Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Társasházi lakás, Miskolc, Tampere városrész, 70nm, 30900000 Ft

Miskolc Tampere városrész
2 hete, 2 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó lakás, Miskolc
    Miskolc, Kazinczy Ferenc utca
    Miskolc belvárosában a Kazinczy utcában eladó egy 97 nm-es nappali + 2 szobás jó állapotú lakás. Remek lehetőség iroda vagy egy rendelő kialakítására és családosok számára is! Lakás1 -emeleti-97 m² alapterületű-nagy terekkel rendelkezik-tehermentes-c...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Klapka György utca
    Miskolc, Avas III. ütemében, a Klapka György utcában eladó egy 33 m2-es, összkomfortos garzonlakás. Az ingatlan a 4 emeletes épület 4. emeletén található, keleti tájolásának köszönhetően napfényes és világos. A szobát laminált parkettával burkolták l...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    14 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Szeles utca
    Az abszolút belvárosi Miskolcban található felújított, 2 szobás lakás, ami ideális választás lehet mind az otthont keresők, mind pedig a befektetők számára. A harmadik emeleti lakás lenyűgöző kilátást nyújt a városra, különleges hangulatot teremtve e...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    26 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Győri kapu
    Miskolc, Győri kapu Aba utcában 51 m2-es, panelprogramos, hőszigetelt műanyag nyílászáró, egyedi mérős távfűtésű lakás rendkívül igényes állapotban eladó. A nemrégiben felújított, 2 teljesen különálló szobával, nagy méretű konyha és előtérrel rendelk...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    23 890 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Lorántffy Zsuzsanna utca
    Miskolc, Dél-Kiliánban figyelemre méltó, 2023-ban teljeskörűen és igényesen felújított 31m2-es, egy szobás, első emeleti otthon eladó. A szobában egy hatalmas méretű gardróbszekrény is helyet kapott. A minden évben kétszer (tavasz-ősz ) tisztított és...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    21 990 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12014786
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 70
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Miskolc, Tampere városrészben, kiváló lokációban eladó egy ’70-es években épült, minden igényt kielégítő, jó állapotú lakás.

A 3. emeleti lakás kilátását semmi nem korlátozza, a DNy-i fekvésének köszönhetően körbenapozott, világos lakás.

Fűtése gázkonvektoros, a készülékek, nagyszoba kivételével, új generációsak. A lakásban műanyag nyílászárók vannak, a laminált parketta alatt a korhű fa szalagparketta található. Csiszolás és lakkozás után kiváló burkolatot kaphat az új lakó.

A lakás remek kondíciókkal bír az elosztását figyelembe véve. A 3 szoba, konya-étkező (szobának is használható) helyiségek falai áthelyezhetőek, mert főfal nem található a lakáson belül. Alaprajzon pár átalakítási elképzelést megtekinthet.

A kiszolgáló helyiségek a fürdőszoba, külön WC valamint egy méretes kamra kiszolgálja a nagyobb család igényeit is. A pincében egy kb. 9 nm-es, saját tároló tartozik még a lakáshoz.

Az élhető terű, benapozott lakás kellemes életteret biztosít a kb. 18 nm-es, a 13 nm-es és a 9 nm-es szobával, valamint a majdnem 7 nm-es étkező/szoba helyiséggel. A legkisebb bontással járó átalakítás a két helyiség közti fal eltávolítása, így egy tágas étkező konyha nyerhető, plusz tároló helyekkel.

Az évek alatt az ingatlan karbantartott, felújított állapotot mutatott, egy festés után most is költözhető.
Komfortosabb érzetről egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik, ami igény szerint bővíthető. Az erkély csendes kertre néz, maximálva a pihenés zavartalanságát.

Autó beállási lehetőség a kertben van, hely a szokásjog alapján áll rendelkezésre. Garázs a közelben vásárolható vagy bérelhető, ha inkább erre van igény.

A közös költség 14e Ft/hó, ami tartalmazza a felújítási alapot is. A ház remek gazdálkodást folytat, a tető szigetelése pár éve megtörtént, a lépcsőházi ablakok és bejárati ajtó cseréje szintén befejeződött. Most a külső szigetelés kivitelezésének az előkészületei zajlanak. A lakás fűtése kifejezetten alacsony, egy átlagos használat esetén, 9800.- Ft/hó, köszönhető a lakás fekvésének is.

Azonnal költözhető ingatlan, egyeztetett időpontban, rugalmas meg lehet tekinteni.



erkély, pince, összkomfortos, kocsibeálló, jó beosztású, világos, kamra, jó közlekedésű,

Elhelyezkedés
Miskolc

Tampere városrész

 
Elhelyezkedés
Miskolc

Tampere városrész