Mohácsi 156 m2-es ikerház többgenerációs családoknak, vagy vendégháznak eladó!

49 500 000 Ft
Mohács
1 hete, 6 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12320816
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 156
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Mohácson egy csendes, hangulatos ikerház, amelyet több generációs családoknak ajánlunk, de kiváló lehet vendégház kialakítására is. Különösen idős, gondoskodásra szoruló szülőkkel összeköltözőknek javasoljuk, mert az egyik rész fürdőszobájában a kád ajtóval van ellátva, így könnyen és biztonságosan tud egy mozgásában korlátozottabb ember is ki és beszállni a tisztálkodáshoz. De ugyanilyen jó lehet fiatal párok, családok számára is, ha a szülőkkel együtt szeretnének élni, és élvezni a nagy családdal együtt járó kölcsönös támogatást, örömöket. Ha pedig Dunához, fürdőhöz, városközponthoz közeli, mégis csendes és nyugodt vendégházat szeretne kialakítani az új tulajdonos, akkor hangulatos gyöngyszemet hozhat létre, ahol családokat, baráti társaságokat tud fogadni, és részesülhet a város idegenforgalmi előnyeiből.

A ház egy köz végén található, és kerítésekkel körbevett, így biztonságos és csendes, az autó és gyalogos forgalomtól is távolabb esik. A ház előtt veteményes van, ahol meg lehet termelni a család zöldség szükségletét, a gyümölcsfákról pedig ehetjük a friss gyümölcsöt, amiről tudjuk, hogy mikor, mivel voltak permetezve. Az udvaron téglás, parkosított és füvesített részek váltják egymást. Nagyon kedves a hangulata, jó érzés itt lenni és hallgatni a borostyánban fészkelő feketerigók énekét a napi munka után.

Az első lakás: belépve egy közlekedő fogad, innen nyílnak a helyiségek és egy fa lépcsőfeljáró a tetőtérhez. A kertre néző első szoba nappalinak kiváló, hiszen többen le tudnak ülni beszélgetni, filmet nézni, örülve egymás társaságának. Jó, hogy a konyha is és a vizes helyiségek is elérhetők néhány lépéssel, így nem kell a teljes lakást kitakarítani egy kellemes este után. A két másik szoba a lépcsőfeljáró után nyílik és jól elkülönülő nyugodt egységet alkot, biztosítva a személyes teret és intimitást, ami mindenkinek jól esik, ha pihenni, aludni, vagy huncutkodni szeretne. A kisebb szobából nyílik egy tároló, amit lehet gardróbnak használni, és rendben lehet tárolni a családdal járó rengeteg holmit.

A nagyobbacska gyerekek számára alakították ki a tetőteret, ami két falfülkéből áll. Nagyon ötletes megoldás, hogy a két részt a lépcsőfeljáró elválasztja, mert az egyik rész egy hálókuckónak optimális, a másikban a szekrény, íróasztal kaphat helyet, így jobban rendet lehet tartani még egy kamasz életterében is. A hangulatot emeli, hogy a lépcsőfeljáróval szemben nyílik egy erkély, ahol lehet napozni, kiülni, vagy beszélgetni a nyári estéken a barátokkal. A főzőfülkében mindennek helye van, és nagyon praktikus, hogy a falak takarják a belső pultot, így a konyha étkező részében akkor is rend van, ha éppen a vasárnapi ebéd készül. Az étkezőben kényelmesen le tud ülni négy-öt ember a mindennapi étkezésekhez, de barátságos, világos hely egy kávéra a szomszédasszonnyal, ha társaságra vágyunk. A WC és fürdő külön vannak, ezért nem kell egymásra várni a reggeli készülődéskor.

 

A második lakás: üvegezett tágas verandáról nyílik a konyha, a WC és szemből az első szoba. A veranda világos, és el lehet helyezni a cipőket, kabátokat, és a virágoknak is ideális hely, teleltetni is tudjuk itt a kedvenceinket. A csendes, nyugodt hangulatú belső szobában éjjel nappal csendben, zavartalanul lehet pihenni. A nagyobb szoba adhat helyet a televíziónak, és itt összegyűlhet a család és a barátok, de egy jó filmet is nyugodtan megnézhetünk itt, nem fog zavarni semmi zaj. A lakás központi tengelyében a WC, fürdő, kamra helyezkednek el, ami azért jó, mert minden közel van a konyhából is és a szobák felől is, nem kell a veranda felé kerülni, ha át akarunk menni a konyhából a szobába. A konyha egyben étkező is, világos, igazi otthon illatú hangulattal, amiben örömet találnak azok, akik szeretik az egyszerű örömöket, a kávé vagy a sütemény illatát. Az asztalnál meg lehet írni az unoka házi feladatát, vagy meg lehet gyúrni a tésztát a dunai halászléhoz.

