Miskolctapolca családi ház eladása/cseréje

79 000 000 Ft
Miskolc
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11239120
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 180
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Miskolctapolca panorámás, csendes utcájában, nyugodt szomszédi környezetben eladó egy saroktelken épült lakóház. Az épület 23 éves, folyamatosan karbantartott.
A belterületi ingatlan mérete: 401 nm
Beépítettsége: 80 nm
Maximális beépíthetősége: 20 % ( kihasználva)

Az épület adatai :
Téglalap alakú, 3 szintes, szabadon álló családi ház
Az épület hossza: 10.39 m
Szélessége: 7,70 m
Előkert: 5 m
Oldalkert: 4 m
Hátsó kert: 9.80 m
Az épület nettó alapterülete szintenként 63. 75 nm ( összesen kb 180 nm )
Az épület bruttó alapterülete: 80 nm

A terepszint következtében a pinceszint félig földben helyezkedik el. A lakótér fölött a tetőtér be van építve.
Pinceszinten: a gk tároló mellett még 4 helyiség található (tárolóként volt hasznosítva), és az egyikben van a gázkazán. Mind a négy tároló a garázsból nyílik, de a garázskapun kívül van még egy másik bejárata is a szintnek.

Földszinten: található egy előszoba, nappali-konyha-étkező egy légtérben, külön WC és fürdőszoba, melyeknek közös előterük van, egy hálószoba beépített szekrénnyel, és egy kádas fürdőszoba. A lépcső alatti teret ezen a szinten kis tárolóként hasznosítottuk. A fedett, és két oldalfallal, valamint egyik oldalon redőnnyel határolt terasz fagyálló lappal burkolt, szélvédett.
A nappali rész laminált parkettás, megkímélt, a hálószoba frissen parkettázott, a többi helyiségek járólaposak, átlagosak. A konyhában új falicsempe és új fehér konyhabútor van.

Tetőtér: ide falépcső vezet fel, három szoba és egy fűrdőszoba található. A szobák palószőnyegesek, a fűrdőszoba teljesen új állapotban van, a fűrdőkádon még a fólia is rajta van.
A kerítés beton lábazattal acél térháló felhasználásával készült.

A pincefal Porotherm pincentégla, aljaza beton, a lakószint falazata HRD nagypaneles rendszer, a ház fedése bitumenzsindely .

A lakótérben a falak frissen festett pasztell színűek, a kazettás fa ablakok és erkélyajtók, valamint a beltéri Classic ajtók fél éve lettek festve fehérre, a homlokzat friss halványszürke festést kapott, a lábazat festése most van folyamatban.

Az épület benapozottsága, természetes fénye egész nap biztosított. A HRD rendszernek köszönhetően nemcsak építésökológiailag kedvező a természetbe való beavatkozás szempontjából, hanem kiváló a hőátbocsátási tényezője, így a növekvő energia árak mellett felértékelődik a ház energia igénye, nagyon alacsony fűtési költséggel kell számítani.

Körszerű energetikai hatékonysággal rendelkezik.

További előnye a belső terek rugalmas alakíthatósága, méretpontossága.
A kertben termő haszonnövények vannak, füge, josta, ribizli, cseresznye, körte, sok szilva, szőlő.
Az ingatlan per- és tehermentes.

Csere lehetősége fennáll: Óbuda, Zugló, Keszthely (parthoz közeli), Balatonfüred, Őrség, vonatkozásában. ( bécsi garzon )
Kizárólag kis lakóközösségű liftes épületben levő földszinti, maximum első emeleti felújított lakás jöhet szóba , fedett terasszal (kertkapcsolattal), gépkocsi tárolásának megoldásával.

Kapcsolat a hirdetővel
  • dr Zsíros Lászlóné

  • 0620558-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Miskolc


Hasonló hirdetések

  • Eladó 35 m2-es panellakás Miskolc, Diósgyőr
    Miskolc, Diósgyőr
    Miskolc Diósgyőr városrészben eladó 1+1 félszobás átlagos állapotú lakás. Az otthon melegéről egyedi mérős távfűtés gondoskodik. Műanyag nyílászárókkal, redőnnyel felszerelve. A lakás a képeken látható állapotban, igény esetén a legtöbb bútorral elad...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja
    15 900 000 Ft
  • Eladó 55 m2-es panellakás Miskolc, Vologda városrész
    Miskolc, Vologda városrész
    Eladásra kínálunk Miskolcon a belvároshoz közel a Tizeshonvéd utcán egy 55 nm-es, 2 szobás, műanyag nyílászárós erkélyes lakást 10 emeletes PANELPROGRAMOS épület 3. emeletén. Az egyedi mérővel ellátott, felújítandó állapotú, É-D-i tájolású ingatlan m...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja
    28 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Miskolc
    Miskolc, Kazinczy Ferenc utca
    Miskolc belvárosában a Kazinczy utcában eladó egy 97 nm-es nappali + 2 szobás jó állapotú lakás. Remek lehetőség iroda vagy egy rendelő kialakítására és családosok számára is! Lakás1 -emeleti-97 m² alapterületű-nagy terekkel rendelkezik-tehermentes-c...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 4 órája
    49 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Klapka György utca
    Miskolc, Avas III. ütemében, a Klapka György utcában eladó egy 33 m2-es, összkomfortos garzonlakás. Az ingatlan a 4 emeletes épület 4. emeletén található, keleti tájolásának köszönhetően napfényes és világos. A szobát laminált parkettával burkolták l...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 5 órája
    14 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Miskolc
    Miskolc, Szeles utca
    Az abszolút belvárosi Miskolcban található felújított, 2 szobás lakás, ami ideális választás lehet mind az otthont keresők, mind pedig a befektetők számára. A harmadik emeleti lakás lenyűgöző kilátást nyújt a városra, különleges hangulatot teremtve e...
    • Eladó ház, Lakás - Miskolc
    1 napja, 5 órája
    26 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • dr Zsíros Lászlóné

  • 0620558-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Miskolc