Eladó Családi ház, Mezőlak, Munkácsy utca, 135nm, 48000000 Ft

48 000 000 Ft
Mezőlak Munkácsy utca
1 napja, 9 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12202924
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 135
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Megvételre ajánlok Veszprém Vármegye egyik legdinamikusabban fejlődő, csodálatosan rendben tartott településén, Mezőlakon egy 2006.-ba épített, 2021.-ben felújított lakóterű, kiváló műszaki és esztétikai állapotban lévő eltolt szintes családi házat.
Az ingatlan lakórésze 135 m2 hasznos alapterületű. A lakótérben található 4 szoba, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, külön Wc, valamint előszoba. Az eltolt szint félemeletéről nyílik a fedett terasz, az emeleti részről az utcafront felé pedig szintén fedett erkély áll rendelkezésre.
A 2021. évben megvalósított felújítás során a homlokzati nyílászárók cserélve lettek korszerű műanyag nyílászárókra. A hideg és melegburkolatok cseréje biztosítja, hogy leendő tulajdonosának felújításra nem kell költeni. A fűtés korszerűsítése megtörtént, minden igényt kielégítő kondenzációs gázkazán és a hozzá kapcsolódó hőleadók biztosítják a hideg napok kényelmét.
A 34 m2 alapterületű szuterénban helyezkedik el a vegyes tüzelésű kazánház, a tüzelő tároló, valamint külön bejárattal egy barkácsolásra-tárolásra alkalmas helyiség.
A különálló 57 m2 melléképületbe található egy nagy méretű garázs, valamint szabadon felhasználható, fűthető helyiség.
A másik, szintén jó állapotú, karbantartott melléképület alkalmas állattartásra, vagy éppen használható a kertes házakban mindig szükséges tároló helyiségként.
A telek alapterülete 1481 m2.
Az otthon melegéről kettő féle hőtermelő gondoskodik. A félemeleten üzemelő kondenzációs gázkazán, alternatív lehetőségként a szuterénban telepített vegyes tüzelésű kazán áll rendelkezésre.
Jelenlegi tulajdonosok gondoltak a nyári hőségnapokra is, a lakóteret 3 db klíma beszerelésével hűtik a meleg napokon.
Az épület lakótere kiváló, felújított állapotban van, a külső homlokzat megjelenése ízléses.
A tulajdonosok jó gazda gondosságával óvják ingatlanukat, az ízléses, patika tisztaságú lakótérre méltán lehetnek büszkék.
Az ingatlan per és tehermentes, gyakorlatilag azonnal birtokba vehető.
Az ingatlan kitűnő ajánlat azok számára, akik szeretnének a település központjához közel, mégis csendes és megbízható környezetben élni. A telken lehetőség van a kertészkedésre, a konyhakertben ki-ki megtermelheti a családja számára a zöldség és gyümölcsféléket.
A tulajdonosok számára már nagynak bizonyul az ingatlan, a gyermekek „kirepültek”. Csere is számításba jöhet, elsősorban Pápa környéki településeken lévő, kisebb alapterületű ingatlanra, természetesen érték egyeztetéssel.


erkély, terasz, amerikai konyha, pince, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Pánczér László

  • +362056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mezőlak

Munkácsy utca


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó Ház, Mezőlak
    Mezőlak
    Veszprém vármegye, Mezőlak, 62 m2 alapterületű családi ház eladó. Az épület egy 1844 m2-es telken, csendes, nyugodt környezetben, Pápától 8 km-re fekszik. Az házban két szoba, konyha, előtér, és kamra található. Az épülettel egybeépítve, de külön bej...
    • Eladó ház, Lakás - Mezőlak
    1 éve, 1 hónapja
    15 000 000 Ft
  • Régen frissült
    Mezőlak, Budapest
    Eladó kertes csalási ház. 2 szoba összkomfort, hozzá tartozó nagy telekkel, rendezett környezetben. Pápától 11 Km-re Mezőlakon az Ady utcában. Munka lehetőség adott a közeli nagyvárosokban. Irányár: 10 millió forint További információ: /20/924-60-36...
    • Eladó ház, Lakás - Mezőlak
    5 éve, 3 hónapja
    10 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Pánczér László

  • +362056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mezőlak

Munkácsy utca