Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó ház, Mencshely

Mencshely
2 hete, 3 napja

Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Tájjellegű épület - eladó CSALÁDI HÁZ MENCSHELYEN
    Mencshely
    A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2080-as számú, tájjellegű CSALÁDI HÁZÁT MENCSHELYEN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált MENCSHELYEN található CSALÁDI HÁZ jellemzői:- 2015-ben épült korszerű, minőségi anyagok felhaszn...
    • Eladó ház, Lakás - Mencshely
    6 hónapja, 3 hete
    350 000 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11408924
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 1200
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mencshelyen, NAGYVÁZSONY-tól 3 km-re, ÚJ CSALÁDI HÁZ- KÚRIA - MŰHELY, 17200 NM BELTERÜLETI TELEK EGYBEN ELADÓ!

A Vázsonyi-medencében található falu évszázados történelmi múlttal rendelkezik, a Balaton parttól 9 km-re fekszik, így kedvelt településsé vált az elmúlt években, kiváló lehetőséget kínál turisztikai fejlesztés céljára.

A KÚRIA JELLEGŰ CSALÁDI HÁZ, az ÓDOR KÚRIA épülete, mely 3 épületegyüttesből áll és a 3 BELTERÜLETI GKSZ-besorolású telekkel együtt kínáljuk eladásra!

A CSALÁDI HÁZ 2014-ben épült. A 260 nm-es, kétszintes épület a régi idők hangulatát idézi, ugyanakkor otthonos, modern enteriőrrel rendelkezik. A földszinten hatalmas amerikai konyha-étkező (50 nm), nappali, tágas szoba, gardrób, fürdőszoba, háztartási helyiség, kamra és vendég WC található. A megemelt tetőtérben nagy nappali, 4 szoba, gardrób, fürdőszoba, WC és szauna kapott helyet. A házba minőségi anyagok kerültek beépítésre ügyelve arra, hogy az antik hatás megmaradjon (cserepezés, kovácsoltvas kapu, kőkerítés). A fűtést elektromos kazán szolgáltatja padlófűtéssel, radiátorok kiépítése megtörtént. A fűtésrendszer vegyestüzelésű kazán és gázkazán használatára is alkalmas. A téglaépület szigetelése 15 cm, tető alatt 25 cm. Vízlágyító beszerelve, riasztó kiépítve, ásott kút a telken. A 260 nm-es házhoz kapcsolódik egy 72 nm-es, fedett terasz (autóbeálló). A telek 1374 nm, melyen található még egy 80 nm-es lakófelülettel rendelkező, kétszintes épület.

Az ÓDOR KÓRIA ÉS MŰHELY: A főépület, az egykori nemesi kúria a XVIII. században épült barokk stílusban. A két mellékszárny a szocreál időkből származik, jelenleg műhelyként szolgálnak. Mindhárom épület felújítandó, összközműves (gáz telekhatáron belül). Az épületek főbb jellemzői: főépület kőből épült, 242 nm, műemléki védelem alatt áll. A kúriához kapcsolódó mellékszárny téglából épült, 199 nm. A 3.épület különálló (külön HRSZ-on), téglából épült, 405 nm. Az épületekhez kapcsolódó terület 2353 nm.

BELTERÜLETI TELEK: 17200 nm-es telek, GKSZ-besorolású. Közművek: villany, víz, gáz a teleken található, gáz a telekhatáron. A terület aszfalt úton megközelíthető. Kiválóan alkalmas vendégház kúria építésére!

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal!

Bankfüggetlen pénzügyi szakembereink tanácsadással, ügyintézéssel tudják segíteni Önöket álmaik, céljaik megvalósításában!

Vegye igénybe díjmentes konzultációinkat!



[------]

Referencia szám: HZ[------]

Elhelyezkedés
Mencshely

 
Elhelyezkedés
Mencshely