A házhoz csatlakozik kamra, műhely, nyárikonyha, góré ólakkal, tehát van lehetőség arra, hogy tárolóként használjuk ezeket a helyiségeket, de gondolkodhatunk műhely kialakításában is, vagy kisebb állatok tartásában. Ebben a házban nem kell visszafogni magunkat, ha valami alkotó hobbit vagy vállalkozást szeretnénk elindítani, annak a helyét meg tudjuk találni. A kamra rész egy kis fantáziával csodaszép konyhává is varázsolható. A ház egy része alatt van a pince, ahol elhelyezték a kazánt, és itt lehet a fát is tárolni, ami szárazon tartható és nem kell messzire hordani, hogy tenni tudjunk a tűzre. A gépkocsit el tudjuk helyezni a garázsban, ami elég nagy hosszabb jármű, vagy hajó számára is, de akár a téligumikat is tudjuk otthon tárolni. Az udvar ékessége lehet a garázs tetején kialakított terasz, ahol napozni lehet, vagy meg lehet valósítani egy lampionos romantikus kiülőt, ahol a nyári estéken élvezni lehet a közeli Duna illatát.

Hívjon mielőbb, szeressen bele és vegye meg, hogy családját egyesítse egy helyen, vagy ha egy barátságos, nyugodt és különleges vendégházat szeretne kialakítani a Dunához közel!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szűcs Judit

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mohács


Hasonló hirdetések

  • Eladó Családi ház, Mohács, 222nm, 42000000 Ft
    Mohács
    Mohácson, a belvároshoz közel, kínálunk megvételre egy az 1980-as években épült, jó állapotban lévő, önálló családi házat. A ház tégla falazatú, masszív szerkezettel, repedések nélkül. A tető Bramac cseréppel fedett. A külső nyílászárók nagy része mo...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    1 napja, 4 órája
    42 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Mohács,  Nincs megadva, 70nm, 21500000 Ft
    Mohács, Nincs megadva
    Mohácson a belvárosban helyi védettség alatt álló felújítandó parasztház eladó. Az épületet elbontani nem lehet. Többféle hasznosítási megoldás is lehetséges, pl. tájház, táj jellegű vendéglátóegység, stb. A házban 3 szoba, konyha, fürdő található. F...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    1 napja, 20 órája
    21 500 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Mohács, 70nm, 7900000 Ft
    Mohács
    Mohácson, a Szőlőhegyen csendes, de központi helyen felújítandó lakóház eladó. Az ingatlan aszfaltos úton könnyen megközelíthető, sík területen helyezkedik el. A víz és az áram a telken van, gáz rákötési lehetőség az utcában. A telken két épület van,...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    1 napja, 20 órája
    7 900 000 Ft
  • Eladó Üdülő, nyaraló, Mohács, 80nm, 8000000 Ft
    Mohács
    Mohácson a Szőlőhegyen felújított, borászati üzemengedéllyel rendelkező hétvégi ház eladó. Az ingatlan turisztikai szempontból kiemelt elhelyezkedésű, minden évszakban térkövezett úton megközelíthető. Jelenleg borászatként működik, de hétvégi háznak,...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    1 napja, 20 órája
    8 000 000 Ft
  • Eladó 128 m2-es családi ház Mohács, Felső-Dunasor
    Mohács, Felső-Dunasor
    Ház a Duna közelében !A kapun kilépve szeretne máris a Dunaparton sétálni?Ha igen akkor megtaláltam önnek a megfelelő ingatlant!Mohácson a Felső-dunasor utcában eladó ház .  Az ingatlanhoz a 88m2 lakórész és a mellette 40m2-es külön bejáratú klubhely...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    2 napja, 1 órája
    42 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szűcs Judit

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mohács