Eladó felujitott lakás

24 000 000 Ft
Miskolc Avas, Szentgyörgy
1 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12252529
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 55
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Befektetőknek, pároknak, gyerekes családnak ajánlom ezt a 2. emeleti, 55m2-es, 1 plusz 2 fél szobás lakást az Avas városrész kedvelt, központi, kulturált részén, a Szentgyörgy utcában. Pozitívum, hogy itt minden lakás kiadható a Miskolci Egyetem közelsége miatt. A lakók többsége tulajdonos és évek óta itt élnek, kifejezetten jó a lakóközösség. 

 

A lakás fiatalos, modern és rendezett bármely helyiségben is járunk, felújítását jelenlegi tulajdonosai 2 éve fejezték be. Burkolatcsere a lakás egészében történt, régi ablakok helyére műanyag hőszigetelt nyílászárók kerültek redőnnyel ellátva, biztonsági ajtó került beszerelésre és a villany- és vízvezetékek korszerűsítése is megtörtént.

A bejárati ajtón belépve szemben egyből a fürdőszoba található, mely káddal felszerelt, a felújítás során választott design nagyon egyedivé varázsolja. Külön helyiségben kapott helyet a toalett, ami nagyon praktikus, főleg a reggeli rohanás idején. 

A folyosón haladva jobb oldalon 1-1 fél szoba helyezkedik el. Mindkettő mérete ideális hálószoba, dolgozó számára, ablakai csendes parkra néznek, ahol átmenő autóforgalom nincs, igy biztosított a nyugodt pihenés.

A bejárattól balra a nappalit találjuk, melyhez tartozik az erkély, kilépve csodás, zöld panoráma tárul elénk; itt nap, mint nap kellemesen indulhat a reggel, kényelmesen elfogyaszthatjuk a kávénkat.

A konyha is teljesen új arculatot kapott egyedileg ide tervezett bútorokkal. Az étkezőpult előtti nagy, műanyag ablaknak köszönhetően napfényesen indul a reggel.

Rezsije kifejezetten alacsony, a lakás melegéről távfűtés gondoskodik és a meleg vizet is központilag kapja, így kellemes, egyenletes hőmérséklet biztosított zuhanyzásnál is.

A ház karban van tartva, a szomszédok kedvesek és mindig van parkolóhely a ház mögött kialakított parkoló soron.

 

Nagyon jól frekventált helyen fekszik az ingatlan: a Miskolci Egyetem pár percre található, Miskolctapolca is megközelíthető egy hétvégi sétával. Emellett a közelben minden megtalálható: több iskola, óvoda, bölcsőde, fogászat, könyvtár, dohánybolt, gyógyszertár, posta, pékség, játszótér, buszmegálló.  Gépkocsival pedig a belváros és a bevásárlóközpontok is könnyen elérhetőek.

 

Ha fontos Önnek, hogy alacsony rezsiköltség mellett könnyen megközelíthető részén éljen a városnak, akkor hívjon mielőbb és legyen ennek az ingatlannak a boldog tulajdonosa!

Amennyiben kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk, rövid konzultációt követően 12 bank kedvező ajánlataiból választja ki Önnek a legmegfelelőbbet.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Soós Anna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Miskolc

Avas, Szentgyörgy


Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Miskolc
    Miskolc, Kazinczy Ferenc utca
    Miskolc belvárosában a Kazinczy utcában eladó egy 97 nm-es nappali + 2 szobás jó állapotú lakás. Remek lehetőség iroda vagy egy rendelő kialakítására és családosok számára is! Lakás1 -emeleti-97 m² alapterületű-nagy terekkel rendelkezik-tehermentes-c...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 3 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Szeles utca
    Az abszolút belvárosi Miskolcban található felújított, 2 szobás lakás, ami ideális választás lehet mind az otthont keresők, mind pedig a befektetők számára. A harmadik emeleti lakás lenyűgöző kilátást nyújt a városra, különleges hangulatot teremtve e...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    26 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Győri kapu
    Miskolc, Győri kapu Aba utcában 51 m2-es, panelprogramos, hőszigetelt műanyag nyílászáró, egyedi mérős távfűtésű lakás rendkívül igényes állapotban eladó. A nemrégiben felújított, 2 teljesen különálló szobával, nagy méretű konyha és előtérrel rendelk...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    23 890 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Lorántffy Zsuzsanna utca
    Miskolc, Dél-Kiliánban figyelemre méltó, 2023-ban teljeskörűen és igényesen felújított 31m2-es, egy szobás, első emeleti otthon eladó. A szobában egy hatalmas méretű gardróbszekrény is helyet kapott. A minden évben kétszer (tavasz-ősz ) tisztított és...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    21 990 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Madarász Viktor utca
    Csak az OTP INGATLANPONT ajánlatában! Eladásra kínálunk a nyüzsgő belváros szívében, közvetlenül a PLÁZA mellett, egy 74 nm-es, 3. emeleti, klimatizált, 3 szobás lakást, ami kiválóan megfelel a környék hangulatát kedvelő családi otthonnak, esetleg cé...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    65 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Soós Anna

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Miskolc

Avas, Szentgyörgy