Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó 65 m2-es téglalakás Mosonmagyaróvár, Belváros

33 200 000 Ft
Mosonmagyaróvár Belváros
6 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10585967
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 65
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Szinte mindenhez közel a történelmi belváros szomszédságában ajánlom, az Ön figyelmébe ezt a remek lehetőséget.

A terület fontos adottsága, hogy egy már jól kiépült városrész, melynek köszönhetően szinte minden fontosabb létesítmény séta távolságra található. Így iskola, óvoda, játszótér, piac, bank, posta, éttermek, üzletek és kulturális intézmények sora akár gépjármű használat nélkül is könnyedén elérhető.
Az ingatlan a társasház második emeletén található. Alapterületre egy jó elrendezésű ingatlan. Két 20 nm feletti nagyszobával egy tágas konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A tetőebalakoknak köszönhetően világos, vidám hangulata van a lakásnak.
A fűtése elektromos kazánnal, radiátoros hőleadással működik. A kül és beltéri nyílászárók fa szerkezetűek, a burkolat a konyhában és a vizes blokkban, valamint a közlekedőben járólap a szobákba pedig laminált parketta került. Az ingatlanhoz tartozik egy saját tároló is.

Mosonmagyaróvár az ország nyugati kapujában, az osztrák határtól 6, a szlovák határtól 13 km-re fekszik. 32 ezer lakosú város. Az ország két fontos határállomásához, Hegyeshalomhoz és Rajkához való közelsége fontos gazdasági, pénzügyi, idegenforgalmi, közlekedési, ipari és kereskedelmi központtá teszik. Az „arany háromszög” középpontjának is nevezik, mert Győrtől 36, Pozsonytól 32, Bécstől pedig 84 km-re található.

Mosonmagyaróvár egyike Magyarország 16 történelmi városának, alapítása a római korig nyúlik vissza. Turisztikai szempontból a Szigetköz kapujaként vált ismertté, de jelentős a átutazó-bevásárló és a fogturizmus is. Mosonmagyaróvár meghatározó turisztikai vonzereje a termálfürdő, gyógyvizét mozgásszervi, idült gyulladásos, gyomor- és bélbetegségek gyógyítására alkalmazzák. A Duna ágrendszere mellett több, jó fogást ígérő, telepített kavicsbánya-tó, valamint a rengeteg kerékpárút teszi Szigetközt igazi turisztikai paradicsommá.

Bővebb felvilágosításért, megtekintési időpontért kérem, hívja a megadott telefonszámot.

Teljes körű ingyenes hitelügyintézéssel, ügyvédi háttérrel szakmai segítség nyújtással várom kedves ügyfeleimet!

különnyíló szobák

Kapcsolat a hirdetővel
  • Takách Tamás

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Belváros


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 65 m2-es téglalakás Mosonmagyaróvár, Belváros
    Mosonmagyaróvár, Belváros
    Szinte mindenhez közel a történelmi belváros szomszédságában ajánlom, az Ön figyelmébe ezt a remek lehetőséget. A terület fontos adottsága, hogy egy már jól kiépült városrész, melynek köszönhetően szinte minden fontosabb létesítmény séta távolságra t...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    6 hónapja, 2 hete
    33 200 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Takách Tamás

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Belváros