Eladó Üdülő, nyaraló, Nógrád, Almáskert, Nefelejcs utca, 45nm, 16000000 Ft

16 000 000 Ft
Nógrád Almáskert Nefelejcs utca
1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11304369
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 1
  • Alapterület (m²): 45
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Nógrád település kedvelt almáskerti részén vált eladóvá, ez a frissen szigetelt kivett hétvégi ház és udvar megnevezésű, télen nyáron lakható kisház.
Áramellátása (16A), valamint vízvezetékelése újonnan kialakított. A szennyvíz emésztőbe távozik, a gáz még nincs az utcában. A közeli tervek és ígéretek szerint a két utcá
val lejjebbi csatorna és gázvezetékek továbbvezetése hamarosan megvalósulhat.
Az ingatlan egy eredetileg csehszlovák faház, amelyet az elmúlt években kívülről 10 centiméteres hungarocell szigeteléssel láttak el, illetve nemesvakolattal vonták be. A fából épített terasz szintén újépítésű, fedése polikarbonát. A tető szintén cserére került és kőzetgyapot szigetelést kapott. Fűtése egy hűtő- fűtő klímával megoldott, a melegvizet egy Ariston okosbojler szolgáltatja.
Kiváló szigetelése és korszerű nyílászárói miatt állandó lakhatásra is alkalmas, ez esetben az áramellátás bővítése javasolt.
Az ingatlanba a főbejáraton át egy kis előtérből nyílik egy zuhanyzós- kézmosós- wc- vel egyben kialakított kis fürdőszoba. Illetve ebből az előtérből vezet fel a lépcső a jelenleg egy légterű, de akár két kisebb hálószobává alakítható emeletre.
Szemben az étkező és nappali, ebből nyílóan egy főzőfülke található.
A nappaliból egy újonnan, fábol épített teraszra jutunk, gyönyörű kilátás nyílik az ősfás kertre és a környező dombokra.
A kert 741 négyzetméteres, örökzöldekkel és lombhullatókkal vegyesen parkosított. Télen- nyáron kellemes hangulatot biztosít a teraszon pihenéshez vagy grillezéshez.
Minden irányból kerítéssel határolt.
A nyaraló utcája murvával szórt, ami jó állapotú aszfalt útról nyílik. Az ingatlan télen- nyáron jól megközelíthető és lakható. A környéken leginkább nyaralók állnak, de egyre többen választják állandó lakhelyüknek is a településrészt. Csendes, biztonságos környék.

Nógrádon minden elérhető, ami a mindennapokban szükséges, a bánki tó és több kirándulóhely is könnyen elérhető.
A főváros kényelmes autóútnyira van, így igen kedvelt a kirándulók és üdülőtulajdonosok körében.

Keleti határszélét érinti a 2-es főút is, de lakott területei csak arról letérve érhetők el, a 12 123-as számú mellékúton (ugyanez az út köti össze Diósjenővel is).

Vasúton, a 75-ös számú Vác–Balassagyarmat-vasútvonalon érhető el, melynek egy megállási pontja van itt, Nógrád vasútállomás.

Amennyiben szívesen megtekintené, kérem egyeztessünk időpontot. Akár hétvégén is, rugalmasan mutatom!

Ügyfeleimet szívesen segítem az esetleges felújításhoz- átalakításhoz szükséges környékbeli szakemberek ajánlásával, ügyvédi háttérrel, energetikai tanúsítással kapcsolatban is. Kereső ügyfelek részére ingyenes szolgáltatásként email- ben tudok ajánlatokat küldeni, országos rendszerből a keresési igényeiknek megfelelően.
Ons makelaarskantoor helpt klanten ook in het Nederlands, Duits en Engels in het gehele land.
Our Realestate office can help in English, German and Dutch throughout the country.
Unser Immobilien Geschaft hilft unsere Kunden in Deutsch, Englisch und die Niederlandische Sprache im ganzen Land.


terasz, étkező, villany, víz, komfortos, világos, jó közlekedésű,

Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nógrád

Almáskert
Nefelejcs utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó családi ház Nógrád településen.
    Nógrád
    Eladó családi ház Nógrád településen. Budapest közelében a Börzsöny lábánál Nógrád romantikus hangulatú településen, az évi több tízezer turista által látogatott nógrádi várnál, eladásra kínálok 1330 m2-es bekerített telken, nettó 130 m2-es , 4 szobá...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    1 napja, 6 órája
    59 900 000 Ft
  • Eladó 73 m2-es családi ház Nógrád, Nógrád
    Nógrád, Nógrád
    Nógrád vármegyében van egy TÜNEMÉNYES KÖZSÉG, NÓGRÁD.... Ebben a nyugodt, gyönyörű dombokkal ölelt kis településen, a Nógrádi Vár mellett eladóvá vált egy félig felújított, vegyes falazatú, 73 nm-es lakótérrel rendelkező családi ház, 633 nm-es telken...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    3 napja, 7 órája
    33 900 000 Ft
  • Eladó - Nyaraló - Almáskert
    Nógrád, Almáskert
    Eladó Nógrádon, az Almáskertben, csendes utcában lévő nyaraló! Jelenlegi Tulaj kitakarította a telket és elkezdte felújítani a nyaralót. Egy részét elbontotta és helyette elkezdte könnyűszerkezetből felépíteni, ezt tervezték amerikai konyhás nappalin...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    5 napja, 7 órája
    13 000 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Nógrád, 50nm, 25900000 Ft
    Nógrád
    Eladásra kinálok Nógrád vármegye Nógrád falujában, csendes kis zsákutcában, 2000 m2 telken egy 50 m2-es családi házat. Az épület 6 évvel ezelőtt részleges felújításon esett át. Elrendezése kiváló; amerikai konyhás nappali, három külön nyíló hálószoba...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    1 hete
    25 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Nógrád, 85nm, 47900000 Ft
    Nógrád
    Eladó a Börzsöny lábánál, Nógrádon 1105 m2-es telken egy 85 m2 alapterületű, felújított családi ház. Az ingatlant 2-3 évvel ezelőtt újították fel, kívülről kapott 10 cm dryvitos szigetelést, az ablakok cseréje is megtörtént, és a víz-, villany- és gá...
    • Eladó ház, Lakás - Nógrád
    1 hete
    47 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Kiss Andrea

  • +363056-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nógrád

Almáskert
Nefelejcs utca