LUXUS családi ház Mogyoródon alpesi stílusú faházzal egybe építve eladó!

255 398 008 Ft
Mogyoród
2 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10824692
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 190
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
CITYCARTEL
INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY
bemutatja:

 

LUXUS családi ház Mogyoródon alpesi stílusú faházzal egybeépítve eladó!

 

Különleges ingatlant kínálunk eladásra Mogyoród HÉV-megálló környékén, a M3 autópályától csupán két percre, de hatalmas méretű, 1641 nm területű csendes telken, ahol a ház az utcafronttól nagy távolságra helyezkedik el.

 

Az ingatlan első fele 2019-ben épült TÉGLA ház, tágas amerikai konyhás nappalival és 3 szobával és fürdővel (amiben kád, tusoló, WC és bidé is helyet kaptak). A háló és a gyerekszoba keleti fekvésűek.

 

A nappali üveg ajtaja egy hatalmas, 60 nm-es fedett és egyik oldalról zárható teraszra nyílik, ahol lounge kerti bútorok, étkező asztal és teljes körű kinti sütésre és főzésre alkalmas berendezések várják a vendégeket.

 

Sütögető, tűzhely és rengeteg tüzifa is elfér itt, a terasz folytatásában ugyanis egy alpesi hangulatot árasztó gyönyörű faház található, ami teljesen külön lakrész, akár több generáció összeköltözését is lehetővé teszi.

 

A faházban hangulatos kis nappaliba érkezünk ahol kandallóval fűthetünk be (de elektromos fűtés is van). Ezután egy hatalmas méretű finn szauna fogad minket, valamint egy tusoló, majd a háló rész következik, kilátással a gondozott kertre, illetve egy fürdőszoba.

 

A házban minden kiváló állapotú, tulajdonosai nagyon vigyáznak rá. Inverteres klíma biztosítja a kellemes hőfokot nyáron, és a fő ház nappalijában van egy elegáns kandalló is. A nyílászárók fahatású műanyag, többcellás ablakok szúnyoghálóval és elektromos redőnyökkel felszerelve.

 

A konyhabútor modern, fiatalos, mégis tökéletes összhangban van az egész ház mennyezetét díszítő fagerendákkal, ami összhangot teremt a fő ház, a fából épült terasz és a hátsó faház között.

 

Ez az ingatlan nem csak mindennapi életvitelre alkalmas, helyszíne lehet nagy társasági összejöveteleknek, vadászó társaságok hétvégi pihenésének is.

 

A nagy méretű garázsban kényelmesen elfér két nagyobb autó, de a telken belül 2 díszburkolatos kocsibeálló is van, és további legalább 4 autó számára elegendő beállási lehetőség. A garázsban  van külön WC, mosdó, valamint egy nagy tároló helyiség. A bejáratnál azonban külön tároló épült a kukának és egyéb kerti szerszámoknak.

 

A kertet automata öntözőrendszer locsolja, a dísznövényeket rendszeresen kertész nyírja. A kapu elektromos, távirányítós, a házba videó-kaputelefon van bekötve. A fenntartási költségek kedvezőek még a jelenlegi áremelkedések mellett is.

 

Bővítési lehetőséget kínál a tetőtér beépíthetősége, amihez az előszobából építhető egy lépcső. Az ingatlan mögötti üres telek is az eladó tulajdona, ez a házzal egyben vagy külön is megvásárolható.

 

Amennyiben érdekli az ingatlan, forduljon hozzám bizalommal, kollégáimmal együtt készséggel állunk rendelkezésére.

 

DR. LÁSZLÓ TÍMEA

ingatlanforgalmi szakjogász - ingatlanszakértő

REALTY SPECIALIST

+36-30-815-2504

drlaszlotimea@citycartel.hu

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

1026 BUDAPEST, SZILÁGYI ERZSÉBET FASOR 121.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

WWW.CITYCARTEL.HU

 

 

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

Realty Specialist

Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. László Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mogyoród


Hasonló hirdetések

  • Eladó 45 m2-es családi ház Mogyoród
    Mogyoród
    Kivételes lehetőség!Mogyoród frekventált részén megvételre kínálunk egy teljes berendezéssel felszerelt pizzériát, meleg konyhás büfét.  A 45 nm-es épületben helyet kapott a vendégtér, előkészítő helyiség, konyha, vendég mellékhelyiség, személyzeti m...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja
    59 900 000 Ft
  • Eladó lakás, Mogyoród
    Mogyoród
    ELVEHETTLEN ÖRÖK PANORÁMA 2023-as átadás, Új lakás Hőszivattyú , padló hűtés-fűtés. Amerikai konyhás Nappali + 2 teljes értékű szoba + DNY i tájolású terasz .Eladó Mogyoród központjában, csendes mellékutcájában egy Hőszivattyús, 2023-as építésű ház, ...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 21 órája
    71 900 000 Ft
  • Eladó ház, Mogyoród
    Mogyoród
    Eladó Mogyoród, Budapesthez legközelebb eső részén, az M3-as autópálya lehajtójához közel, mégis csendes, panorámás domboldalon, egy 2023-as építésű, 115 nm-es, nappali + 3 szobás, minimál stílusú ikerház fél, 410 nm-es saját telekkel!A projektről:Me...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    2 napja
    114 990 000 Ft
  • LAKE FOREST VILLA PARKBAN MINIMÁL STÍLUSBAN
    Mogyoród, Gödöllői út
    MOGYORÓD LEGEXKLUZÍVABB LAKÓPARKJÁBAN A LAKE FOREST VILLA PARKBAN ELADÓ MINIMÁL STÍLUSBAN ÉPÜLET IKERHÁZ!A ház nettó 152 nm amihez 38nm-es fűtött, szigetelt duplaa garázs, valamint több, mint 40 nm terasz tartozik.Amerikai konyhás nappali, 4 háló, 2 ...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    2 napja
    280 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Mogyoród
    Mogyoród
    Eladó Mogyoródon, örökpanorámás kilátással rendelkező, 205 nm-es, 3 szintes több generáció együttélésére kiválóan alkalmas ház, hatalmas 626 nm-es telken. A szigetelt ház 2006-ban épült, és szép állapotban van, rengeteg lehetőséget kínálva a jövőbeli...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    2 napja, 1 órája
    79 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Dr. László Tímea

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mogyoród