ELADÓ sorházi lakás központi helyen!

22 000 000 Ft
Mosonmagyaróvár
1 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12356658
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 30
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Mosonmagyaróváron, a mosoni városrész csendes, nyugodt részén, 1 szobás, 30m²-es kertkapcsolatos, részben felújított sorházi lakás eladó.

Az épületben 30m²-en konyha + étkező, 1 szoba, előszoba és egy wc-vel felszerelt fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlanhoz tartozik még egy zárt közös udvar is. A 431m²-es telken összesen 4 lakás található, melyek mindegyike saját kertrésszel rendelkezik, melyről szóbeli megállapodás történt. Minden lakáshoz tartozik egy saját, zárható tároló is. A saját kertrészen lehetőség nyílik egy kisebb konyhakert, vagy egy filagória, esetleg egy bográcsozó kialakítására.

Az ingatlan központi, ám mégis csendes részen található. Az élelmiszerbolt, iskola, óvoda, gyógyszertár, fagyizó, templom, posta, lottózó, piac és minden fontos létesítmény pár percnyi sétával megközelíthető. A ingatlan tömegközlekedés szempontjából tökéletes.

Az ingatlan 1960-ban épült, melyet folyamatosan karbantartottak. A tavalyi évben a lakásban számos felújítást történt. Megtörtént a járólap lerakása, nyílászárók műanyagra cserélése, redőnyök felszerelése, hűtő-fűtő klíma beszerelése, valamint a villanyvezetékek cseréje is. A fűtés gázkazánnal, radiátoros hőleadással történik. Az otthon megfelelő hőmérsékletéről továbbá az új klíma is gondoskodik. Minden lakáshoz egyedi mérő tartozik. Nincs közös költség. A lakás kis méretéből adódóan rendkívül alacsony rezsivel számolhatunk.

Az ingatlan tökéletes választás fiatal pároknak, idősebb korosztálynak, családalapítás előtt állóknak, vállalkozóknak és befektetők részére egyaránt, hiszen nem kell a felújítással bajlódni, azonnal költözhető, földszintes, központi elhelyezkedése miatt pedig könnyen kiadható.

További információért keressen bizalommal!
Hétvégén is fogadom hívását!
Balasa Bernadett
+36 30 935 5449

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó TTS Referencia Hungary Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.
Az Immo1 Adatvédelmi aloldalán találja a teljes körű tájékoztatást.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Balasa Bernadett

  • +363093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár


Hasonló hirdetések

  • Móváron, Dunától 5 percre 1 em-i,  71 nm-es,  3 szobás,  belső 2 szintes téglalakás eladó
    Mosonmagyaróvár, Moson, Rábl köz 8/b
    Mosonmagyaróváron a Mosoni Dunától kb. 5 perc sétányira lévő 2007-ben épült, tégla falazatú, cseréptetös, remek adottságokkal rendelkező 4 lakásos társasházban egy bruttó 71 nm-es belső két szintes, 1. emeleti erkélyes, újszerű lakást kínálok megvéte...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    4 órája, 55 perce
    44 900 000 Ft
  • Mosonmagyaróvár - Duna lakóparkban eladó családi ház tulajdonostól
    Mosonmagyaróvár, duna lakópark, Premium családi ház
    Csendes, aszfaltos zsákutcában található az ingatlan, rendkívül ritka lehetőség. A ház 2010-2011-ben épült 530 nm-es telken. 120 nm hasznos alapterületű, 2 szintes, nappali + 4 szobás, 2 fürdőszobás, 2 garázsos, fedett terasszal rendelkező prémium cs...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    5 órája, 3 perce
    85 990 000 Ft
  • Természet és vízpart közeli családi ház a Malomdűlőben!
    Mosonmagyaróvár
    Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában! Mosonmagyaróvár közvetlen közelében, közigazgatásilag Máriakálnokhoz tartozó Malomdűlőben, 825m2-es saroktelken, 110m2-es családi házat kínálunk! A családi ház akár azonnal átvehető, költözhető. Érdemes most ...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 17 órája
    70 162 201 Ft
  • Eladó Lakás, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    Kedves otthonkereső! Eladásra kínálom ezt a 35nm-es, 1+fél szobás, 3. emeleti, világos panel lakást, mely Mosonmagyaróvár csendes, de mégis központi részén található. 2020-ban részben felújításon esett át. Az ingatlanhoz tartozik egy tároló is, amit ...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 19 órája
    29 900 000 Ft
  • Eladó Lakás, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    MODERN, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ otthon Mosonmagyaróváron! EGYEMELETES ÉPÜLET, FÖLDSZINTI lakás ZÁRT, ELEKTROMOS ÚSZÓKAPUS udvari parkolás. Különleges ajánlatunkban Mosonmagyaróváron található ez a 59 m?-es, modern, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ lakás, amely ELADÓ! Ez a fiatal...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 19 órája
    34 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Balasa Bernadett

  • +363093-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár