Mohácson csodás 5 szobás, tetőteres családi ház udvari bejáratú üzleti tevékenységre is alkalmas hel

69 000 000 Ft
Mohács
1 hete, 4 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12327961
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 140
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Azoknak javasoljuk ezt az 5 szobás, tetőteres mohácsi ingatlant, akiknek több gyerekük van, vagy többet terveznek, és fontos nekik, hogy minden családtagnak meglegyen a saját birodalma. Különösen jó lehet azoknak, akik otthon szeretnének irodát vagy szolgáltató üzletet – fodrászat, tetováló szalon, könyvelő iroda stb.- nyitni, mert nem kell súlyos összegeket bérleti díjakra kifizetni és a házunk is pénz termel, közben pedig tudnak figyelni a családjukra is.

A tetőteres ház elosztása ideális, az étkezőben van a központi rész. Innen jutunk a szobákhoz, a nappalihoz, a fürdőbe és a lépcsőfeljáró is innen nyílik. A konyhától két lépés választja el, így az étel felszolgálásához csak néhány lépést kell megtenni a háziasszonynak. A tágas étkezőben akár 10-15 főt is le lehet ültetni, így nagyobb baráti vagy családi kört is nyugodtan meghívhatunk, mert el lehet férni az asztal körül. Az 5 szoba háromm van a földszinten, kettő pedig a padlástérben, ami lehetővé teszi, hogy minden családtagnak külön szobája legyen. Jó, mert mindenki kényelmesen meg tudja választani, hogy a saját birodalmában szeretné az idejét tölteni, vagy a család többi tagjával együtt van a közös helyiségekben. Az utcára néző tágas nappaliban jókat lehet beszélgetni, filmet nézni, vagy olvasni a vasárnapi ebéd után, szundikálás előtt. A másik utcai szobát gyerek birodalomnak nevezték ki, mert két hatalmas ablaka ontja a természetes fényt, és azt szerették volna, hogy a rajzokat, terveket készítő, művészi képességekkel bíró ifjú tehetség számára a lehető legjobb fényviszonyokat biztosító hely álljon a rendelkezésre, hogy jól lássa a színeket, vonalakat, ne erőltesse mesterséges fénnyel a szemét. A harmadik földszinti szobában egy háló kapott helyet, amely udvarra néző ablakával a nyugalom szigete az amúgy is csendes házon belül. A pihenéshez, alváshoz tökéletes, és az elhelyezkedése biztosítja azt az intimitást, ami a hálószobatitkok megéléséhez szükséges.

A földszinten egy nagy külső fedett teraszról nyílik az egyik bejárat a konyhába, ahol többen is tudnak együtt főzni, kiélvezve egymás társaságát az étel készítése közben is. Az év kellemes hőmérsékletű időszakaiban a külső terasz egy szellős, madárcsicsergős nappalinak fogható fel, ahol jó elüldögélni, de tanulni és dolgozni is lehet, nem kell bezártságra kárhoztatni magunkat. A másik bejárat a két szoba közé érkezik, de ezt nem használják, őrizve a ház belső tereinek a személyességét.  

A tetőtérre egy hangulatos lépcsőfeljáró vezet, ami kellemes a szemnek, és a jó méretű lépcsőfokokkal, és falakkal ölelve kényelmes, biztonságos lépcsőzést tesz lehetővé. A tetőtérben egy közlekedő fogad beépített szekrényekkel, ahol szépen, rendben el lehet helyezni a téli-nyári váltás ruhákat, de a mikulás és a nyuszi dekoráció is rendben várhat a következő évre. Az első szoba hálónak, gyerekszobának kiváló, csendes, világos, aranyos élettér, de akár dolgozószobának, tárolónak is kiváló lehet, ha egy nem túl nagy, de külön térre van szüksége a családnak, például a mosott ruhák vasalásához, hogy a ház többi része példás rendben legyen. A folyosó végéről nyíló nagyobb helyiség a szemben álló hosszúkás, nagyméretű üveg felületekkel a fény szobája, különösen a délutáni és a lemenő nap hoz igazi ragyogást. Új tulajdonosa egy igazi gyöngyszemet talál a padlástérben ezzel a szobával. A fürdőszoba, és a különálló, a lépcsőfeljáróban meghúzódó WC nagyon szépek, korszerűek és kényelmesek. A külön elhelyezkedés miatt a reggeli rohanásban sem kell egymásra várni a készülődés közben. Külön értéket ad a háznak, és minden háziasszony álma, hogy a mosás nem a fürdőben történik, hanem az udvarról nyílóan van egy mosókonyha, ahol a mosógépen kívül a gázkazán, a melegvíz előállító berendezés, és két hatalmas kinyitható ruhaszárító is elfér. Így nem kell a házon belül kerülgetni a ruhaszárítót és a párolgó víz sem nedvesíti a lakást.

