Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Mosonmagyaróváron a legjobb helyen, 5 szobás családi ház eladó!

124 800 000 Ft
Mosonmagyaróvár Belváros
3 hónapja, 3 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11348070
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 138
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Kizárólag a Centrál-Ingatlan kínálatában!

-Hőszivattyú!!!

-Napelem!!!

-Napkollektor!!!

-Belváros legjobb utcájában!!!

 

Családi ház nappali + 4 hálószobával, garázzsal, pincével, szinte 0 Ft-os rezsivel, sok extrával eladó Mosonmagyaróvár belvárosában!

Kiváló, központi elhelyezkedés, csendes, átmenő forgalomtól mentes utca, védett, családi házas övezet.

 

-A rendkívül jó fekvésű ingatlantól 300 m-re találjuk a sétálóutcát, a belváros összes előnyével, 200 m-re helyezkedik el a termálfürdő, 150 m-re 1,5 hektáros park sétánnyal.

-A teljesen felújított családi ház parkosított telken található. A házat körbevevő rész térkövezett, bokrokkal, örökzöldekkel beültetett, a többi rész füvesített. A kertben automata (esőérzékelős) öntözőrendszer, működik. A 26m2-es garázs mellett egy fedett kerékpártároló-műhely is helyet kapott. Az utcai kapu és a garázs is távirányítóval nyitható.

-A beépített lakóterület 137.8m2, kényelmes méretű, 4db hálószobával, két teljes méretű szinten (nincs tetőtér beépítés). Az emelet önálló bejárattal is rendelkezik, konyha előkészítés is kiépített, így külön lakásként is működhet.

-A lakótérhez kapcsolódva készült egy 60 m2-es fedett, zárt, fűtött-hűtött terasz is konyhával, nagy étkezővel, társalgóval. Ez kiválóan alkalmas családi összejövetelek, szülinapok, ünnepek helyszínéül, de a hétköznapokban is jól kihasználható.

-A ház további különlegessége az emeleten lévő több mint 20m2-es napozóterasz, innen szép kilátás nyílik a környező erdős és a Lajta folyóra.

-A belső elosztásra jellemző, hogy a földszinten is önálló lakótér lett kialakítva, hálószobával, fürdővel, 2 wc-vel, konyhával, nappalival, terasszal a szülőknek.

Az emeleten is önállóan működő lakótér van, 3 szobával (vagy 2 nagy szoba és konyha), fürdővel, wc-vel, terasszal a kisebb vagy nagyobb gyerekeknek.

-A 2010-es felújítás mindenre kiterjedően történt. Tulajdonképpen a fő falakon és a jó tetőn kívül semmi nem maradt. Új rétegrenddel padlófűtés készült mindkét szinten. Hővisszanyerős szellőztetőrendszert építettek ki mindenhol ami a passzív hűtést is elvégzi. Mindenhol új csövezés, villany készült. A belső tér is változáson ment keresztül, a mai igényekre hangolva.

-A ház hőszigetelése a jelenlegi követelményeket is túlszárnyalja. 3 rétegű, széles profilú, fóliázott műanyag ablakok, hőszigetelt alu redőnnyel. Homlokzatra 20cm hőszigetelés, felső födémbe 40cm hőszigetelés került.

-A családi ház fűtéséről, szellőztetéséről, passzív hűtéséről és meleg víz ellátásáról egy központi hőszivattyús rendszer gondoskodik. A napkollektorok megtermelik a meleg vizet. A 4,5kW-os, új napelemrendszer megtermeli a családi ház villany fogyasztásának legnagyobb részét (!!!éves elszámolással). Így minimális rezsiköltséggel üzemel a ház. A villanyhálózat H mérős villanyórával, 2*16A+24A méretű.

-Kiépítésre került 5 kamerás térfigyelő rendszer eseményrögíztővel, internet és kábel-tv hálózat.

-A konyhabútor és a konyhagépek 2-3 éve lettek cserélve. A családi házon a közelmúltban folyamatos fejlesztés történt, így sok, teljesen új dolog is bekerült.

-A beépített bútorok a házban maradnak és a vételár részét képezik. A többi bútor igény esetén, értékegyeztetés után maradhat.

-A családi ház az alacsony energiafelhasználás mellet az egyik legjobb tulajdonsága a kiváló elhelyezkedés. Közelben van minden, gyalogosan szinte minden elérhető. Mégis csendes, nyugodt környezet veszi körül a házat.

Erre felé nem lehet sűrűn ilyen házat kapni!

 

Amennyiben ez a mosonmagyaróvári eladó családi ház felkeltette figyelmét, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Belváros


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    Győr-Moson-Sopron megye, Mosonmagyaróvár, központi fekvésű 278 nm, teljesen felújítandó tulajdoni lap szerinti lakóház eladó . Az ingatlan rendkívül jó helyen, Mosonmagyaróvár centrumában helyezkedik el. A ház korábban pékségként- illetve üzletként f...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 13 órája
    19 500 000 Ft
  • Eladó Lakás, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    Győr -Moson-Sopron -Megyében Mosonmagyaróváron eladó egy 70m2-es lakás . Az ingatlan egy közös udvaron található társasházi lakás . Közelben élelmiszerbolt,iskola,buszmegálló,posta,,étterem,templom található. A lakáshoz 2 szoba,nappali étkezővel ,wc ...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 13 órája
    41 000 000 Ft
  • Eladó Lakás, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróváron 9 lakásos új építésű társasházban első emeleten nappali+2 szobás lakás eladó. A kivitelező vállal kulcsrakész befejezést is, a fűtés kész állapot az alábbiakat tartalmazza: Az épület teljes külső szigetelése, homlokzati színezése Lá...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 13 órája
    48 490 000 Ft
  • Eladó Ház, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    Az Otp Ingatlanpont Kínálatában! Mosonmagyaróváron Családi Ház eladó! Régen vendéglátó egységként üzemelt. Jelenleg lakóház , udvar bejegyzésű ingatlan. Telek telülete 152 m2. A ház alapterülete 35 m2 , három szinten a teljes hasznos alapterület 66 m...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 13 órája
    23 800 000 Ft
  • Eladó Lakás, Mosonmagyaróvár
    Mosonmagyaróvár
    MODERN, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ otthon Mosonmagyaróváron! EGYEMELETES ÉPÜLET, FÖLDSZINTI lakás ZÁRT, ELEKTROMOS ÚSZÓKAPUS udvari parkolás. Különleges ajánlatunkban Mosonmagyaróváron található ez a 59 m?-es, modern, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ lakás, amely ELADÓ! Ez a fiatal...
    • Eladó ház, Lakás - Mosonmagyaróvár
    1 napja, 13 órája
    34 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Bubla Zoltán

  • +36 70-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Mosonmagyaróvár

Belváros