Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Panorámás újépítésű prémium minőségben

104 900 000 Ft
Mogyoród
5 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11623139
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 145
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Prémium minőségű családi ház Mogyoródon!

Szeretnél családoddal Budapest vonzáskörzetében élni, csodás környezetben, a természethez közel?

Akkor vess egy pillantást erre a családi házra, amit a Mogyoródon, a Gödöllői-dombság lankái között szeretnék neked ajánlani. Egy újépítésű házat, melynek a teraszáról kiváló panoráma nyílik a környékre, ugyanakkor elhelyezkedéséből adódóan, lakói egyszerűen megközelíthetik a nyüzsgő fővárost!

A 145 nm-es, kétszintes ház egy 270 nm-es telken épült, így ideális nagyságú udvarán a gyermekjátszótól a grillteraszig mindent megvalósíthatsz, amit megálmod- tál magadnak és családodnak.

A házba lépve az előszobán át a közel 43 nm-es, világos, amerikai típusú nappaliban találjuk magunkat, amelyet délelőtt a felkelő, délután a lenyugvó nap világít be. Egyik felében a nappali, másik felében a konyha-étkező került kialakításra, így hétvégeken az egész család együtt élvezheti a pihenést, csendes nyárestéken pedig a hozzátartozó, zöld kertben gyönyörködhetnek majdani lakói. Másik felében a tágas konyha-étkező található, amely ablakaival szintén a zöldre néz. A konyha mellett kapott helyet a ház éléskamrája, mellette pedig zuhanyzós fürdőszobája, A képcsőház mellett elhaladva pedig a ház földszintjén lévő, 13 nm-es szobájába jutunk.

A másik két hálószoba az emeleten található, melyek 19 és 15 nm-esek. Kisebbik hálója azonban összességében nagy életteret kínál, hiszen tartozik hozzá egy 3 nm-es gardróbszoba és innen közvetlenül is kijuthatunk a ház tetőteraszára. Emeleti fürdőszobája mérete épp elegendő ahhoz, hogy majdani lakói fürdőkádban élvezhesség az esti tisztálkodást! :).

Az emlékezetes panorámát nyújtó, 25 nm-es terasz azonban családi programokra is kiválóan alkalmas, mert a közlekedő felől is megközelíthető és egy igényes kerti bútorral napozóterasznak vagy szabadtéri étkezőnek is berendezhető, lakója igénye szerint.

Műszaki felszereltség: Fűtés rendszere hibridkazán, amely ötvözi a gázfűtés és a geotermikus fűtésrendszer előnyeit és energiatakarékos padlófűtéssel melegíti a házat, annak minden szobájában. Burkolatai fürdőszobáiban és előszobájában hidegburkolat, nappalijában, konyhájában és szobáiban laminált padlózat.

Ha sikerült felkeltenem érdeklődésed, keress bizalommal és már holnap megmutatom Neked! :)
A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Ingyenes hitelügyintézés a Credipass segítségével mely nemzetközileg is ismert, garantáltan a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, energetikai tanúsítvány készítés, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.


Kövesse be értékesítői facebook oldalamat, ahol hasznos tippeket olvashat.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063629319547

Abonyi Andrea; tel: +36/30 322 4742; e-mail: abonyi.andrea@dh.hu

Referencia szám: HZ093559

Kapcsolat a hirdetővel
  • Abonyi Andrea

  • +363032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mogyoród


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Mogyoród
    Mogyoród
    Eladó Mogyoród, Budapesthez legközelebb eső részén, az M3-as autópálya lehajtójához közel, mégis csendes, panorámás domboldalon, egy 2023-as építésű, 115 nm-es, nappali + 3 szobás, minimál stílusú ikerház fél, 410 nm-es saját telekkel!A projektről:Me...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 13 órája
    114 990 000 Ft
  • Eladó ház, Mogyoród
    Mogyoród
    Üdvözöljük Mogyoród legvarázslatosabb részén, ahol egy lenyűgöző, örök panorámás luxus családi ház várja új tulajdonosát! Ez a lenyűgöző ingatlan mindenben kielégíti a kényelem és a luxus iránti vágyakat. Az ingatlan impozáns 330 négyzetméteres, így ...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 14 órája
    385 000 000 Ft
  • Eladó ház, Mogyoród
    Mogyoród
    MOGYORÓD LEGEXKLUZÍVABB LAKÓPARKJÁBAN A LAKE FOREST VILLA PARKBAN MINIMÁL STÍLUSBAN ÉPÜLT NAPELEMES IKERHÁZ! Elegáns, zöldövezeti környezetben képzeli el leendő otthonát? Modern, letisztult,biztonságos, de kis lakóközösséggel rendelkező környéken sze...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 14 órája
    280 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Mogyoród
    Mogyoród
    „Ház a tónál” ….a Lake Forest Villaparkban.Ugye Ön is szívesen élne egy nyugodt, zöldövezeti, új családi házakkal megvalósult, luxus környezetet alkotó és mégis kellő intimitást biztosító lakóparkban, közel a főváros zsongásához. Lake Forest Villapar...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 14 órája
    550 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Mogyoród
    Mogyoród
    ***Megvételre kínálom Mogyoród településen, Hév állomástól nem messze lévő egyedi, különleges 3 szintes, jó állapotú ingatlant*** A téglaépítésű ház 2004-ben épült, 1140 m2 telekkel rendelkezik. Három szintből áll: - Szuterén: 48 m2(kamra, szoba, mos...
    • Eladó ház, Lakás - Mogyoród
    1 napja, 15 órája
    75 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Abonyi Andrea

  • +363032-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mogyoród