Az udvarról nyílik az a külön bejáratú, saját WC-vel és kézmosóval rendelkező helyiség, ami alkalmas üzlethelyiségnek, fodrászatnak, kozmetikusnak, körmösnek, tetkó szalonnak, vagy éppen könyvelő irodának, így nem kell elmennünk otthonról munkahelyre, és a munka mellett felügyelni tudjuk a gyerekeket is. De van itt műhely, ahol a kerékpárokat lehet tárolni és szerelni, fatároló fatüzelésű kazánnal, csirkésól, ahol 3 kendermagos tyúk tojja a tojásokat, valamint hátsó udvar, ahol újabb tárolók vannak. Ebben a házban mindennek van helye, és a kreativitásunknak nem szabhat határt a helyhiány, mégis, a kezelhető méretű, és jó állapotú épületek, helyiségek nem jelentenek túlzott terhet a karbantartás, vagy tisztántartás szempontjából.

A ház utcafronti elhelyezkedésű, és a zárt kaputól a garázsig egy kocsibeálló vezet, ahol egy gépkocsi kényelmesen elfér, nem az utcán kell parkolni, hanem védett helyen tudhatjuk az autónkat.

A terasz és füvesített első udvar kellemes tavasztól őszig a kinti tartózkodásra, de az udvar mérete akkora, hogy nem kell órákat tölteni a fűnyírással. Kedves dísztárgyak, növények teszik változatossá, szerethetővé az udvart.  A házban a legjobb az, hogy nagy mérete ellenére kedves, barátságos, nagyon szép és újszerű, mégis van lehetőség arra, a saját elképzelésünk szerint, az ízlésünknek megfelelően alakítsuk, ha szeretnénk. Ebben a házban fel lehet nevelni a gyerekeket, sőt, még a fiatal felnőttek is maradhatnak együtt a szülőkkel, amíg el nem indulnak a saját útjukon, mert a tetőtér alkalmas egy ifjú pár számára is.

Keressen mielőbb, mert ilyen szép házat ritkán láthatunk korrekt áron, úgy, hogy nem szükséges költeni sem rá, akár azonnal be lehet költözni!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Szűcs Judit

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mohács


Hasonló hirdetések

  • Eladó Társasházi lakás, Mohács, Kossuth Lajos út, 94nm, 14900000 Ft
    Mohács, Kossuth Lajos út
    Árcsökkenés!!! Mohácson a Kossuth Lajos utcában, csendes környezetben udvari lakás eladó. Az ingatlantól néhány perc sétával elérhető többféle üzlet, bevásárlóközpont, gyógyszertár, óvoda, iskolák, távolsági buszmegállók és a Szepessy park, mely kivá...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    18 órája, 7 perce
    14 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Mohács, 73nm, 19000000 Ft
    Mohács
    Árcsökkenés!!! A belvároshoz közel, csendes környezetben, nagy telken lakóház eladó. A telek utcafronti részén két épület található. Az udvarba a két épület között lévő járdán lehet bejutni, jelenleg gépkocsival nem lehet behajtani az ingatlanra. Az ...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    18 órája, 7 perce
    19 000 000 Ft
  • Eladó Üdülő, nyaraló, Mohács, 54nm, 28500000 Ft
    Mohács
    Árcsökkenés!!! Mohács-Bár szőlőhegyi részén panorámás kilátással felújított hétvégi ház eladó. A teljes körű felújítás során a nyílászárókat hőszigeteltre cserélték, a víz, szennyvíz, áram vezetékek, a burkolatok, a konyha, fürdő felújításra kerültek...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    18 órája, 7 perce
    28 500 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Mohács, 46nm, 24000000 Ft
    Mohács
    A Radnóti lakótelepen igényesen felújított lakás eladó. Ide tényleg csak beköltözni kell, a képek magukért beszélnek! A lakás fiatalos, modern, világos, teljes körűen felújított, a víz és áramvezetékek, külső-belső nyílászárok, fűtőtestek, burkolatok...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    18 órája, 7 perce
    24 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Mohács, 120nm, 35000000 Ft
    Mohács
    Árcsökkenés!!! Mohácson a belvároshoz és a Dunához is közel egy telken lévő két lakóház eladó. A kisebb épület belül felújítandó, a külső vakolat és a tető felújítása megtörtént. A nyílászárókat hőszigeteltre cserélték. Ebben a részben konyha, fürdő ...
    • Eladó ház, Lakás - Mohács
    18 órája, 7 perce
    35 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Szűcs Judit

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mohács