Eladó ház, Nagykovácsi

138 000 000 Ft
Nagykovácsi
1 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12185318
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 140
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nagykovácsi Pestről csupán néhány kilométerre található, gyönyörű természeti környezettel és jelentős történelmi múlttal büszkélkedhet. A település magas minőségű életkörülményeket kínál lakóinak, számos sportolási és kikapcsolódási lehetőséggel. A közelben lévő természetvédelmi területek, valamint a helyi közösségi programok egyedülálló életstílust nyújtanak. Nagykovácsi tökéletes választás azok számára, akik nyugalomra, tiszta levegőre és csodálatos panorámára vágyakoznak, miközben nem szeretnének távol lenni Budapest nyüzsgésétől.

A ház jól megközelíthető, ugyanakkor elhelyezkedése miatt megőrzi a privát jellegét és nyugodt környezetet. Az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik a természetközeliség mellett nem szeretnének lemondani a városi kényelmi elemekről sem.

Ez az otthon nem csupán egy ház, hanem egy életforma.

A mai modern házak sokszor ridegek, és ritkák az olyan közkedvelt helységek mint a nagy kamra, vagy a mosókonyha, a raktár ahol elrejthetjük az összes olyan háztartási eszközt ami csak a káoszt okozza.
Tegyen egy sétát ezen a különleges területen, és engedje, hogy az itt uralkodó béke és harmónia átitassa Önt.
Ez a hely nemcsak egy új otthon lehet, hanem egy igazi életforma, amely minden generáció számára boldogságot és nyugalmat hoz. Hagyja, hogy ez az otthon megtöltse életét melegséggel és szeretettel.

Helységek:

Alsó szinten egy tágas, fényárban úszó nappali nagy épitett kandallóval, egy konyha, kamra, háztartási helység, WC és egy 180 cm magas ház szélességű pakolós tárolót találunk.
A középső szinten egy 22 nm-es háló terasz csatlakozással és szintén találhatunk itt egy autentikus zöld cserépkályhát, egy fürdő, egy dolgozó szoba és egy gardrób szoba található.
A manzárd tetőtérben 2 nagy szoba és egy kis fürdő kapott helyet.
Az épület körbejárható, fákkal bokrokkal parkositott. A telek mögött már természetvédelmi terület van csak, erdővel.
A ház mindkét oldalán található nyitott terasz. Az egyik napozásra lenne alkalmas kis ráforditással, mig a másik egy privát terasz fák árnyékában. A kert végében kisház van ami tökéletes a kerti bútorok, eszközök tárolására, illetve a kandallókhoz való fa tárolására.
Két garázs is gondoskodik autóik biztonságáról a kert első részében közvetlen az útról. Az egyik garázsból pedig átjárás van a ház kert részébe, hiszen maga a telek domboldalon helyezkedik el, teraszos megoldással, ellenben igy biztositja a panorámát Nagykovácsira.
Igazi praktikus, kellemes elosztású kuckós családi házat vásárol magának az, aki vágyik a nyugalomra és békére.

Az ingatlan különlegességét a mögötte található természetvédelmi terület is növeli, így garantált a csend és a nyugalom. A kertben található tároló praktikus megoldást kínál a szerszámok és kerti kellékek tárolására. A környezetben lévő sok fa biztosítja a friss levegőt és a természet közelségét.

Legyen az új tulajdonosa ennek a brutto, 140 m2 alapterületű családi háznak, Nagykovácsi csendes zsákutcájában.
Keressen bizalommal ha szeretné megnézni.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Balázs Krisztina

  • +367040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagykovácsi


Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Nagykovácsi
    Nagykovácsi
    Nagykovácsiban kínálom megvételre ezt a 798 m2-es telken lévő, 245 m2-es, 3 szintes, amerikai konyhás nappali + 3 szobás, 2 fürdőszobás, 70 m2-es teraszos, napfényes, per- és tehermentes, új építésű, panorámás önálló családi házat. Főbb jellemzők: - ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykovácsi
    1 napja, 12 órája
    235 000 000 Ft
  • Eladó Házrész, Nagykovácsi, Ófalu, 172nm, 99000000 Ft
    Nagykovácsi, Ófalu
    Nagykovácsi Ófalu csendes, sík utcájában eladóvá vált egy 172 nm-es, 6 szobás vegyes falazatú, mediterrán stilusra modernizált házrész 500 nm-es parkosított kerttel. A lakás belső kétszintes, nappali+ 5 szobás, földszintjén a nagy étkezős konyha, a h...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykovácsi
    1 napja, 13 órája
    99 000 000 Ft
  • Eladó ház Nagykovácsi
    Nagykovácsi
    Nagykovácsi központhoz közeli részén, összesen 10 szobás, 5 fürdőszobás (3 lakóegység) családi ház, 3600 nm ősfás telken. Az épület 1992-ben épült, egy fő lakóegységgel, valamint hozzá tartozó vendégházzal. A harmadik lakóegység az eredetileg is a te...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykovácsi
    1 napja, 13 órája
    380 000 000 Ft
  • Eladó ház Nagykovácsi
    Nagykovácsi
    Eladó egy bájos családi otthon Nagykovácsi Ófalujának csendes mellékutcájában. A telek mérete 937 négyzetméter. Az utcafrontja mesebeli, fűzfák és a patakpart övezi. A lakóterület 95 nm, valamint további kb. 36 nm nyitott, fedett terasszal, egy 23 né...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykovácsi
    1 napja, 13 órája
    130 000 000 Ft
  • Eladó ház Nagykovácsi
    Nagykovácsi
    Nagykovácsi központjában eladó egy vegyesfalazatú felújítandó 120 nm-es családi ház,mely egy 1100 nm telken. helyezkedik el A házban 4 szoba és 3 fürdőszoba található. Az ingatlan ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy tágas otthont ki...
    • Eladó ház, Lakás - Nagykovácsi
    1 napja, 13 órája
    105 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Balázs Krisztina

  • +367040-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagykovácsi