Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 961 m2-es üzlet Martonvásár, Központi

489 000 000 Ft
Martonvásár Központi
4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11706445
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 961
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÉTELES BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! Eladó ÜZLETI KOMPLEXUM VÁLLALKOZÓK számára, akiknek fontos, hogy a raktározási, bemutatási, munkavégzési és szálláslehetőségeik EGY HELYEN kerüljenek összehangolásra!
Tökéletes választás azoknak a cégeknek, akik a MODERN és HATÉKONY üzleti működést részesítik előnyben!
Az üzleti ingatlan 2008-ban épült, mára 2023-ra szinte teljesen befejezett (80-85% készültség) A földszinti és a tetőtéri egységek összesen 972 nm kényelmét kínálják.

A komplexum FŐBB JELLEMZŐI:
A telek területe 2257 négyzetméter. Az épület földszintjén elhelyezkedő raktárak, műhelyek és eladótér összesen 562 négyzetméteren terülnek el, amely IDEÁLIS tér a termékek raktározására és bemutatására, valamint a napi munkavégzés helyszínéül is szolgálhat.

Az emeleten további 199 négyzetméteren találhatóak a LUXUS irodák, amelyek kiváló munkakörnyezetet biztosítanak a cég vezetői és munkatársai számára. Az épület tetőterében pedig 200 négyzetméteren helyezkednek el a LAKÓRÉSZEK, amelyek kényelmes szálláslehetőséget kínálnak a vállalkozás vezetőinek, a dolgozóknak, vagy akár a cég vendégeinek is.
Az UTCAFRONTI helyszín büszkélkedhet akár 5-6 autó számára kialakított vendégparkolóval, míg a 2022-ben hozzáépített fedett gépkocsitároló további két autó számára biztosít helyet.

Az ingatlan ÖSSZKÖZMŰVES, méretei 109 méter hosszúságában és 19 méter szélességében húzódnak, beépíthetőségének (30%) 25%-át kihasználva. Az épület falazata 38-as Porotherm tégla, plusz 10 cm szigeteléssel létrehozva a TARTÓS és KÖRNYEZETBARÁT otthont keresők számára.
A 200 literes puffertartállyal és 2 db gázcirkóval ellátott fűtést a hűtő és fűtő klímák minden helységben kiegészítik.

Ez az üzleti komplexum RENGETEG lehetőséget kínál a vállalkozások számára. Az épület funkcióit és fejlesztéseik kidolgozottsága a hatékony működést teszi lehetővé, belefoglalva a raktározást, a termékek bemutatását, az irodai munkát és a szálláslehetőséget is.
Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGET! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tudjon meg többet az eladó üzleti komplexumról!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szűcs Zsuzsanna

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Martonvásár

Központi


Hasonló hirdetések

  • Eladó vendéglátás, Martonvásár
    Martonvásár
    Martonvásár központi részén,a 7-es főút mellett 148m2-es telken eladó egy 40m2-es, vendéglátóhelyként működő, de lakóházként, üzletként, irodaként, is hasznosítható, masszív tégla építésű ingatlan. Vendéglátó helyként hasznosítása okán jelenleg helyi...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Martonvásár
    1 napja, 23 órája
    42 900 000 Ft
  • Martonvásáron a 7-es út mellett, üzlethelyiség kiadaó.
    Martonvásár, Budai út.
    Martonvásáron a dinamikusan fejlődő városban, Budapesttől autóval 32 km-re, Velencei Tó – hoz 18 km-re, központban, Budai út 12 szám alatt az Önkormányzattal, busz megállóval szemben hosszú távra kiadó az utcai bejáratos felújított, világos jó beoszt...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Martonvásár
    1 hete, 1 napja
    150 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szűcs Zsuzsanna

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Martonvásár

Központi