Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 130 m2-es családi ház Ludányhalászi, Szent István utca

49 000 000 Ft
Ludányhalászi Szent István utca
5 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10447410
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 130
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Ludányhalásziban eladó egy 5707 nm-es birtok a falu szélén.
A gazdálkodásra, állatartásra alkalmas területhez egy 140 nm-es téglából épült tornácos lakóépület és 130 nm-es könnyűszerkezetes szigetelt, fűthető gazdasági épület tartozik. (gombatermesztésre használták)
A ház és a gazdasági épület  korszerű központi fűtése pellettel és faaprólékkal működtetett kazánnal és fan coil konvektorral megoldott, valamint 3 szobát is érintő cserépkályha is rendelkezésre áll
Villany, internet, vezetékes víz bevezetve, de a ház tiszta kútvízről kapja a vízellátását. Gáz az utcában található, a szennyvíz emésztőbe távozik.  Melegvizet télen a központi fűtés által kapunk, mellette villanybojler is rendelkezésre áll.
Az udvaron számos melléképület található (kazánház, gazdasági épület mosdóval, öltözővel, műhely, ólak, fatároló, garázs)
A hatalmas kertben gyümölcsfák, szőlő, konyhakert található, valamint egy szántó is közvetlen az udvarhoz kapcsolódik.
A téglából épült 140 nm-es lakóház 3 külön nyíló szobával + 1 félszobával, előtérrel, külön nyíló konyhával, nagy kamrával, tornáccal, nyári konyhával, borospincével, garázzsal rendelkezik. Tetőszerkezete ép, cseréppel fedett.
 A nyílászárók egy része eredeti, de jó állapotú, néhány ajtó, ablak cserélve lett.
A hangulatos tornácos ház a béke és a nyugalom szigete, rózsákkal, virágokkal, gondozott kerttel, elzártan a szomszédoktól, mégsem távol a falutól. Aszfaltos útról megközelíthető, 30 méter murvás földút vezet a kapubeállóig. 
Buszmegálló 100 méterre, vonatállomás 2 km-re található. 
Ludányhalászi Közép-Európa leghosszabb faluja, a fővárostól mintegy 90 kilométerre, Nógrád-megye északi szegletében, az Ipoly folyó teraszán helyezkedik el. Az Ipoly völgye ma is az érintetlen természet jegyeit viseli magán. A falu a folyó széles völgyének szélére, árvízmentes magaslatra épült. A falut gyönyörű tórendszer veszi körül, amely kellemes kikapcsolódási helyszíneivel páratlan szépségű.
Élővilágát gazdag ártéri területeinek köszönheti,  a fehér gólya kedvenc fészkelőhelyei például a községben találhatók. A környéken  őshonos a fekete gólya, vidra, hód, számos madárfaj.
Önnek ajánlom ezt a kedves birtokot, ha a természet közelsége és szépsége mellett egy jól működtethető gazdasággal szeretne nyugodt, élhető életet élni. A falu 5 km-re található Szécsény városától, így elszakadnia sem kell a biztonságot nyújtó városi közelségtől, ahol minden megtalálható.
Várom hívását! 

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kozári Zoltán Zsolt.

  • 36 70 8-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Ludányhalászi

Szent István utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó 84 m2-es családi ház Ludányhalászi
    Ludányhalászi
    Csendes utcában ELADÓ egy hangulatos tornácos családi ház.Megvételre kínálok egy 84 nm-es lakótérrel és 15 nm-es fedett terasszal rendelkező jó állapotú családi házat.A ház az 1900-as évek elején épült, melyet 2006-ban bővítettek. Ebben az évben telj...
    • Eladó ház, Lakás - Ludányhalászi
    4 napja, 20 órája
    22 000 000 Ft
  • Eladó 87 m2-es családi ház Ludányhalászi
    Ludányhalászi
    Megvételre kínálok Ludányhalászi településen egy 87 nm-es 2 szobás felújítandó családi házat.Az ingatlan egy 1 313 nm-es telken található, összközműves (víz, villany, gáz és csatorna is kiépítésre került), tulajdonosa által folyamatosan karbantartott...
    • Eladó ház, Lakás - Ludányhalászi
    4 napja, 20 órája
    10 500 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Ludányhalászi, Kossuth Lajos utca, 135nm, 16000000 Ft
    Ludányhalászi, Kossuth Lajos utca
    Eladásra kínálom kizárólag az Ingatlan Iroda portfóliójából egy a Ludányhalászi településén lévő 135 nm alapterületű családi házat. Az ingatlan nem a megszokott elosztásban készült el, így akár vendégháznak is megfelelő lehet. Egy folyosón keresztül ...
    • Eladó ház, Lakás - Ludányhalászi
    1 hete, 1 napja
    16 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Ludányhalászi, 97nm, 10500000 Ft
    Ludányhalászi
    Megvételre kínálok Ludányhalásziban egy 97 m2 alapterületű családi házat. Kialakításra került benne 3 szoba, konyha, étkező, folyosó, kamra és fürdőszoba wc-vel. A ház tégla és kő falazatú, fa és műanyag nyílászárókkal rendelkezik. A meleg víz-ellátá...
    • Eladó ház, Lakás - Ludányhalászi
    1 hete, 1 napja
    10 500 000 Ft
  • Ludányhalásziban családi ház
    Ludányhalászi
    Eladásra kínálom kizárólag a Gyémánt Ingatlaniroda portfóliójából Nógrád vármegyén belül Ludányhalászi településén 819 nm telken elhelyezkedő, 140 nm-es családi házat. Az ingatlan 2 részből áll, 2 külön bejárattal rendelkezik. 1. épületben: 3 szoba m...
    • Eladó ház, Lakás - Ludányhalászi
    1 hete, 2 napja
    12 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kozári Zoltán Zsolt.

  • 36 70 8-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Ludányhalászi

Szent István utca