Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Máriahalmon kétlakásos családi ház eladó

25 200 000 Ft
Máriahalom
6 éve, 10 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3814788
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 136
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Budapest vonzáskörzetében  Máriahalmon, a Pilis és a Gerecse között kétlakásos családi ház eladó. (Budapest 35 km, Piliscsaba 12 km, Esztergom 20 km)

A ház 1998-ban épült, 68 m2 alapterületű, kétszintes és teljes alapterületében alápincézett, a pince is normál belmagasságú. A ház 510 m2-es saroktelekre épült, így két külön bejáratú lakással rendelkezik. Az egyik lakás a földszinten van, a másik a tetőtérben. Tökéletesen alkalmas két generáció, két család számára, de akár gyógyító, tanító vagy kézműves, közösségi hely kialakítására is.
A ház kiváló energetikai tulajdonságokkal rendelkezik déli és nyugati tájolása, valamint dupla falazatának köszönhetően (belül vályog, kívül dísztégla). A natúr fa nyílászárók otthonos hangulatot sugároznak, biztosítják a ház egészséges szellőzését, s kiemelik a ház természetes szépségét.
A földszinti lakásba szép boltíves teraszról léphetünk be az előtérbe melyből egy külön wc nyílik. Az előtérből érkezünk a tágas, amerikai-konyhás étkezős nappaliba, ahol a természetes megvilágítást déli tájolású hatalmas teraszablak biztosítja, melyen át fagerendás teraszra léphetünk. A nappaliból tovább haladva a közlekedőből nyílik két hálószoba, a fürdőszoba w.c.-vel, és a gardrób. E lakásban a fűtés kályhával megoldható, gáz nincs.
A tetőtéri lakás szintén 68 m2 alapterületű, külön bejárattal rendelkezik az utcáról a saját kis kertjébe, alma, mandula, homoktövis, őszibarack fákkal, hatalmas jázmin és orgona bokrokkal.

A kertből saját lépcsőházán át lehet felmenni a lakásba. Szintén amerikai konyhás étkezős nappali, 2 hálószoba, előszoba, külön van w.c. és fürdőszoba,  5 m2-es panorámás, déli tájolású erkély. Alacsony rezsiköltséget igényel fenntartása, ami köszönhető a dupla falazatnak, a hőszigetelésnek, a thermo fa nyílászáróknak, továbbá a ház D és Ny-i tájolásának, valamint az alacsony légköbméternek, ezáltal szinte passzívházként működik. A tetőtéri lakásnak saját gázcirkó biztosítja a meleg vizet és a fűtést (fal és padlófűtés), de a konyhába épített kályha is kiválóan befűti a lakást.
 Máriahalom a Pilis és a Gerecse között fekszik,  a ház egy 50 hektáros magánterület szélén épült, mely az elmúlt 19 év alatt erdős, vadregényes tájjá változott. 

A lakás a máriahalmi Spirituális Vendégháztól kb. 150 méterre van, ahol különféle önismereti, meditációs, jóga, stb. kurzusokat tartanak, így az ilyen témák irányába orientálódó és Budapestről a természetbe költözők számára kiváló. A falu rendezett, biztonságos, Budapestre közvetlen buszjáratokkal. 

(Budapestig a menetidő busszal 1 óra, továbbá Piliscsaba 15 perc.)

Az 50 hektáros magánterületen a Spirituális Vendégház köré jelenleg alternatív közösség szerveződik, ez kedvező lehet olyan egyéneknek, családoknak, akiknek hasonló az érdeklődési körük.
A ház befektetésnek is kiváló.
A ház irányára: 25,2 MFt.

Érdeklődni a 20/990 83 07 telefonszámon lehet

Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Máriahalom


Hasonló hirdetések

  • Eladó 90 m2-es családi ház Máriahalom, Széchényi Ferenc utca
    Máriahalom, Széchényi Ferenc utca
    Kellemes nyugalom és tiszta levegőEladó Máriahalmon egy 90 nm-es, 4 szobás családi ház a faluközponthoz közel. Ez a ház vályogból épült, döngölt sávalapon, pala fedéssel. A vastag falaknak, és a kandalló fűtésnek és köszönhetően a téli rezsi nagyon a...
    • Eladó ház, Lakás - Máriahalom
    5 napja, 14 órája
    23 600 000 Ft
  • Régen frissült
    Családi ház tulajdonostól
    Máriahalom, Béke utca
    Budapesttől 40 km-re, csendes, barátságos falucskában egy családi ház (112+98nm ) keresi új gazdáját....
    • Eladó ház, Lakás - Máriahalom
    5 éve, 10 hónapja
    25 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Máriahalmon eladó kétlakásos társasház egyben és külön is
    Máriahalom
    Budapest vonzáskörzetében (35 km) kétlakásos társasház tetőtéri lakása eladó. A lakás 67 m2 alapterületű, amerikai konyhás étkezős nappali, 2 hálószoba, előszoba, 5 m2-es panorámás, déli tájolású erkély, külön van a fürdőszoba és a w.c. Alacsony rezs...
    • Eladó ház, Lakás - Máriahalom
    6 éve, 10 hónapja
    8 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Máriahalom