Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Azonnal birtokbavehető családi ház Lovászpatonán eladó

26 900 000 Ft
Lovászpatona
3 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10251690
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 88
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Lovászpatonán ajánlom figyelmébe ezt a nettó 88 nm hasznos lakóterülettel és a hozzátartozó melléképület együttessel rendelkező téglaépítésű családi házat.

A lakóingatlan a ‘70-es években, téglából épített, terméskő lábazatú ház. Jó elosztású és az alábbi helyiségekkel áll rendelkezésére: 16 nm-es előszoba, 17 és 20 nm-es külön bejáratú szoba, 18 nm-es nappali - étkező, 11 nm-es konyha, 6 nm-es fürdőszoba. A konyha alatt egy 5 nm-es pince helyezkedik el. A ház folytatásában 17 nm-es kazánház, egy összesen 36 nm-es lakrész, egy garázs, valamint egy tároló található. A 36 nm-es lakrész elosztása az alábbi: 4 nm-es előtér, 15 nm-es szoba, 10 nm-es konyha, 7 nm-es kamra. Kiváló lehetőség ha több generáció szeretne összeköltözni,de akár bérleményként kiadható vagy vállalkozásának remek helyisége is lehet.

Az épület nyílászáróit tulajdonosai 2008-ban műanyagra cserélték, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátták. Burkolatokat tekintve a járólap dominál, egy szobában szőnyegpadló, míg a másik szobában parketta található. A kisebbik lakrészben található 15 nm-es szoba burkolata hajópadló. A fűtésről központilag, radiátor hőleadókon keresztül gázcirkó és vegyestüzelésű kazán gondoskodik, a meleg vízről pedig villanybojler. A házban a villany-, víz- és fűtésrendszer eredeti vezetékelésű. A tetőszerkezete fafödémes, palatetős borítású, ereszelt. Igazán barátságos, masszív és statikailag jó állapotú az ingatlan, amely némi ráfordítást követően kiváló otthonná tehető. Itt mindenki számára és mindennek jut hely, ez garantálható.

A telek 2367 nm-es, szép széles és a rajta található épületek igazán praktikusan lettek felépítve. Van hely autóját garázsban tartani, akár a portán parkolni, a kerti szerszámokat tárolni, barkácsolni. Az udvar adottságainak köszönhetően állattartásra is alkalmas a terület, részben fásított. Az öntözést pedig kút biztosítja. Közművek közül a villany (éjszakai és nappali árammal), a víz, a gáz, valamint a derítő megtalálható. A településen még nem épült ki a csatornahálózat.

Lovászpatonán minden megtalálható amire szüksége lehet: óvoda, iskola, üzletek, civil szervezetek, posta, stb. Pápától 21 km-re, Győrtől 37 km-re, Téttől 15 km-re lévő község. Veszprém megye északi határán a Sokorói-dombság déli nyúlványain, a Marcalba csordogáló Csángota-ér partjai mellett található Lovászpatona. Az enyhe lankák, az alacsony dombok és sekély völgyek változatos látványt nyújtanak mind a környéken, mind helyben.

Teljes körű ügyintézéssel állok rendelkezésére legyen szó ügyvédi háttérről, hitel ügyintézésről, energetikai tanúsítványról. 

Amennyiben fontos Önnek, hogy jó állapotú és hangulatú otthona legyen és fontos szempont a terek, melléképületek és garázs, állattartási lehetőség itt megtalálja számításait. Keressen fel még ma, forduljon hozzám bizalommal ha azonnal birtokba vehető, tehermentes otthonhoz kíván jutni!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Tisch Gyöngyi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Lovászpatona


Hasonló hirdetések

  • Eladó 70 m2-es családi ház Lovászpatona, Széchenyi István utca
    Lovászpatona, Széchenyi István utca
    Kivételes lehetőség!Lovászpatona csendes mellékutcájában, közel a központhoz eladó, egy 69 nm-es családi ház  2241 nm-s telekkel. A ház eredetileg egy tornácos parasztház volt, de a tornác beépítésével, belső terek átalakításával és korszerűsítésével...
    • Eladó ház, Lakás - Lovászpatona
    4 napja, 23 órája
    15 900 000 Ft
  • Eladó 68 m2-es családi ház Lovászpatona, Kossuth Lajos utca
    Lovászpatona, Kossuth Lajos utca
    Lovászpatona központjában, csendes udvarban, eladó egy 3 épületből álló sorház egyik háza. Az 68,5nm-s nagy részből téglából készült ház két másik ház között helyezkedik el, egy 1021nm-es közös udvarral aminek kb. a 40%-val rendelkezik. A házhoz tart...
    • Eladó ház, Lakás - Lovászpatona
    4 napja, 23 órája
    7 000 000 Ft
  • Eladó 52 m2-es házrész Lovászpatona, Kossuth Lajos utca
    Lovászpatona, Kossuth Lajos utca
    Lovászpatona központjában, csendes udvarban eladó egy sorház egyik háza. Az 52nm-s nagyobb rész téglából készült ház két másik ház között helyezkedik el, egy 2748nm-es közös telken, tágas udvarral aminek a 15%-val, 412nm-rel rendelkezik. A házban egy...
    • Eladó ház, Lakás - Lovászpatona
    4 napja, 23 órája
    6 900 000 Ft
  • Lovászpatona
    City Cartel Győr Kínálatában, Lovászpatona Családi Ház. A településen falusi CSOK igénybe vehető. Lovászpatona Győr és Veszprém megye határán található, 40 km-re Győrtől, 20 km-re Pápától, a szép vonulatú Sokorói-dombság déli nyúlványain fekszik. Az ...
    • Eladó ház, Lakás - Lovászpatona
    3 hete, 5 napja
    17 900 000 Ft
  • Eladó ház, Lovászpatona
    Lovászpatona
    A nagy lehetőségek háza! Lovászpatona csendes, központhoz közeli részén eladó egy polgári stílusú 103 nm-es ház, 2388 nm-es telken. A ház egy magaslaton helyezkedik el két utca között, nincs szomszédja csak a kert végében. A ház túlnyomó részt tégláb...
    • Eladó ház, Lakás - Lovászpatona
    2 hónapja, 3 hete
    7 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Tisch Gyöngyi

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Lovászpatona