Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó családi ház somogy megye - Nagyatád

Nagyatád
3 éve, 3 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Nagyatád
    Nagyatád
    Nagyatád csendes utcájában, a Göröndi-halastavak felé eső déli városrészben 2 szoba, konyhás, régi típusú téglaház szép telekkel, gyümölcsfákkal, ásott kúttal eladó. 9900000 Ft Hétköznap 9-18 óráig és szombatonként 9-13.30-ig várjuk hívását az irodai...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 14 órája
    9 900 000 Ft
  • Eladó 75 m2-es családi ház Nagyatád
    Nagyatád
    A Belső-Somogy déli részén, a Balatontól mintegy 60 km-re, Kaposvártól 50km-re a 68-as főútvonal mentén, a Rinya-patak partján található Nagyatádon megvételre kínálunk egy 1181nm-es telken elhelyezkedő, 75nm-es családi házat.Az ingatlan központi elhe...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 17 órája
    22 800 000 Ft
  • Eladó ház, Nagyatád
    Nagyatád
    Nagyatád csendes utcájában, a Göröndi-halastavak felé eső déli városrészben 2 szoba, konyhás, régi típusú téglaház szép telekkel, gyümölcsfákkal, ásott kúttal eladó. Érdeklődni: Fekete Zsanett +36305809303 Referencia szám: HZ033252-MA...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 19 órája
    9 900 000 Ft
  • Eladó Ház, Nagyatád
    Nagyatád
    Nagyatád csendes utcájában, a Göröndi-halastavak felé eső déli városrészben 2 szoba, konyhás, régi típusú téglaház szép telekkel, gyümölcsfákkal, ásott kúttal eladó. További információkért keressen bizalommal! Referencia szám: HZ033252...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 19 órája
    9 900 000 Ft
  • Eladó családi ház Nagyatádon zöldövezetben
    Nagyatád
    A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja NAGYATÁDI CSALÁDI HÁZAT. A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált NAGYATÁDI HÁZ jellemzői: Dél - Somogy gyönyörű fürdővárosában, Nagyatádon zöldövezetben eladó egy részben felújított, önfenntartó gazdálkodásra alkalmas ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagyatád
    1 napja, 22 órája
    31 400 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-6081624
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 95
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az eladó családi ház Nagyatádtól mindössze 9 km-re található Somogyszob községben 2187 m2  téglalap alakú sík bekerített telken található.
A ház a 70-es évek végén épült földszintes, gázfűtéses, 3 szobás, alapterülete 95 m2 kitűnő szerkezeti állapotú.

A házhoz  fatároló, valamint állatartásra kialakított melléképület is kapcsolódi. Az épület egy része alatt az udvarról megközelíthető 15 mn alapterületű kitűnő klímájú pince is található.

Az összközműves, téglából épült, folyamatosan karbantartott ház csendes biztonságos aszfaltozott, közvilágítással ellátott utcában, a közelmúltban felújított családi házak szomszédjában található.  

Megközelítése személy és tehergépkocsival is kítűnő. Tömegközlekedéssel autóbusszal és vasúton  is könnyen megközelíthető.  A járási székhely Nagyatád központja 15 perc alatt elérhető.

Az ingatlan üres, időpontegyeztetést követően bármikor megtekinthető, és akár azonnal birtokba vehető.

        A település infrastruktúrája jó. A településen helyben biztosított az általánosiskolai és óvodai ellátás, háziorvosi  rendelés. A telpülésen Posta, gyógyszertár, élelmiszerüzletek,  találhatók. A nagybevásárláshoz a legközelebbi TESCO, LIDL, PENNY Market a telektől mindössze 10 km-re található.

A környező városok tömegközlekedéssel is könnyen és gyorsan elérhetők, a településről közvetlenül a fővárosba is közlekednek a volán menetrendszerű autóbusz járatai, valamint a MÁV Inter City vonatai.

A településen a megélhetést a közigazgatási és oktatási intézményeken kívül az intenzíven bővülő és erősödő, elsősorban agrárvállalkozások mellett döntően a mező-, erdő- és vadgazdálkodások, valamint az utóbbi időben a turizmus biztosítja. A kedvező közlekedési adottságok miatt a munkaerő foglalkoztatása helyben és a közeli településeken biztosított. (Nagybaráti pusztán található állattenyésztéssel és mezőgazdasággal foglalkozó Claessens Group, az erdőgazdálkodási tevékenységet ellátó Mocz és Társa Magánerdészet Kft., HM Kaszó Zrt., és a MÁV)

A településen az egyéni vállalozók száma is meghaladja az 50-et.

Somogyszob Somogy megye középső tájegységében, a Nyugat-Belső-Somogy kistájegységén helyezkedik el. Közepes nagyságú település, mely a nagyatádi központú Rinyamenti Kistérség Többcélú Önkormányzati Társulás tagja. Somogyszob – Bolhás – Kaszó községek vonatkozásában közös önkormányzati székhely.

Az erdőkkel körülvett település közelében található, vadászati lehetőségeiről a világ minden táján ismert Kaszó. Kisvasútjának, játszótereinek és tanösvényeinek köszönhetően különösen a kisgyermekes családok számára teszi a települést kedvelt turisztikai célponttá.

TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! 

Az ingatlan a tulajdonos kérésére kizárólag kísérettel tekinthető meg. Megtekintés előtt kérjen részletes tájékoztatást email-ben, vagy telefonon.

Személyes megtekintéshez a megadott telefonszámon munkanapokon munkaidőben egyeztethet időpontot.

Az ajánlat részleteiről személyes találkozás alkalmával kaphat tájékoztatást.
e-mailben történő érdeklődését bizalmasan kezelem, a nevet, és telefonszámot tartalmazó megkeresésre küldök érdemi választ .

• ha ÖNNEK FONTOS, hogy csak jogilag fedhetetlen, ellenőrzött, problémamentes ingatlant vásároljon,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy szakember segítse a megfelelő ingatlan felkutatásában megvásárlásában,
• ha ÖNNEK FONTOS, hogy adózási-, illetékfizetési-, és jogi kérdésekben is tájékoztatást kapjon.
• ha ÖNNEK FONTOS az emberközpontú szolgáltatás,

Akkor vegye fel velem a kapcsolatot
KOMPASZ INGATLAN TANÁCSADÓ IRODA
A MEGBÍZHATÓ IRÁNYTŰ AZ INGATLANPIACON
                   Monory Gyula

Fenti hirdetés kizárólag tájékoztatásul szolgál, nem minősül a Polgári Törvénykönyv szóló 2013. évi V. törvény szerinti ajánlatnak, így nem fűződik hozzá ajánlati kötöttség.


Hivatkozási szám: [------]

Elhelyezkedés
Nagyatád

 
Elhelyezkedés
Nagyatád