Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 67 m2-es családi ház Nógrád, Nógrád

Nógrád Nógrád
2 hete, 3 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó családi ház Nógrád településen.
    Nógrád
    Eladó családi ház Nógrád településen. Budapest közelében a Börzsöny lábánál Nógrád romantikus hangulatú településen, az évi több tízezer turista által látogatott nógrádi várnál, eladásra kínálok 1330 m2-es bekerített telken, nettó 130 m2-es , 4 szobá...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    1 napja, 9 órája
    59 900 000 Ft
  • Eladó 73 m2-es családi ház Nógrád, Nógrád
    Nógrád, Nógrád
    Nógrád vármegyében van egy TÜNEMÉNYES KÖZSÉG, NÓGRÁD.... Ebben a nyugodt, gyönyörű dombokkal ölelt kis településen, a Nógrádi Vár mellett eladóvá vált egy félig felújított, vegyes falazatú, 73 nm-es lakótérrel rendelkező családi ház, 633 nm-es telken...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    3 napja, 10 órája
    33 900 000 Ft
  • Eladó - Nyaraló - Almáskert
    Nógrád, Almáskert
    Eladó Nógrádon, az Almáskertben, csendes utcában lévő nyaraló! Jelenlegi Tulaj kitakarította a telket és elkezdte felújítani a nyaralót. Egy részét elbontotta és helyette elkezdte könnyűszerkezetből felépíteni, ezt tervezték amerikai konyhás nappalin...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    5 napja, 9 órája
    13 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Nógrád, 50nm, 25900000 Ft
    Nógrád
    Eladásra kinálok Nógrád vármegye Nógrád falujában, csendes kis zsákutcában, 2000 m2 telken egy 50 m2-es családi házat. Az épület 6 évvel ezelőtt részleges felújításon esett át. Elrendezése kiváló; amerikai konyhás nappali, három külön nyíló hálószoba...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    1 hete
    25 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Nógrád, 85nm, 47900000 Ft
    Nógrád
    Eladó a Börzsöny lábánál, Nógrádon 1105 m2-es telken egy 85 m2 alapterületű, felújított családi ház. Az ingatlant 2-3 évvel ezelőtt újították fel, kívülről kapott 10 cm dryvitos szigetelést, az ablakok cseréje is megtörtént, és a víz-, villany- és gá...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    1 hete
    47 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10860244
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 67
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
KIVÉTELES LEHETŐSÉG NÓGRÁD KÖZSÉG SZÍVÉBEN !

Nógrád megye névadó településén , Nógrádon, a falu központjában, kilátással a várra, kínálunk megvételre egy egyedi, csodálatos fekvésű, három helyrajzi számon levő, három különálló családi házat.

A három telek összesen 1071nm,itt található a három különböző nagyságú teljes körűen felújított, átalakított, illetve részlegesen, és teljes felújítást igénylő ingatlan.

Az első ház nettó 68nm-es amit 2003-ben egyedi ötletekkel , részletgazdag kidolgozásokkal lett felújítva.

A második ingatlan nettó 118nm-es amely az elmúlt évben kívülről teljes felújításon, és bővítésen esett át, belső tere még befejezésre vár, szabadon alakítható az új tulajdonos ízlése, illetve a hasznosítási igények szerint.

A harmadik ház bruttó 92nm-es,és hűen tükrözi a régi hagyományos vidéki parasztházakra jellemző stílusjegyeket, aminek a helyreállítása a következő tulajdonosra vár.

Mindegyik ingatlanban az összes közmű megtalálható, a telken kettő bő hozamú fúrt kút, és egy 25nm-es terméskővel kirakott boltíves pince is van, továbbá számos termő gyümölcsfa, úgymint ,dió, alma, körte, szilva mellet számos újtelepítésű gyümölcs bokor is megtalálható.

A házból és az udvarról is gyönyörű a kilátás a nógrádi várra.

Az ingatlan egyedi adottságai révén, alkalmas lehet többgeneráció együtt élésére, vagy kiváló üzleti lehetőség a falusi turizmusban való működésre.

Igény szerint, van lehetőség az ingatlan/ok/ külön megvásárlására is.

Az ingatlan tulajdonviszonya rendezett, per,-és tehermentes, rövid határidővel költözhető.

Nógrád község híres az itt található váráról, a kedves , vendégszerető lakosairól, és a gyönyörű természeti környezetéről.
Itt található az országos kéktúra útvonal is, számos népszerű kiránduló célponttal.

További tájékoztatásért kérem keressen az elérhetőségeimen.

2023.12.31.-ig még beadható CSOK és CSOK hitel igény! Spórolja meg Ön is az illetéket CSOK felvétellel, amelyben irodánk hitel és támogatás szakértője díjmentesen segítségére lesz!

csatorna, gáz, villany, víz

Elhelyezkedés
Nógrád

Nógrád

 
Elhelyezkedés
Nógrád

Nógrád