Eladó Sorház, Mogyoród, 144nm, 119500000 Ft

119 500 000 Ft
Mogyoród
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10444675
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 144
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Mogyoródon, a festői Sissy Villaparkban, (a Városligettől autóval 15 percre) egy 2021-ben épült, ÚJSZERŰ, 144 m2-es (125 m2 + 3 db terasz), NAPPALI + 4 SZOBÁS (9-12 m2) + 3 fürdőszobás, + GARÁZS-os, belső kétszintes, PADLÓFŰTÉSES, riasztós, elektromos redőnyökkel rendelkező, nagyon jó ízléssel kialakított, szélső sorházi lakás.
Ez fizikailag tulajdonképpen olyan, mintha egy ikerházban lakna, hiába valójában egy 5 lakásos sorház.
(A lakások önálló albetétet képeznek, vagyis jogilag ez egy 5 lakásos társasház, azaz saját tulajdoni lappal rendelkezik mindegyik ház.)

A saját telekrész 400 m2, ebben benne van a ház földszinti alapterülete, az oldalsó kert, és a hátsó kert területe is. (A valóban kertként használható rész kb. 280 m2.) Az előkert hivatalosan közös használatú, így az nincs benne a 400 m2-ben, de a valóságban azt is ennek a háznak a tulajdonosa használja. Azaz az előkerttel kb. 500 m2 a telek.

A földszinten helyet kapott egy tágas, világos, modern gipszkarton álmennyezeti szigetekkel díszített amerikai konyhás nappali, egy vendégszoba, egy zuhanyzós fürdőszoba, az előszoba, illetve egy egy férőhelyes, motoros ajtóval nyíló, fűtött garázs. A teraszra a nappaliból és a vendégszobából is kijuthatunk.

Az emeletre gyönyörű üvegkorláttal határolt, lépcsővilágítással rendelkező lépcsősoron jutunk fel. Itt található egy folyosóról nyíló kádas fürdőszoba, és 3 db hálószoba (az egyik egy saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Sőt ezen keresztül még az egyik emeleti teraszra is kijuthatunk) A másik, üvegkorlátos, hátsó emeleti teraszra egy másik hálószobából és a közlekedőből juthatunk ki.

Mindegyik fürdőszobában van wc, és mindegyik ablakos. Így világosak és szellőztethetőek ezek a helyiségek is.

A riasztó és a hőmérséklet szabályozás szintenként külön szabályoztahó.
Minden szobában dizájnos gipszkarton eldobozolással rejtett világítást építettek be.
A kellemes hőérzetet szintén mindegyik szobában és a nappaliban is klíma biztosítja (összesen 5 db hűtő-fűtő Gree klíma).

De ez a kellemes hőérzet a ház fantasztikus szigetelésének is köszönhető. A 30 cm-es Porotherm tégla 15 cm szigetelést kapott, ráadásul az ablakokban 3 rétegű üveg található. Ezeknek köszönhetően az Ariston kombi cirkós gázkészülék havi 10.000 Ft-ból kifűti a teljes házat.
Ezt az összeget látva nem valószínű, hogy elektromosan szeretnénk fűteni a házat, de a klímáknak köszönhetően akár ez is megoldható lenne. Azaz mondhatjuk, hogy dupla fűtésrendszere van a háznak.

A ház előtt, térkövezett részen, a garázsban álló autón kívül még két autó meg tud állni. De igény esetén megoldható, hogy a kerítésen belül, az oldalsó kertben is parkoljanak még további autók.

A kert nagy részét gyönyörű zöld fű borítja, köszönhetően a Hunter öntözőrendszernek, és a cserjékhez, díszfákhoz csöpögtető rendszer lett kiépítve. (Mellékvízmérő felszerelésre került, azaz csatornadíjat nem kell fizetnie az öntözésre használt víz után.) Továbbá a Duna-kék márvány díszkavics is azt bizonyítja, hogy költségeket sem kímélve lett gyönyörűvé varázsolva ez a kert.

