Nagykáta, Havas lakópark, eladó új építésű családi házak, magas műszaki tartalommal!

70 000 000 Ft
Nagykáta Havaskert
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12097536
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 100
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Az ingatlan jellemzése:

Nagykátán a Havas lakóparkban 2024' őszi átadással kínálunk eladásra saját, zárt kertrésszel rendelkező új építésű családi házakat, melyek kimagasló minőségben és magas műszaki tartalommal épülnek. A családi házak önálló helyrajzi számon, lakóház és udvar földhivatali bejegyzéssel, jogerős használatbavételi engedéllyel, működőképes állapotban, garanciával és kulcsra készen kerülnek átadásra.

A felépítmények szerkezetileg szigetelt SIP panelekből épült családi házak, melyek légtömörek ezért 25x energia hatékonyabbak a téglánál, szerkezetileg szigeteltek, akár passzív ház minősítést is elérhetnek; kiváló a páradiffúziós ellenállásuk, ezért penész és vízállóak; szilárdságuk kimagasló, így ellenállnak a szélterhelésnek, földrengés biztosak és tűzállók; a SIP panel jelenleg az építőipar legmodernebb építőanyaga, rendkívül hosszú élettartammal.

Épületszerkezet:

A főtartószerkezet alatt található alapozás az aljzat rétegrenddel együtt 120 cm. Az épület alatt húzódó teljes aljzat rétegrend 60 cm, melyben 12 cm EPS hőszigetelés található. A főtartószerkezet egy önhordó, szendvics szerkezetű SIP panel, mely két réteg OSB közé speciális ragasztóval rögzített 14 cm vastag hablemezből áll, amit további 14 cm külső szigeteléssel láttak el. A szeglemezes tetőszerkezet alsó öve mint födémszerkezet 20 cm kőzetgyapot szigeteléssel borított.

Épületgépészet:

A családi ház fűtése "H" tarifára kiépített, 8 kW-os Fisher (levegő-víz) hőszivattyúról biztosított, mely központi fűtés 8 önálló körön cirkuláló, thermofejekkel ellátott padlófűtésre lett kiépítve, 51 literes puffertartállyal. A hálózati meleg víz ellátás szintén a hőszivattyúról megoldott, egy 200 literes meleg víz tároló tartállyal. Az épület temperáló fűtése és hűtése 3,5 kW teljesítményű inverteres klímáról biztosított. A friss levegő utánpótlás és további 1,5 kW meleg levegő rásegítés egy Fiher légcserélő által biztosított, mely 300 m3/h légszállítás teljesítményű.

Az ingatlan belterének jellemzése:

A 100 m2 hasznos alapterületű családi házak úgy kerültek elhelyezésre a lakóparkban, hogy tájolás szempontjából a nappali tartózkodást szolgáló egy légterű helyiségek, úgymint a nappali, konyha és étkező a déli oldalról a legtöbb természetes fényben részesüljön, míg a három hálószoba keleti és északi tájolású, így a csendes, nyugodt pihenést biztosítják. A három hálószoba egy közlekedőből érhető el, mely folyosóról nyílik a fürdőszoba és a háztartási tárolóhelyiség.

Az ingatlan finanszírozása:

Az ingatlan megvásárlásához a CSOK Plusz állami támogatott lakáshitel is igénybe vehető! Amennyiben 3 gyermek vállalását tervezi egy házaspár, úgy 10 millió Forint önerővel megvásárolható az ingatlan! A fennmaradó vételárrész 10 millió Forint Babaváró hitellel és 50 millió Forint CSOK Plusz hitellel finanszírozható.

A gyermekek megszületésekor és az azt követő években nem kell törlesztő részletet fizetni, majd a harmadik gyermek megszületésekor 30 millió Forint banki terméket levonnak a tőketartozásból! (A 10 millió Forint Babavárót teljes egészében, a CSOK Plusz hitelből pedig 20 millió Forintot engednek el)

Kapcsolat a hirdetővel
  • Egri Zsolt

  • 0630248-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagykáta

Havaskert


Hasonló hirdetések

  • Nagykáta, eladó, IV. emeleti, szép állapotú, déli tájolású, világos, 2 szobás, tégla lakás
    Nagykáta, Központ, Temető utca
    Az ingatlan jellemzése: Nagykáta város központi főutcájáról nyíló Temető utcai lakótelep, önálló lépcsőházi bejárattal rendelkező tömbjében kínáljuk eladásra IV. emeleti, 56 m2 hasznos alapterületű lakás ingatlanunkat, mely az 5000 m2 telekterületű, ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    1 napja, 5 órája
    33 000 000 Ft
  • Nagykátán a vasútállomás és a strand közelében
    Nagykáta
    Nagykátán a vasútállomás és a strand közelében, kis forgalmú utcában eladó egy 1995-ben épült 118nm-es tetőteres családi ház 713nm telekkel. A földszint egy tágas amerikai konyhás nappaliból, 3 nagy szobából és egy fürdőzobából áll, a tetőtérben egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    1 napja, 20 órája
    23 900 000 Ft
  • AZONNAL KÖLTÖZEHTŐ CSALÁDI HÁZ!
    Nagykáta
    AZONNAL KÖLTÖZEHTŐ CSALÁDI HÁZ! Nagycsaládosoknak ideális otthon, hatalmas terek, a lehetőségek tárháza az ingatlan! Budapesttől egy órányi autó útra Nagykátán a város központtól 500 m re eladó egy 1990-ben épült tégla építésű két generációs 190 nm-e...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    1 napja, 20 órája
    39 200 000 Ft
  • Nagykáta központjában eladó teljeskörűen felújított
    Nagykáta
    Nagykáta központjában eladó teljeskörűen felújított, akár 2 generációnak is alkalmas családi ház (166 m2). Az ingatlan amerikai konyhás nappaliból és 4 szobából áll. Összközműves, tehermentes és 1/1 tulajától akár 30 nap múlva birtokba is vehető! Elo...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    1 napja, 20 órája
    56 000 000 Ft
  • felújított amerikai konyhás nappali + 2 szoba + fedett terasz
    Nagykáta
    Nagykáta belterületén csendes, rendezett utcában - kellemes szomszédokkal - eladó felújított amerikai konyhás nappali + 2 szoba + fedett terasz. A házhoz tartozik még egy 2 helyiségből álló melléképület, mely akár szoba/konyha kialakításként is működ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykáta
    1 napja, 20 órája
    20 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Egri Zsolt

  • 0630248-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagykáta

Havaskert