Teljeskörűen felújított, napfényes családi otthon Hejőcsabán.

33 900 000 Ft
Miskolc
11 órája, 56 perce
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11511532
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 70
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladásra kínálok Miskolc Hejőcsaba városrészen egy egyedi elrendezésű, gyönyörűen felújított, 2 szobás, kertkapcsolatos, teljeskörűen felújított erkélyes lakást.

Az ingatlan egy csendes utcában fekvő 4 lakásos társasház 1. emeletén található.
Ezt a modern stílusú , klímatizált lakást olyan családoknak ajánlom, akik kedvelik a kertvárosi, családiházas környezetet, de nem szeretnének lemondani a belváros közelségének köszönhető kényelemről sem.

A tégla építésű ingatlan szerkezetileg kifogástalan állapotban van.
A lakásba lépve egy tágas előtérbe érkezünk, ahol a nagy méretű konyha-étkező kapott kelyet és innen nyílik a két napfényes szoba és egy nagy méretű gardrób helység is.

Minden helységbe új, kétkamrás műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A szobákban laminált padló, a konyha-étkező részen hidegburkolat borítja a padlót.

A fürdőszoba fiatalos, színes hidegburkolattal lett ellátva, melyben egy kényelmes fürdőkád és törölköző szárító is helyet kapott. A wc külön helységben kapott helyet.

A lakás melegéről egy nagy teljesítményű gázkazán gondoskodik. A szigetelt új nyílászárók és a vastag külső szigetelésnek köszönhetően a lakás rezsije kivételesen alacsony kategóriába sorolható.

A társasház lakói egy közös, térköves udvart is a magukénak tudhatnak, ahol egy 4 férőhelyes kocsibeálló is helyet kapott.

Az ingatlan CSOK-ra alkalmas.

Amennyiben hirdetésem felkeltette a figyelmét, hívjon bizalommal
Hellebrand Mónika
Érdeklődni: +36 30 480 3238

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Key for Future Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Hellebrand Mónika

  • +363048-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Miskolc


Hasonló hirdetések

 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Hellebrand Mónika

  • +363048-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Miskolc