Eladó vendéglátás, Martonvásár

42 900 000 Ft
Martonvásár
1 napja, 14 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11991208
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó, bérelhető üzlethelyiség
  • Alapterület (m²): 43
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Martonvásár központi részén,a 7-es főút mellett 148m2-es telken eladó egy 40m2-es, vendéglátóhelyként működő, de lakóházként, üzletként, irodaként, is hasznosítható, masszív tégla építésű ingatlan.

Vendéglátó helyként hasznosítása okán jelenleg helyiségei e funkciót tükrözik. A 32 nm vendégtéren kívül két vizesblokk, és egy raktár helyiségek találhatóak meg benne. Az épület két bejárattal rendelkezik, mind az utca, mind a terasz felől megközelíthető.

Az ingatlan külleme rendezett, 2007-ben teljeskörű felújításon esett át, 5 cm szigetelést kapott, teteje betoncseréppel fedett, jó állapotú.

Belsőleg felújításra került a teljes villanyhálózat, vízhálózat, burkolatok. Beszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma, illetve a biztonság érdekében kamera rendszer.

Könnyen kialakítható belőle lakóház, illetve irodaként, cégképviseletként, üzlethelyiségként szintén jó választás, a telek központi elhelyezkedése miatt. Étteremként, vendéglátóhelyként szintén jól hasznosítható.

A parkoló mellett méretes terasz kerti sütögetővel teszi még színesebbé a helyet.

A város központját átszeli a 7-es főút, illetve a határában elhalad az M7-es autópálya is, így könnyen megközelíthető Budapest és Székesfehérvár is.
A Velencei-tó 15 percre, a Balaton fél óra, Budapest 20 perc távolságra található.
A tömegközlekedés is kiváló a városban, sűrűn közlekednek az elővárosi vonatok és a buszjáratok.

A tulajdonos értékegyeztetéssel szívesen beszámol az ingatlanba százhalombattai, jó állapotú lakást!

A Duna House teljes körű ügyintézésével állunk az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához CSOK, babaváró, illetve kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk.

Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.

Amennyiben szeretné személyesen is megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Vörös Éva

  • +367029-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Martonvásár


Hasonló hirdetések

  • Martonvásáron a 7-es út mellett, üzlethelyiség kiadaó.
    Martonvásár, Budai út.
    Martonvásáron a dinamikusan fejlődő városban, Budapesttől autóval 32 km-re, Velencei Tó – hoz 18 km-re, központban, Budai út 12 szám alatt az Önkormányzattal, busz megállóval szemben hosszú távra kiadó az utcai bejáratos felújított, világos jó beoszt...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Martonvásár
    1 hete
    150 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 961 m2-es üzlet Martonvásár, Központi
    Martonvásár, Központi
    KIVÉTELES BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG! Eladó ÜZLETI KOMPLEXUM VÁLLALKOZÓK számára, akiknek fontos, hogy a raktározási, bemutatási, munkavégzési és szálláslehetőségeik EGY HELYEN kerüljenek összehangolásra! Tökéletes választás azoknak a cégeknek, akik a MOD...
    • Eladó, bérelhető üzlethelyiség - Martonvásár
    3 hónapja, 4 hete
    489 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Vörös Éva

  • +367029-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Martonvásár