A házban nemcsak az AEG beépített gépekkel rendelkező (sütő, indukciós főzőlap, elszívó, mosogatógép, beépített hűtő), ízléses, igényes konyhaszekrény marad, hanem az ugyanabból az anyagból készült étkezőasztal (a székekkel), a mellette látható fali polc, a TV állvány, illetve az emeleti gardróbszekrények is benne vannak az árban. (Két szobában is vannak gardróbszekrények.)
Ha valakinek szimpatikus, akkor a további bútorok nagy része is megvásárolható a házhoz.

Ebben a VARÁZSLATOS TÓ KÖRÜL ELHELYEZKEDŐ, csodás szépségű, hangulatos környezetben, melyhez még egy kiserdő is tartozik, gyönyörű modern házak épülnek amerikai stílusban.
A Viacolor burkolatú, kandeláberekkel szegélyezett, rendezett kis zsákutcácskákban, illetve közvetlenül a tóparton, kb. 100 db telekre épülnek házak, illetve néhányra lakások, aminek kb. 70%-ában már laknak is.

A GYEREKEK SZÁMÁRA EZ EGY PARADICSOM.
Rollerezhetnek a tó körül, élvezhetik a kiépített játszóteret, lógathatják a lábukat a stégeken, vagy bújócskázhatnak a kiserdőben.
A felnőttek a tó körüli sétányon sétálgathatnak a babakocsival, és a reggeli futás is sokkal élvezetesebb ebben lenyűgöző környezetben.
...és mindenképp a kényelmet fogja szolgálni a 2025 végére itt megépülő kis ÜZLETHÁZ is.

Kérem, nézze meg a videót is!

Várom a hívását, akár hétvégén, akár az esti órákban is.

villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Barsi Judit

  • +363069-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mogyoród


Hasonló hirdetések

  • Prémium családi ház exkluzív zárt lakóparkban.
    Mogyoród
    Prémium családi ház exkluzív zárt lakóparkban. Mogyoródon a 24 hektáron elterülő, Szentjakab Parkfaluban eladó egy 200 nm-es, nappali + 4 hálószobás családi ház, 786 nm-es intim kerttel és hatalmas terasszal. A lakópark teljesen elszeparált, 24 órás ...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 3 órája
    199 000 000 Ft
  • MOGYORÓD, KIS HÁZ, NAGY TELEK, SOK LEHETŐSÉG!
    Mogyoród
    Pest megye dinamikusan fejlődő részén, Mogyoródon, 1453 m2-es összközműves telken elhelyezkedő, 54 m2-es hasznos alapterületű, kétszintes, 3 szobás, tehermentes, önálló családi ház eladó. Az ingatlan 1991-ben épült téglából, hőszigetelő vakolattal el...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 3 órája
    44 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Mogyoród
    Mogyoród
    „Ház a tónál” ….a Lake Forest Villaparkban.Ugye Ön is szívesen élne egy nyugodt, zöldövezeti, új családi házakkal megvalósult, luxus környezetet alkotó és mégis kellő intimitást biztosító lakóparkban, közel a főváros zsongásához. Lake Forest Villapar...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 10 órája
    550 000 000 Ft
  • Eladó 326 m2-es családi ház Mogyoród, Mogyoród
    Mogyoród, Mogyoród
    HÁZ: Alsó szint: - felújítandó - épült 1982 - 80 m2-es üzlettér utcafronti bejárattal - kiszogáló helyiségekkel, vizesblokkal - tárolóhelyiség wc-vel, ami garázsként is funkcionálhat (épült 2010) - részben műanyag, részben fém nyílászárók - turbó cir...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 12 órája
    74 900 000 Ft
  • Eladó ház, Mogyoród
    Mogyoród
    Üdvözöljük Mogyoród legvarázslatosabb részén, ahol egy lenyűgöző, örök panorámás luxus családi ház várja új tulajdonosát! Ez a lenyűgöző ingatlan mindenben kielégíti a kényelem és a luxus iránti vágyakat. Az ingatlan impozáns 330 négyzetméteres, így ...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 12 órája
    385 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Barsi Judit

  • +363069-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mogyoród