Eladó Ház, Lázi

64 000 000 Ft
Lázi
1 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10880340
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 98
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Győr?Moson?Sopron Megyében, a Bakony és a Kisalföld találkozásánál egy kedves kis településen, Lázin eladó egy 98 nm2-es családi ház.
A természetjárók számtalan kirándulási lehetőséget találnak maguknak a környéken, de a nyüzsgésre vágyók több nagyvárosba is könnyen, gyorsan eljutnak a településről. Győr és Pápa 30 perc autókázásra található, így a munkába járás sem okoz problémát. A faluban Audi-s buszjárat is rendelkezésre áll.
A dél-nyugati fekvésű, 3 szobás, amerikai konyhás nappalival rendelkező egyedi kivitelezésű ingatlan tökéletes megoldást biztosít többgyermekes családok számára.

A házba belépve egy folyosó fogadja a látogatót, innen nyílik az amerikai konyhás nappali, a kamra és a különálló wc, mosókonyha. A fürdőszobát és a hátsó szobát is innen lehet megközelíteni. A nappaliból jutunk a két utcára néző tágas szobába.
A helyiségek egyedi fagerenda és tégla burkolattal vannak ellátva, a régi és az új elemek találkozása ezáltal egy különleges, otthonos hangulatot teremt. Az egyedülálló vadcseresznye ajtók és borovi fenyő ablakok, valamint a színes térkő a kivitelező igényes, ízléses munkájáról árulkodnak.


A lakásban padlófűtés gondoskodik az új tulajdonosok kényelméről, valamint hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. A nappaliban lehetőség van kandalló beépítésére, ehhez is rendelkezésre áll a plusz kémény. Összes közmű be van vezetve. A házban megoldott az internet, és a televízió elérése.

A 445 nm2 nagyságú, körbekerített, az elektromos kapu vezetékelése megtörtént. Igény esetén az építő kocsibeállót is készít az udvarra, valamint a konyhabútort, beépített bútorokat is elkészíti egyedi díjazás alapján.


A ház mögött magas, betonelemekből álló kerítés található, előtte pedig növények színesítik a területet.

A faluban működik óvoda, iskola,bolt,faluház, könyvtár. A buszmegálló 1perc sétával elérhető.

Lázi községben lehetőség van a Falusi Csok igénybevételére. Az OTP Bank szakmai hátterével, gyors korrekt hitelügyintézéssel segítünk Önnek.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérem, keressen bizalommal!

M239739
Megtalálta álmai ingatlanát, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár? Forduljon hozzám bizalommal ingatlanközvetítés és hitelmegoldások egy helyen, az OTP Bank szakmai hátterével! INGYENESEN ELŐSZŰRÉS! Gyorsított ügyintézéssel, személyesen, vagy akár telefonon keresztül, de igény esetén ügyfeleink otthonában, és banki nyitva tartáson túl is. További információért hívjon a megadott telefonszámon. Tel:70/393-4979

Referencia szám: M239739-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tamásiné Hujber Margit

  • +367039-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Lázi


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó ház a Bakony alján!
    Lázi
    Lázin, Győr-Moson-Sopron megyében, közel a faluközpontonhoz található. Egyszintes családi ház, alapterülete 80 m2, a telek nagysága 3334 m2. 3 szoba, konyha-étkező-kamra, fürdő és WC található. Az épületegyütteshez tartozik még az egybeépült kazánház...
    • Eladó ház, Lakás - Lázi
    7 hónapja, 1 hete
    15 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tamásiné Hujber Margit

  • +367039-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Lázi