Ezt a hirdetést archiválták.

Kozármisleny csendes környékén 5 szobás családi ház eladó.

Kozármisleny Központ-közeli, Széchenyi utca
2 hete

Hasonló hirdetések

  • Kozármisleny csendes környékén 5 szobás családi ház eladó.
    Kozármisleny, Központ-közeli, Széchenyi utca
    Bővebb információ és megtekintés: Horváth Attila 30 -- 405 -- 17 -- 45 Kozármisleny központ-közeli, de csendes mellékutcájában, 564 nm-es sík telken két szintes, 5 szobás családi ház eladó. A tulajdoni lap szerint kivett lakóház és udvar. A ház 1989-...
    • Eladó ház, Lakás - Kozármisleny
    1 napja, 23 órája
    70 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12318896
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 147
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Bővebb információ és megtekintés: Horváth Attila [------]

Kozármisleny központ-közeli, de csendes mellékutcájában, 564 nm-es sík telken két szintes, 5 szobás családi ház eladó. A tulajdoni lap szerint kivett lakóház és udvar.
A ház 1989-ben, téglából épült, vasbeton födémmel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház folyamatosan karbantartott, szép állapotú.
Fűtése gáz kondenzációs kazánnal történik, a földszinten igény szerint kandallóval, a tetőtérben pedig rendelkezésre áll kettő db hűtő-fűtő klíma is kiépített H-tarifával.
Az alsó szinten található az amerikai konyhás nappali, hall, 2 db külön nyíló háló, fürdő, külön wc, és egy kamra. A tetőtérbe masszív beton lépcsőn juthatunk fel ahol rögtön egy közös térbe lépünk, innen nyílik 2 db háló, egy külön wc és egy befejezésre váró zuhanyzó. A közműveket már kiépítették.
A házból hátra a kert felé kb. 10 m2-es, burkolt terasz nyílik.
A telken helyet kapott még egy 34 m2-es tégla épület (járható, fa födémmel és cserép fedéssel), itt egy nyári konyha és egy garázs található távirányítású garázskapuval. Víz, villany, csatorna itt is rendelkezésre áll. Telepítettek továbbá egy lemezgarázst is a telkere.
A ház központi ügyeletre bekötött riasztórendszerrel felszerelt, a teljes külső terület internetes kapcsolattal rendelkező kamerákkal van ellátva.
A környék rendkívül csendes, a panoráma csodálatos.

Elhelyezkedés
Kozármisleny

Központ-közeli, Széchenyi utca

 
Elhelyezkedés
Kozármisleny

Központ-közeli, Széchenyi utca