+ Ingyenes hirdetés feladása

Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó 67 nm-es panel lakás Nyíregyháza


Hasonló hirdetések

Leírás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 67
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Emeleti elhelyezkedés: Emeleten Emelet száma: 10 Szobák száma: 1 + 2 szoba Alapterülete: 67 m2 Állapota: átlagosBecsült érték: 13.800.000 Ft
Minimál ára: 13.800.000 Ft

AZ INGATLAN VÉGREHAJTÁS MIATT KERÜL ELADÁSRA!

Az ingatlan egy többszintes társasházi lakás, falazata panel. Életkora 24 év, fűtése távfűtés. Helyiségei: 1 szoba, 2 félszoba, 1 konyha, 1 kamra, 1 fürdőszoba, 1 közlekedő, 1 wc, 1 étkező. Alapterülete: 67 m2 .Az ingatlan állapota:átlagos.

Az ingatlannal és az árveréssel kapcsolatos részletes információkhoz pl. megtekinthetőségről, a vásárlás folyamatáról honlapunkon a [------] (arveresnet pont hu) keresztül juthat, kérjük keresse fel weboldalunkat.

Tájékoztatjuk, hogy az ingatlant nem tőlünk lehet megvásárolni, mivel irodánk csak az ingatlanok címének kiadásával foglalkozik.

Amennyiben a vásárlás mellett dönt, akkor az ingatlan megtekintésével és vásárlási szándékával kapcsolatban, az árveréssel megbízott végrehajtót kell felkeresnie.

Weboldalunk segítségével lekérheti az ingatlan adatlapját, ami tartalmazza az ingatlan pontos címét, az eladó (azaz a végrehajtó) elérhetőségeit, valamint az ingatlanról a rendelkezésünkre álló fotókat.

Kérjük, kérdéseiket az [------] (info kukac arveresnet pont hu) email címre küldjék.

Hivatkozási szám: 1501_12536

Elhelyezkedés
Nyíregyháza


 
Elhelyezkedés
Nyíregyháza