A gyógyfürdőhöz közel

27 500 000 Ft
Nagykáta
1 napja, 19 órája
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11376012
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 57
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nagykáta belterületén, egy csendes, rendezett utcában eladó családi ház!

Az ingatlan ideális elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy mindössze néhány lépésre legyen a gyógyfürdőtől, így a kikapcsolódás mindig kéznél van.

Ez a tágas, amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkező ház kiváló állapotban van, és akár tetőtér-beépítéssel is bővíthető, mivel masszív beton födémmel épült 1999-ben. Az ingatlan alaprajza ideális azok számára akik szeretik a tágas tereket.

A fedett teraszon keresztül léphetünk be az amerikai konyhás nappaliba, melyből jobbra találhatóak a szobák, melyek külön nyilnak. A bejárattal közvetlenül szemben található,a mosdó és fürdőszoba.

A közművek közül már bevezetésre került a 16 amperes villany, a vezetékes víz és a csatorna a házba, valamint a telken belül megtalálható a gázcsonk. Az ingatlan villanyvezetékei rézből készültek, és az árban benne van a ház külsejének bevakolása, a terasz burkolása járólappal, valamint az összes ablak műanyag nyílászáróra való cseréje (bukó/nyitható ablakokkal). Az ingatlan tulajdonosa folyamatosan újítja, így frissítjük a képeket, amint elkészülnek. A födém 15 cm vastag üveggyapot szigetelést kapott, így az otthon rendkívül energiatakarékos.

Az otthon melegét korszerű klímás fűtés biztosítja, de mivel az ingatlan rendelkezik kéménnyel, lehetőség van kandalló vagy vegyestüzelésű kazán beépítésére, vagy akár infra paneles fűtés telepítésére.

Az ingatlan bútorai nem tartoznak az árba, de megegyezés alapján lehetőség van rá. Az ingatlant 1/1 tulajdonostól megvásárolva akár egy hónapon belül is birtokba vehető.

Ez a különleges otthon ideális a csendes, családi életet keresők számára, ugyanakkor minden fontos szolgáltatás és létesítmény könnyen elérhető a közelben. A gyógyfürdő, a vonatállomás, az orvosi rendelők, éttermek, pékség és zöldséges mind gyalogosan elérhetőek.

A közlekedés kiváló, vonattal Budapest Keleti pályaudvarral és Szolnokkal összekötve, valamint Volánbusszal, amely a környező településekre, beleértve Ceglédet és Jászberényt is, könnyen elérhető. A városközpont pedig mindössze néhány percnyi autóútra található, ahol piac, iskolák (általános iskola, gimnázium), földhivatal, közjegyző, ügyvédi irodák, játszótér, óvoda, bölcsőde, LIDL, PENNY, benzinkutak, pékség és még sok más megtalálható.

Az ingatlan nem hitelezhető! Ne hagyja ki a lehetőséget, és lépjen kapcsolatba velünk megtekintéssel vagy további információért!
Aczél Adrienn, Tel.: +36/20 488 1084 E-mail: aczel.adrienn@dh.hu

A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal.
Hitelügyintézés a legjobb feltételekkel és a leggyorsabban.
Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Nézze meg facebook értékesítői oldalamat, ahol az új megbízásainkat láthatja és hasznos tippeket olvashat.
https://www.facebook.com/misianadrienn

Referencia szám: HZ042350

Kapcsolat a hirdetővel
  • Aczél Adrienn

  • +362048-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagykáta


Hasonló hirdetések

  • Eladó ház, Nagykáta
    Nagykáta
    Nagykáta belterületén - csendes, rendezett utcában - a gyógyfürdőhöz közel eladó amerikai konyhás nappali + 4 szobás, jó állapotú csládi ház, mely akár bővíthető a tetőtér beépítéssel. Az ingaltan 5 cm-es nikecell szigeteléssel elláttt. A villanyveze...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    1 hete, 1 napja
    30 000 000 Ft
  • Eladó ház, Nagykáta
    Nagykáta
    Nagykáta belterületén - csendes, rendezett utcában - a gyógyfürdőhöz közel eladó amerikai konyhás nappali + 2 szobás, jó állapotú csládi ház, mely akár bővíthető a tetőtér beépítéssel, mivel beton födémmel rendelkezik. Az épület téglából épült 1999-b...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    1 hete, 1 napja
    27 500 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Aczél Adrienn

  • +362048-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagykáta