Eladó Családi ház, Nagykanizsa, Palin, 251nm, 135000000 Ft

135 000 000 Ft
Nagykanizsa Palin
1 hete, 5 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11227514
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 251
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
A ház nem igényel semmilyen ráfordítást, ide csak költözni kell!
Nagykanizsán a Palini városrészben eladó egy 2022-ben teljes körűen felújított, korszerűsített, minden igényt kielégítő fiatal, 22 éves, 3 szintes, összesen 251 m2-es családi ház.
Az ingatlan 2000-ben épült, beton alapra, tégla falazattal, a tetőn Bramac cseréppel, a kornak megfelelő technológiával.
A ház fűtése Immergas cirkó gáz kazánnal, fali lapradiátorokkal történik, a meleg víz ellátás 200 literes Hajdu bojlerrel működik.
A tetőn 6 KW-os napelem rendszer mérsékli az energiafelhasználást.
Az ipari áram bevezetésre került, így a szauna és a welness részleg problémamentesen működtethető.
A fűtési rendszer korszerűsítésének köszönhetően a teljes fűtés és meleg víz ellátás évi 250. ezer Ft-ba kerül.
A ház kiemelkedően jó elosztású, esztétikus, ízléses tervezés, berendezés eredménye, teljes építészete, külső és belső felületei, burkolatai, színezése, szaniterei a minőségről, az igényességről árulkodnak.
A pince szinten található az elektromos kapuval felszerelt garázs, konditerem, nyári konyha, szauna helyiség tusolóval, mosdó wc-vel, illetve egy tároló, melyben a ház teljes gépészete található.
A földszinti lakórészbe egy kis előtéren keresztül érünk a folyosóra, melyből megközelíthetőek a helyiségek. Hálószoba, vele szemben egy zuhanyzós fürdőszoba wc, majd a lépcsőház, és a közlekedő végében a tágas nappali konyhával, melyből nyílik egy kamra, valamint az udvarra néző panorámás terasz.
Az emeleten található 3 tágas hálószoba, gardrób, közlekedő, és fürdőkádas fürdőszoba wc-vel, valamint 2 db erkély.
Az udvar körbekerített, az utcafronton kovácsolt vas kerítéssel.
Mind az épület, mind az igényesen rendezett térkövezett és füvesített udvar a napos terasszal, a felújított, vízforgatóval ellátott 6X4 m-es medencével, a termő füge és gyümölcsfákkal várják az új lakókat, hogy szolgálhassák a minden igényt kielégítő kényelmüket.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, a megtekintés vonatkozásában rugalmasan tudjuk mutatni az ingatlant!

Amennyiben a vársárláshoz szüksége van hitelre, jogosult Babaváróra, Falusi CSOK 2024-re, vagy vissza nem térítendő állami támogatásra (CSOK Plusz 2024 - re), irodánkban - a CSASZI Ingatlan és Hitelirodában - bank semleges, független hitelszakértő 15 éves szakmai tapasztalattal és kiváló banki kapcsolatokkal díjmentesen segíti a legkedvezőbb pénzügyi konstrukció kiválasztását és a hitelkérelem teljes körű összeállítását. Ügyvédi kapcsolataink révén az adásvételi szerződést is tudjuk rugalmasan szervezni. Irodánkban mindent egyszerűen és egy helyen intézhet!



erkély, terasz, amerikai konyha, pince, villany, gáz, víz, csatorna, összkomfortos, garázs, világos, kamra, gardrób, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kárpáti Csaba

  • +363095-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagykanizsa

Palin


Hasonló hirdetések

  • Otthonnak, befektetésnek is ideális belvárosi 42 m2-es felújított lakás
    Nagykanizsa
    A LIDO HOME NAGYKANIZSA eladásra kínál egy NAGYKANIZSAI TÉGLALAKÁST A LIDO HOME NAGYKANIZSA által kínált LAKÁS jellemzői: Kivételes lehetőség! Otthonnak, befektetésnek is ideális ez a belvárosi 42 m2-es 1 szobás lakás, amely egy polgári ház földszint...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykanizsa
    1 napja, 13 órája
    18 990 000 Ft
  • Nagykanizsa központjában eladó egy 54 m2-es ,2. emeleti, esztétikusan felújított, azonnal költözhető
    Nagykanizsa
    A LIDO HOME Nagykanizsa Ingatlaniroda eladásra kínálja Nagykanizsa Belvárosában található lakást. Szeretne a Városközpontban egy gyönyörűen felújított polgári házban, egy modern, esztétikusan berendezett lakásban lakni? Akkor ez a lakás tökéletes vál...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykanizsa
    1 napja, 13 órája
    39 900 000 Ft
  • Eladó földszinti téglalakás Nagykanizsán
    Nagykanizsa
    A LIDO HOME NAGYKANIZSA eladásra kínál egy NAGYKANIZSAI TÉGLALAKÁST A LIDO HOME NAGYKANIZSA által kínált LAKÁS jellemzői: - Az ingatlan a város kedvelt, frekventált környékén található - A ház az 1900-as években épült - A lakás nagyon jó elrendezésű,...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykanizsa
    1 napja, 13 órája
    66 000 000 Ft
  • Nagykanizsa frekventált részén eladó egy kiváló állapotú 2 szobás világos alacsony költségű lakás
    Nagykanizsa
    A LIDO HOME NAGYKANIZSA eladásra kínál egy NAGYKANIZSAI TÉGLALAKÁST. A LIDO HOME NAGYKANIZSA által kínált LAKÁS jellemzői -az ingatlan a város kedvelt, frekventált környékén található egy 4 emeletes téglaház 3. emeletén -a ház 1985-ben épült, 5 éve 1...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykanizsa
    1 napja, 13 órája
    22 300 000 Ft
  • Csendes, kertkapcsolatos Belváros közeli nagyon jó elrendezésű 3 szobás lakás eladó
    Nagykanizsa
    A LIDO HOME Nagykanizsa Ingatlaniroda eladásra kínálja Nagykanizsa Belváros közelében található lakást Az kertkapcsolatos földszinti téglalakás egy polgári társas udvarházban található, amelyet folyamatosan karbantartottak. -A kapun belépve gondozott...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykanizsa
    1 napja, 13 órája
    35 800 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kárpáti Csaba

  • +363095-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagykanizsa

Palin