Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Budapesttől 5 percre

10 400 000 Ft
Nagytarcsa Petőfi lakótelep
9 éve, 11 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-1226855
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 53
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély
Leírás
Eladó Nagytarcsán, a Petőfi lakótelepen egy 53 nm-es, 1 + 1/2 szobás földszinti, téglaépítésű lakás. 2002-ben került kialakításra új falakkal, nyílászárókkal, burkolatokkal, szaniterekkel, új víz- és villanyvezetékekkel. Jó állapotú, felújítást nem igényel. Világos, keleti fekvésű, udvarra néző. Három oldalról védett falú, alulról hőszigetelt, alacsony rezsijű. Kombi cirkó (2006) adja a lakás fűtését és meleg vízellátását.
A lakás egyedi sajátossága, hogy nagy konyhával és nagy fürdőszobával bír, méretük közel azonos a félszobáéval, a konyha ennél nagyobb (lásd: alaprajz). Ékessége a folyosón beépített, egyedi tervezésű, exkluzív, közel 7 m hosszú előszobafalas gardróbszekrény, mely 4 m x 2,80 m felületű tükrös tolóajtóval, energiatakarékos spotvilágítással teszi világossá, tágassá a folyosót. Egyedi kialakításának köszönhetően lehetőséget nyújt a ruhák, cipők tárolása mellett háztartási eszközök (porszívó, vasalódeszka stb.) tárolására is. A fürdőszobához és a szobákhoz közel helyezkedik el, kényelmesen használható, biztosítja, hogy ne kelljen a lakásban nagy helyigényű szekrényeket elhelyezni. A folyosó 2004-ben esztétikus padlóburkolatot kapott.
A konyha a lakás legvilágosabb része, nagy ablakával szemben 100 m-en belül nincs árnyékoló épület, fa. A konyhaszekrény könnyen tisztántartható, mosogatóval, beépített mosogatógéppel és elektromos sütőjű gáztűzhellyel. A helyiség egyben étkezőként is funkcionál. A sarokban külső szellőzésű spájzszekrény található. Padlóburkolata új (2009), világos márványborítás.
A fürdőszoba jó állapotú, ablakos, fürdőkáddal, mosdóval, wc-vel és törölközőszárítós radiátorral felszerelt. Fehér csempézete többféle szín- és ízlésvilágnak megfelelő berendezést tesz lehetővé. A helyiségben egy nagyméretű, kinyitható ruhaszárító is elfér, továbbá jut hely egy kiskádas babafürdető-szekrénynek is. Esetleges átalakítás esetén fürdőkád, zuhanyfülke, duplamosdó is beépíthető.
A félszoba és a szoba a folyosóról külön nyílik, mindkettő padlószőnyeggel burkolt. A szőnyegek a széleiknél vannak rögzítve, igény esetén felszedhetők, alattuk jó állapotú, hagyományos parketta van.
A közös költség havi 4,290,-Ft, ami a lakásra vonatkozó biztosítást is magában foglalja. Az ablakok redőnnyel és felhúzható szúnyoghálóval, virágláda-tartóval ellátottak, a lépcsőház bejárati ajtaja a lakásból kaputelefonnal nyitható.
A lakás teljes területe alatt saját (a szomszéddal közös, de megosztható, egyebekben kizárólagos) használatú, zárható, téglafalú pince található. Az áram a lakásból levezetésre került, elektromos berendezések (pl.: mélyhűtő) üzemeltethetők.
Közvetlenül a szoba ablakok előtt van a lakáshoz tartozó két, mozgásérzékelős világítású parkolóhely, az elhelyezkedésnek köszönhetően az autók a lehető legnagyobb biztonságban tudhatók. A közelben lehetőség van garázs bérlésére, vásárlására is.
 
Nagytarcsa Budapesthez közel, az M0-ás körgyűrű és az M31-es pálya találkozásánál fekvő, rendezett település, nincsenek elhanyagolt, elszegényedett területei. Dolgos emberek lakják, jó a közbiztonság. A lakótelep a község központjában helyezkedik el, buszmegálló, templom, bolt, hivatal, iskola, óvoda, többféle sportpálya gyalogosan megközelíthető. A lakás lakótelepen belüli elhelyezkedése ideális: az ablakokból nagy szabad zöldterületre, parkolóra és a közeli játszótérre látni, közvetlen előtte csendes „belső zsákutca” van, a lakás környékét csak az épület lakói használják.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Mészárosné dr. Papp Katalin

  • 0630297-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nagytarcsa

Petőfi lakótelep


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 11435 m2-es egyéb Nagytarcsa
    Nagytarcsa
    BEFEKTETŐK, gazdálkodók figyelmébe! Nagytarcsán, Budapesttől 10 percre, az M0-s körgyűrű közelében és az M31 szomszédságában eladó egy 1,15 ha telek. Nagy részében szántó (9647 nm), kisebb részében szőlő besorolású. A telken diófa, gyümölcsfák, szőlő...
    • Eladó ház, Lakás - Nagytarcsa
    3 hónapja, 3 hete
    11 500 000 Ft
  • Régen frissült
    Lovarda 1,5 hektáron Nagytarcsán
    Nagytarcsa
    ELADÓ LOVARDA BUDAPESTTŐL PÁR PERCRE!!Budapesttől pár percre, Nagytarcsán eladó 13928 nm-es területen elhelyezkedő lovarda.Az M0-s körgyűrű Cinkota-i kijáratától pár percre található ez a jelenleg is működő lovarda. Felszereltsége:- 200nm-es istálló ...
    • Eladó ház, Lakás - Nagytarcsa
    7 hónapja, 1 hete
    99 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Mészárosné dr. Papp Katalin

  • 0630297-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nagytarcsa

Petőfi lakótelep