Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Társasházi lakás, Miskolc, Tampere városrész, Dessewffy Arisztid utca, 68nm, 29900000 Ft

Miskolc Tampere városrész Dessewffy Arisztid utca
2 hete

Hasonló hirdetések

  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11784448
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 68
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
ÁRZUHANÁS!!!
Kedves Érdeklődő!
Keresed álmaid otthonát Miskolc "Rózsadombján"? Akkor ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Eladó a Dessewffy Arisztid utcában, egy kiváló lakóközösségű, csendes társasház harmadik emeletén egy 68 m2-es 2+2 fél szobás lakás.

A környék nyugalma és biztonsága páratlan, ideális zöld területeivel és sportolásra alkalmas környezetével. A szomszédságát kertes házak, rendezett társasházak és egy modern lakópark alkotja. Ráadásul a belváros csupán öt perces autóútra van, és a tömegközlekedés is kiváló, bejárattól pár lépésre megáll a 28-as busz is.

A lakás jelenlegi elrendezése nappali plusz két hálószobából, étkezőből és a hozzá kapcsolódó konyhából áll. Kiváló lehetőség rejlik az átalakításban, akár nagy amerikai konyhás nappalivá és két hálószobává, vagy akár kisebb nappalivá és három hálószobává alakítható.

Az ingatlan általános állapota kiváló, a fő rendszerek karbantartottak és a falak jól szigetelnek. A tető szigetelése pár éve, a lépcsőház ablakait 2022-ben és a bejárati ajtót 2019-ben cserélték, ráadásul a homlokzat felújítására és szigetelésére a lakóközösség már előkészítette a terveket. A társasházhoz kert is tartozik hintával, padokkal és rengeteg növénnyel. Két kocsibeálló áll rendelkezésre az udvaron, melyekből az egyik szokásjog alapján a lakás tulajdonosáé, de az utcai parkolás is könnyedén megoldott.
Az ingatlan jellemzői közé tartozik a déli tájolás, a kiváló benapozottság, a csendes erkély, a műanyag nyílászárók, a laminált padló .
A kényelmet tovább növeli a hűtő-fűtő inverteres klíma, ami akár bővíthető több beltéri egységre.
A konvektoros fűtés pedig FÉG parapetes készülékekkel van ellátva.
Tárolásra a beépített szekrények, külön tároló helyiség és egy nagy, 8 nm-es saját pince is a lakáshoz tartozik.

A fűtés költsége rendkívül alacsony (9.200 forint gáz általány jelenlegi normális használat mellett), víz és áram a fogyasztás szerint fizetendő, míg a közös költség 14. e forint, amely tartalmazza a felújítási alapot is.

Ajánlom fiatal pároknak, családoknak, időseknek és mindazoknak, akik Miskolc egyik legjobb környékén, CSENDES, NYUGODT, JÓ LAKÓKÖZÖSSÉGŰ társasházban keresik ÚJ OTTHONUKAT!
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megnézzük ezt az ingatlant!
A lakás üres azonnal költözhető!
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
Az ingatlanra a ""CSOK+" hitel akár 3 gyermekre is igénybe vehető!
Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek!
Hívjon a .....számon, vagy e-mailben az [------] " címen és nézzük meg együtt ezt az ingatlant.
További kínálatunkat megtekintheti a honlapunkon. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!

erkély, étkező, pince, összkomfortos, jó beosztású, világos, kamra, jó közlekedésű,

Elhelyezkedés
Miskolc

Tampere városrész
Dessewffy Arisztid utca

 
Elhelyezkedés
Miskolc

Tampere városrész
Dessewffy Arisztid utca