Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 191 m2-es családi ház Kőszeg

28 900 000 Ft
Kőszeg
6 hónapja, 4 hete


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10376591
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 191
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A gazdag történelmi múlttal rendelkező Kőszegen, 100 éve egy család birtokában lévő ingatlan eladó.

Kőszeg szubalpin klímájú, az ország legtisztább levegőjű városa, csodás természeti környezet jellemzi a várost, a Kőszegi-hegység lábainál helyezkedik el, 2 km-re az osztrák határtól, Bécstől kb. 90 km-re található.

Kőszeg belvárosában, a fő utcában, a Fő tértől néhány perc sétára, egy földszintes, zártsorú beépítési mód szerint, bruttó 191 m2-es (kapuszínnel együtt) 19. századi, 98 cm-es falakkal rendelkező, csehsüveg boltozatos, helyi védelem alatt álló lakóingatlan eladó. Az épület díszes homlokzata, és belső értékei indokolják védelmét.
Az ingatlan teljesen felújítandó.

Felújítás esetén a beépítés vonala, a tömeg arányok, a homlokzati nyílászáró rendszer, valamint az eredeti architektúra védendő.

Az épületben 3 szoba, konyha, kamra és fürdőszoba, még egy WC található valamint az ezeket összekötő boltíves folyosó oldalt íves üvegezéssel. Az első két impozáns méretű, gyönyörű boltíves szoba az utcára néz, párnázott, több mint 100 éves ajtó köti össze. Az épület fűtése korábban cserépkályhával és hőtárolós villanykályhával volt megoldva.

Az épület folytatásában található egy külön helyrajzi számon lévő lakóingatlan, a kb. 450 m2 kert osztatlan közös (külön hrsz.),közös használatban van, de igény esetén megosztható.

A régi stílusjegyeket követve, eredeti állapotát megtartva teljes felújítással egy helyi érték, otthon lehet. A házban 3 különálló apartmant vagy kisebb lakás is kialakítható, az eredeti falazat megtartásával.

Méreteiből adódóan teljes felújítással kiválóan alkalmas több generáció számára vagy átalakításokkal, felújításokkal különleges értékeket hordozó egyedi vendégháznak, panziónak is.


Keresünk és kínálunk eladó és bérbeadó ingatlanokat, albérleteket Veszprém, Balaton, Bakony, Káli-medence régióban.
Ügyeleti telefonszámunk: +36-70-3-800-323.
A Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda teljes eladó és bérbeadó ingatlan és albérlet kínálatát megtekintheti a www.nivoingatlan.hu oldalunkon.

Irodai azonosító kód: N4393 Nívó ingatlan: N4393

Kapcsolat a hirdetővel
  • Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Kőszeg


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 191 m2-es családi ház Kőszeg
    Kőszeg
    Alkalmi Vétel! A gazdag történelmi múlttal rendelkező Kőszegen, 100 éve egy család birtokában lévő ingatlan eladó. Kőszeg szubalpin klímájú, az ország legtisztább levegőjű városa, csodás természeti környezet jellemzi a várost, a Kőszegi-hegység lábai...
    • Eladó ház, Lakás - Kőszeg
    11 hónapja
    29 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Nívó Ingatlanforgalmi Szakértői Iroda

  • +36-70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Kőszeg