Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Mogyoród, Szentjakab parkfalu Eladó családi ház, Szent Jakab parkfalu

230 000 000 Ft
Mogyoród Szent Jakab parkfalu
1 éve, 8 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-9525563
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 6
  • Alapterület (m²): 384
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
INGATLAN HELYSZÍNE:
A Szent Jakab parkfalu Budapestről viszonylag egyszerűen elérhető az M3-as autópályán, a3-as autóúton, de mivel a lakópark saját HÉV megállóval rendelkezik, így a tömegközlekedés sem okoz gondot. Gödöllő 10, míg az Örs Vezér tér 35 perc.

LAKÓPARK BEMUTATÁSA:
A magyar Lila Akác köz. A lakófalu weboldalán találkozhatsz ezzel a címmel. Nem véletlenül, hiszen a lakópark építésekor valószínűleg ez a koncepció lebegett a kivitelezők szeme előtt, de ami fontosabb a megvalósításkor is ragaszkodtak ehhez.
A lakóparkban élők blogoldalát olvasva, ez nem volt hiábavaló, hiszen az itt lakók tényleg kiengedik a gyerekeiket játszani a biztonságos, szinte forgalommentes utcákra, közösen buliznak, például Helloweenkor, illetve rengeteg közösségépítő programjuk van.
Sőt, a érdekközösségi egyesületet is létrehoztak így az itt lakók közös érdekeinek érvényesítésére.
A szeparált, biztonságos, 24 órás őrzéssel ellátott, 24 hektáros területen található sportpálya, illetve kisebb erdősáv is, tehát a környezet is tökéletesen alkalmas pihenésre, kikapcsolódásra, egyszóval tökéletes otthon.

INGATLAN BEMUTATÁSA:
A Lakópark egyik legnagyobb alapterületű családi házát kínáljuk. A bruttó 384 nm alapterületű ingatlant, igazán impozáns, alaposan átgondolt terek jellemzik.
A földszinten közös családi programokra kialakított helyiségeket találunk, vendég/dolgozó szobával, konditeremmel, míg az emeleten intim hálószobákat alakítottak ki, két fürdőszobával.
A földszinten három helyiségből is kijuthatunk a teraszra, de a hatalmas üvegfelületekkel rendelkező helyiségek egyébként is remek térérzetet biztosítanak.
A belső terek mediterrán hangulatának kialakításakor, a tulajdonosok semmilyen kompromisszumot nem kötöttek, így minden burkolat, szaniter, a legmagasabb minőséget képviseli, nagyon barátságos, otthonos hangulatok teremtenek.

HELYISÉGEK:

PINCE:
gépkocsi tároló: 67nm
borospince:12nm
mosókonyha: 16nm

FÖLDSZINT:
nappali: 43nm
előtér:9nm
gardrób:7nm
konyha-étkező: 43nm
kamra:3nm
szoba:15nm
szabadidős helyiség:36nm
közlekedő: 7,68

TETŐTÉR:
közlekedő:23nm
szoba: 22nm
szoba: 19nm
szoba: 11nm
fürdőszoba:11nm
fürdőszoba:11nm
háztartási helyiség: 9nm

PARKOLÁS:
Az épület garázsában 4 autónak megoldott

TÁROLÓK:
Az ingatlanban több tároló helyiség került kialakításra a garázs szinten és a földszinten is.

MŰSZAKI BERENDEZÉSEK:
Az ingatlan meleg víz ellátás és fűtését Buderus kazán biztosítja. Az épület műszaki dokumentációja rendelkezésre áll, így minden fontos információt megkaphat az új tulajdonos.

IRÁNYÁR: 230 MFt

Hivatkozási szám: STARTLAK-7408990

Kapcsolat a hirdetővel
  • Milovecz László

  • +367093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mogyoród

Szent Jakab parkfalu


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Mogyoród
    Mogyoród
    Eladó Mogyoród, Budapesthez legközelebb eső részén, az M3-as autópálya lehajtójához közel, mégis csendes, panorámás domboldalon, egy 2023-as építésű, 115 nm-es, nappali + 3 szobás, minimál stílusú ikerház fél, 410 nm-es saját telekkel!A projektről:Me...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 10 órája
    114 990 000 Ft
  • Eladó ház, Mogyoród
    Mogyoród
    Üdvözöljük Mogyoród legvarázslatosabb részén, ahol egy lenyűgöző, örök panorámás luxus családi ház várja új tulajdonosát! Ez a lenyűgöző ingatlan mindenben kielégíti a kényelem és a luxus iránti vágyakat. Az ingatlan impozáns 330 négyzetméteres, így ...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 11 órája
    385 000 000 Ft
  • Eladó ház, Mogyoród
    Mogyoród
    MOGYORÓD LEGEXKLUZÍVABB LAKÓPARKJÁBAN A LAKE FOREST VILLA PARKBAN MINIMÁL STÍLUSBAN ÉPÜLT NAPELEMES IKERHÁZ! Elegáns, zöldövezeti környezetben képzeli el leendő otthonát? Modern, letisztult,biztonságos, de kis lakóközösséggel rendelkező környéken sze...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 11 órája
    280 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Mogyoród
    Mogyoród
    „Ház a tónál” ….a Lake Forest Villaparkban.Ugye Ön is szívesen élne egy nyugodt, zöldövezeti, új családi házakkal megvalósult, luxus környezetet alkotó és mégis kellő intimitást biztosító lakóparkban, közel a főváros zsongásához. Lake Forest Villapar...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 11 órája
    550 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Mogyoród
    Mogyoród
    ***Megvételre kínálom Mogyoród településen, Hév állomástól nem messze lévő egyedi, különleges 3 szintes, jó állapotú ingatlant*** A téglaépítésű ház 2004-ben épült, 1140 m2 telekkel rendelkezik. Három szintből áll: - Szuterén: 48 m2(kamra, szoba, mos...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 11 órája
    75 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Milovecz László

  • +367093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mogyoród

Szent Jakab parkfalu