Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó nyaraló Miskolc-Tapolcán!, Miskolctapolca, Hattyú utca

Miskolc Miskolctapolca Hattyú utca
10 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Miskolc, Miskolc, Andrássy Gyula utca
    Miskolc Andrássy Gyula  főúton lévő családi ház tulajdonostól eladó. Jó parkolási lehetőség nagy udvar használata, két bejárat elől hátul. Jelenleg üzlethelységként működik, de akár vissza is lehet minősíteni lakóházzá is....
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    2 órája, 43 perce
    12 500 000 Ft
  • Miskolc, Andrássy Gyula utca
    Miskolc Andrássy Gyula  főúton lévő családi ház tulajdonostól eladó. Jó parkolási lehetőség nagy udvar használata, két bejárat elől hátul. Jelenleg üzlethelység, de akár vissza is lehet minősíteni lakóházzá is....
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    2 órája, 43 perce
    5 900 000 Ft
  • Figyelem ritka lehetőség! Első emeleti lakás Miskolc
    Miskolc, Szentpéteri Kapu
    A Szentpéteri Kapu Pozsonyi utcai legkedveltebb részén, teljesen parkosított zöldövezeti környezetben 43 négyzetméteres másfél szobás gázos lakás eladó. Csendes, nyugodt környéken és lakóközösségben. Közvetlen közelében két nagy játszótér, parkoló, é...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    6 órája, 18 perce
    20 000 000 Ft
  • 2.5 szobás 2.em-i panel
    Miskolc, Győri kapu
    Központhoz közel, bolt, iskola, posta, közlekedés 200 méter távolságban található a 2.5 szobás lakás. Reális áron eladó. A lakás belső állapota jó, havi rezsije alacsony. A lakók barátságosak. Beköltözés szeptemberben lehetséges....
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    10 órája, 4 perce
    28 500 000 Ft
  • Miskolci Egyetemvároshoz közeli lakás keresi új gazdáját
    Miskolc, Hejőcsaba, Miskolc
    Miskolc Egyetemvároshoz közeli társasházi lakás, nagyon rendben lévő közösségben (tiszta, virágos lépcsőházban, csendes, békés lakótársakkal), tehermentesen, tulajdonostól eladó. A lakásban 2003-ban gázkonvektoros fűtés helyett központi fűtés lett ki...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 5 órája
    17 600 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9053918
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 36
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Tapolca sajátos mikroklímával rendelkezik, tiszta levegő, magas páratartalom. Izgalmas elrendezésű házak között, csodálatos panorámában gyönyörködve és a természet minden szépségét élvezve élheti itt az életét. Csend, nyugalom, szépség és harmónia, ami jellemzi Tapolcát.
Ebben a népszerű üdülőparadicsomban vált eladóvá egy 768 nm-es telken épült, 36 nm-es nyaraló. A telek osztatlan közös tulajdon, kerítéssel körbekerített, használati megállapodás alapján kiegyensúlyozott szomszédokkal.
A ház, jellegét tekintve ikerház, fekvése K-Ny-i, és tégla építésű. A szuterén részben egy fürdőszoba rész és egy szoba található. Ezen a szinten egy garázs is kialakításra került.
A földszinten egy szoba és egy főzőfülke található.
Az emeleten ugyanaz a méretű szoba és fürdőszoba van. A szobákban faparketta, egyéb helyiségekben járólap került lerakásra. A tetőtérben az erkélyajtó cseréje megtörtént, zsalugáterrel ellátott ablakok vannak. Mindkét részen erkély, ill. franciaerkély teszi komfortossá az érzetet. A szuterén részen és a földszinten egy-egy hangulatos cserépkályha adja a meleget.
Az udvaron szalonnasütő, színes térkövekkel teszi vidámmá, a kertbe ültetett dísznövények pedig romantikussá a hangulatot.
Helyiség lista:
Szuterén: szoba, fürdőrész+Wc, garázs
Földszint: előtér, szoba, konyha, erkély
Emelet: előtér, szoba, fürdő+Wc, franciaerkély
Az erkélyek beépítésével és/vagy a válaszfalak kivételével igazán jó lehetőségek nyílnak a terület bővítésére, esetleges átalakítására.
A környezet gyönyörű, egészséges, kulturált szomszédokkal, igényes házakkal. Ajánlom az ingatlant mindenkinek, aki a kikapcsolódást keresi, és azoknak is, akik életvitelszerűen szeretnének itt élni.
 Ha felkeltettem érdeklődését kérem, keressen bizalommal!
Majorosné Ildikó
Etikus ingatlanos
Amennyiben hitelre van, szüksége Magyarország összes bankjának ajánlatával várja önt független pénzügyi szakértőnk, aki megtalálja önnek a legjobb megoldást. Korrekt ügyvédi háttérrel biztosítjuk az adásvételi szerződés menetét.

Hivatkozási szám: MI[------]

Elhelyezkedés
Miskolc

Miskolctapolca Hattyú utca

 
Elhelyezkedés
Miskolc

Miskolctapolca Hattyú utca