatosan szép környéken lévő család...
    • Eladó ház, Lakás - Komló
    1 napja, 14 órája
    158 000 000 Ft
  • Eladó ház, Komló
    Komló
    Komlón Gesztenyésben,eladó családi ház!Felújítandó!1315 nm telek.Két garázs,kazánház,szuterin található az alsó részen.70nm .Tégla ház,90 nm ,különnyíló szobákkal.CSOK Plusszra alkalmas. Érdeklődni: Fekete Zsanett +36305809303 Referencia szám: HZ0346...
    • Eladó ház, Lakás - Komló
    1 napja, 14 órája
    19 900 000 Ft
  • Eladó ház, Komló
    Komló
    Eladó Komló kedvelt családi házas részén, Dávidföldön egy csendes, zöldövezetben elhelyezkedő kiváló állapotban lévő családi ház. A ház fűtéséről cirkó gázkazán gondoskodik, de vegyes tüzelésű kazán is van. A ház mellett megtalálható egy jó melléképü...
    • Eladó ház, Lakás - Komló
    1 napja, 14 órája
    39 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Török Tamara

  • +363074-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Komló