Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó - Családi ház - Pálinkás dűlő

29 500 000 Ft
Ladánybene Pálinkás dűlő
4 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11676320
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 84
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Otthonok és megoldások.
Ladánybene központjához közel, szinte végig szilárd útburkolaton megközelíthető, erdősávval takart, csendes helyen, gazdálkodásra alkalmas tanya eladó.
A több épületből álló ingatlan, 4913 nm, körbekerített területen fekszik.
Főépület: 83 nm, két és félszobás, részben nyílászáró cserélt.
Fűtéséről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Gázcsonk a telken belül van.
Mellette 40 nm lakható nyári konyha. Garázs- melléképületek-lóistálló.
Ház körül árnyas fák adják, a nagy melegben az elviselhető hűsítő árnyékot, hátul elkerített terület, legeltetésre alkalmas.

Ladánybene : A község megközelíthetősége jó, akár a fővárosból, akár a vármegye székhelye, Kecskemét irányából érkeznek ide a látogatók.az ország távolabbi részei felől az 5-ös főúton közelíthető meg a legegyszerűbben, örkényi vagy lajosmizsei letéréssel.

A tanya tulajdonosok nagy része nem csak „kiülni” szeretne az udvarra, hanem kisebb-nagyobb mértékben termelni is benne. Az első sikerek után növelik a megművelt terület nagyságát, a fajták számát, majd talán az a kérdés is felmerül, hogy megtermelhetnének-e mindent saját maguknak.
Az utóbbi időszakban szembesültünk már kijárási korlátozással, fertőzésveszéllyel, készlethiánnyal, rendkívüli áremelkedéssel – nem csoda, ha sokan szeretnének a külső körülményektől egyre inkább függetlenedni és amit lehet, otthon megtermelni. Emellett fontos érv lehet még a környezettudatosság és a vegyszermentességre való törekvés is. Valamint az online világhoz való nagyobb mértékű kapcsolódás után jól esik a szabadidőt a szabadban, a kertben tölteni, sikerélményt is ad, ha látjuk a saját vetésű magjainkból előbújó növényeket cseperedni.

Ajánlom mindazok figyelmébe, akik nem messze a várostól, tanyasi nyugalomra vágynak, akikben megvan a hit, az elhivatottság,a munkakedv.
Akiknél felértékelődik a háztájiban megtermelt élelmiszer, a szárba szökkent palánta, a magyar gyümölcsfáink termése, akik nem bolti húsra vágynak, akiknek zene az erdő dala.
A fiataloknak legyen hite és bátorsága vidéken élni, a két kezük munkájának örülni, és egy egészségesebb generációt felnevelni.
Tulajdon lap szerinti besorolása : kivett tanya-szántó-szőlő.
Megtekintésért várom megtisztelő hívását! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 356988

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szűcs Ildikó

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ladánybene

Pálinkás dűlő


Hasonló hirdetések

  • Ladánybenén a Dózsa György utcában 899 nm-es sík telken egy szintes, 100 nm alapterületű, 2 szobás,
    Ladánybene, Dózsa György utca
    Megtekintés és bővebb információ: Pálinkás Attila +36304413914 Ladánybenén a Dózsa György utcában 899 nm-es sík telken egy szintes, 100 nm alapterületű, 2 szobás, felújított családi ház eladó. Az ingatlan az 1960-as években, vályogból épült, a felújí...
    • Eladó ház, Lakás - Ladánybene
    1 napja, 21 órája
    35 000 000 Ft
  • Eladó 160 m2-es családi ház Ladánybene
    Ladánybene
    NÁDFEDELES TANYA, AHOL ÉLVEZHETED A CSENDET & A NYUGALMAT!Milyen érzés a fák ölelésében megbújó kis házikóban élni, a madárcsicsergésre, és az erdőben neszező állatok hangjára ébredni?Ha még sosem tapasztaltad meg ezt a különleges hangulatot, akk...
    • Eladó ház, Lakás - Ladánybene
    1 hete, 4 napja
    126 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Barcsy Árpád Báró rezidenciája
    Ladánybene
    ***Igazi rezidencia*** A kúria az 1840-es évek környékén épült! A Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában található. Az épület Barcsy Árpád Báró rezidenciája volt a XIX. század elején. Egyedi faldíszek díszítik, sajátos hangulatot teremtve. Ajánlom a...
    • Eladó ház, Lakás - Ladánybene
    3 hónapja
    80 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Idilli környezetben
    Ladánybene
    A kúria az 1840-es évek környékén épült! A Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában található. Az épület Barcsy Árpád Báró rezidenciája volt a XIX. század elején. Egyedi faldíszek díszítik, sajátos hangulatot teremtve. Ajánlom a nyugalmat keresőknek é...
    • Eladó ház, Lakás - Ladánybene
    3 hónapja
    80 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó ház, Ladánybene
    Ladánybene
    NÁDFEDELES TANYA, AHOL ÉLVEZHETED A CSENDET & A NYUGALMAT!Milyen érzés a fák ölelésében megbújó kis házikóban élni, a madárcsicsergésre, és az erdőben neszező állatok hangjára ébredni?Ha még sosem tapasztaltad meg ezt a különleges hangulatot, akkor i...
    • Eladó ház, Lakás - Ladánybene
    3 hónapja, 3 hete
    126 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szűcs Ildikó

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ladánybene

Pálinkás dűlő