CSOK+ igénybevétele esetén akár 50 millió Ft kedvezményes hitel - Még 10 db lakásból választhatsz /

119 990 000 Ft
Miskolc
2 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11095042
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 105
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Miskolc csendes, zöld övezetében épül legújabb projektünk, amely a PANORÁMA LAKÓPARK nevet kapta! Elhelyezkedése: Miskolc-Görömböly városrészen, a görögkatolikus templom mögötti Apátsági úton található, családi házas környéken, karnyújtásnyira a városközponttól.

A lakások 65 m² és 109 m² közötti hasznos alapterületűek. 4 tömb épül fel egymás szomszédságában. Az Apátsági út területe enyhén emelkedik, a telek alsó részen egy 4 lakásos társasház épül, kisebb alapterületű otthonokkal. Feljebb haladva egy 2 lakásos, majd egy fedett autóbeállóval összekötve egy újabb 2 lakásos társasház készül. A telek csúcspontján egy 4 lakásos, alul garázsokkal rendelkező társasház kerül kialakításra, amelyben a lakások már nagyobb alapterületűek.

Tartozik minden egyes ingatlanhoz egy nagyméretű, kényelmes és élhető terasz.

Terasz méretek: 32 m² - 56 m²

Egy tömbön belül minden egyes lakás kétszintes. Mindegyik közvetlen kertkapcsolatos, utcai bejáratos. Az elrendezés és a méret egyforma, csak a tájolás különböző.

Az épület hagyományos technológiával készül: beton sávalap, vasbeton fal és pillér, Ytong vázkitöltő fallal, E gerendás EB béléstestes és monolit vasbeton födémekkel. A 30 cm vastag külső falszerkezet külső oldalára 15 cm dryvit hőszigetelő vakolatrendszer kerül, homlokzati vakolattal. Belülre glettelést követően 2 réteg diszperziós festés készül. A vizes helyiségek oldalfalai mennyezetig lesznek kerámia burkolattal burkolva. A mennyezet 1 réteg impregnált tűzgátló gipszkaron burkolatot kap ragasztva, szintén a glettelést követően 2 réteg diszperziós festéssel. A válaszfalak 5 cm széles fém vázszerkezetre szerelt 2-2 réteg gipszkarton borítást kapnak, normál elemekből, a vizes helyiségek impregnált elemekből.

A földszinti teraszok és járdák burkolata 6 cm vastag homokágyba rakott térkőburkolatok, az emeleti terasz pedig szivárgó bazaltzúzalékra fektetett fagyálló beton járólapot kap.

A tervezés során figyelembe vettük, hogy a minőséget minden egyes elem tisztán tükrözze.

Tervező: Forrai Gábor

Tekintsd meg a lakópark videós bemutatóját: https://youtu.be/i2JCkf1ADSw

Új építésű ÁLOMOTTHONOD már 2024 év végére a Tiéd lehet. CSOK+ esetén akár 50 millió Ft kedvezményes hitel igénybevehető!

Az első tömb tervezett átadása 2024 karácsonya.

MOST áll előtted a lehetőség! Bevezető áron juthatsz hozzá ÁLMAID LAKÁSÁHOZ, ha időben lépsz. Fedezd fel a MISKOLC - GÖRÖMBÖLYÖN épülő PANORÁMA LAKÓPARK nyújtotta exkluzív élményt.

Bevezető ár: 790.000 Ft / m²

Különleges ajánlat, KIZÁRÓLAG NÁLUNK, kizárólag Neked, korlátozott ideig!

Amennyiben egyben szeretnéd látni az egész lakóparkot, a hirdetéseket, a műszaki paramétereket és az árakat, akkor az alábbi linkre kattintva minden információt megtalálsz: https://panorama.veneosys.com/

Még 10 db lakásból választhatsz / 4 tömb.

Válaszd ki a számodra megfelelő ingatlant! Ebben segítünk, hiszen Papszer utcai és Pesti úti irodánkban személyesen átbeszéljük a paramétereket és segítünk a döntésben.

A helyszín megtekinthető előre egyeztetett időpontban!

kert, amerikai konyha

Kapcsolat a hirdetővel
  • Stenczel István

  • +362027-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Miskolc


Hasonló hirdetések

  • Alapítványok, vállalkozások CSOK igénylők figyelem!
    Miskolc, Kertváros
    A két lakásból álló ingatlan társasházzá alakítható! (ezt követően, akár két CSOK is igénybevehető) A földszinti (100m2-es) lakás akadálymentes. A másik lakás a félemeleten, külön bejárattal 76 m2 . Szintén külön bejárattal rendelkezik a 76 m2-es fél...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 9 órája
    69 900 000 Ft
  • Miskolc belvárosában eladó 2 szobás tégla lakás
    Miskolc, Belváros, Soltész Nagy Kálmán
    Eladó Miskolc belvárosában,a Soltész Nagy Kálmán úton egy harmadik emeleti,jó állapotú,53 m2 alapterületű tégla építésű lakás. A széles körfolyosóról megközeleithető ingatlan remek választás akár irodának,vagy rendelőnek is. A liftes épület legfelső ...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 10 órája
    26 900 000 Ft
  • Miskolcon eladó kiváló állapotú családi ház
    Miskolc, Martin-kertváros
    Eladó Miskolc,Martin-kertváros részében  egy azonnal költözhető,világos,tágas,kiváló állapotú, családi ház. Az 537 m2-es A telken,téglából épült ingatlan kiváló állapotban van,a 2006-os átépítést követően folyamatosan gondozták. A falak,a nyílászárók...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 10 órája
    98 000 000 Ft
  • Eladó Miskolcon,a Csabai kapuban egy 36 m2-es lakás
    Miskolc, Csabai kapu
    Eladó Miskolcon ,a Csabai kapuban egy földszinti,36 m2 alapterületű,1 szoba,konyha,fürdőszoba,kamra,előszoba kialakítású jó állapotú lakás.A kivülről szigetelt,téglából épült ingatlant részben már felújították: szigeteltek az ablakok,a bejárati ajtót...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 10 órája
    18 000 000 Ft
  • Eladó ház, Miskolc
    Miskolc
    Miskolcon-Görömböly városrészében, csendes, családiházas övezetben Eladó egy 255 m2 -es Családiház + 60 m2-es kisebb ház. Az épület(ek) adottságaiból adódóan az ingatlan alkalmas több generáció együttélésére, valamint iroda/üzlethelyiség kialakításár...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 10 órája
    79 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Stenczel István

  • +362027-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Miskolc