Reiki Tanfolyamok mester/tanári szintig

Nyíregyháza
1 hónapja, 1 hete
 • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4983716
 • Kategória: Tanfolyam
 • Alkategória: Egyéb tanfolyam
Leírás
REIKI I .
tanfolyamon a beavatást követően minden tanulónak megemelkedik a személyes rezgésszintje, ezáltal képessé válik a Reiki energia közvetítésére. Elindul benne egy testi-lelki tisztulási folyamat is.amely 21 nap. Megtanulja harmonizálni a teret , ökezelést végezni, csakrát nyitni, zárni, tisztitani , másokat kézrátétellel kezelni . betekintést kap az emberi test energetikai felépítésébe. Az aura jelentőségébe, a csakrák működésébe, tisztításba. Megtanulja hogyan lehet ezt a csodálatos gyógyító energiát önmagunk és mások segítségére hasznosítani.
REIKI II.
tanfolyamon tovább bővülnek a lehetőségek.Négy szimbólum használatát sajátítjuk el. Ezek segítenek a gyógyításban és a mindennapi problémák megoldásában.A REIKI 2-vel számtalan újabb lehetőséged nyílik életed különböző területeinek jobbá tételéhez, és az eszköztárad is bővül. A REIKI 2-es tanfolyam elvégzése és avatása által képes vagy újabb négy szimbólum használatát sajátítod el.
Az első szimbólum használatával képes leszel sokkal egyszerűbben és gyorsabban harmonizálni önmagadat, ételt italt, gyógyszerek mellékhatását megszüntetni, módosítani minden számodra előnytelen programot. A szimbólum a gyógyulást mellékhatások nélkül gyorsítja, támogatja. Megteremti a folyamatos egészséget, erősíti az immunrendszert.
A második szimbólum használatával képes vagy erőt generálni a növények szebb gyorsabb növekedését segítheted elő. Támogathatod azt, aki gyermeket szeretne, mert ez a forma segíti a fogantatást, fokozza a termékenységet. Ha fáradt vagy, energetizál. Csonttörés esetén gyorsítja a csont összeforrását. A következő szimbólum , a Harmadik melyet kapsz ezen a tanfolyamon, képes arra, hogy a problémák valódi okát oldja. Okot és tűnetet is kezel.
A harmadik szimbólum segít olyan rezgésre transzformálni a Reiki energiát, hogy kifejezetten a pszichés tünetekre hasson. A lelki bajokra, mantális problémákra , berögzült félelmekre, fóbiákra stb. Minden a fejből, a gondolatok szintjéről inul ki. Ha ott gubanc van akkor a páciens hajlamos vissza generálni a tüneteit. Ez az a terület, ahová az orvos tudomány egyáltalán nem vagy csak nagyon kis mértékben fordít figyelmet. Kevés módszer létezik arra, hogy a tudat alattit rendbe szedjük. Ez talán az egyik legegyszerűbb.
A REIKI 2 negyedik szimbólumának a távküldő szimbólum hatalmas lehetősége és egyben csodája, hogy bárhol van a szeretted az univerzumban, képes vagy távküldővel fájdalmát megszüntetni, segíteni a gyógyulását.Egy esemenyt pozitiv irányba terelhető lesz. Magadnak is . Itt pusztán érdekesség képpen megjegyezném, hogy sok ember aki kemoterápiát kapott és mellé Reiki energiát, mellékhatások nélkül megúszta! Nem épült le, nem hullot ki a haja, nem ment tönkre a vérképe stb. Nagyon sokan számoltak be erről, tehát ez nem lehet véletlen A Reiki II elvégézésevel komoly “fegyvertár” lesz a kezünkben amivel pozitív irányba tudjuk terelni önmagunk és a környezetünk életét! Természetesebben ellenállóbbak legyünk a betegségekkel szemben is!
A REIKI III.
Mesteri fokozat. A beavatást követően jelentősen megnő a beavatott energiaszintje , rezgésszintje és hatékonysága. A tanfolyam a Reiki 1-2 tananyagának vizsgájával kezdődik. Majd két szimbolum átadása történik . Az egyik egy karma átrendező a másik a mesteri szimbólum. Mondjuk úgy, hogy ilyenkor már nem csak közvevtítője az ember az isteni energiáknak, hanem egy velük, innentől megkapjuk a lehetőséget, hogy mesterré váljunk. Az isteni energiák még aktívabban “avatkoznak” bele az életünkbe és terelnek az életútunkon. Ez mindenkinek egyéni, mindenkinek a sajátja.Jellemző lesz a Reiki tudatos elsajátitása és megélése. A beavatások között nincs szükség arra, hogy hónapokat, éveket gyakoroljon azért, hogy “méltó legyen” a következő fokozatra, ami a tradicionális reikiben jellemző. A reiki elsődlegesen bennünk hozza létre a változásokat de nem kötelez senkit arra, hogy az életét alárendelje a gyógyításnak. Az hogy másokon segíthetünk egy lehetőség, de elsősorban magunknak szól. Éppen ezért mindenki maga dönti el, hogy mikor érzi készen magát a folytatásra.

Kapcsolat a hirdetővel
 • Markos Edit

 • 0670369-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Nyíregyháza


Hasonló hirdetések

 • Személy – és vagyonőr tanfolyam indul Nyíregyházán.
  Nyíregyháza
  Személy – és vagyonőr tanfolyam indul Nyíregyházán. Ingyenes videós tananyaggal, kamatmentes részletfizetési lehetőséggel, egyedi garanciával. Új szakma új lehetőség. Jelentkezz biztonsági őr képzésünkre. Engedélyszám: E/2021/000045 További informáci...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  1 hete, 1 napja
 • Spiritiszta Fehér Máguspap tanfolyam
  Nyíregyháza
  A spiritiszta/fehér mester-máguspap képzés A tanfolyam 12 szintből áll.Az oktatások mindig egész naposak.Lehetőség van 4 szintet egyben elvégezni féláron!!! A szintek önállóan is megállják a helyüket,nem kötelező az összes szintet megtanulni. Aztán i...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  1 hónapja, 1 hete
 • Szellemgyógyászat, Szellem-pszisebészet tanfolyamok
  Nyíregyháza
  A szellemgyógyászatpszi-sebészet pszichotronika – tudatos szellemterápia tanfolyam 5 szintes ! Az 5. Szint Mindig onmagaban egy nap Pszisebeszet vagyis szellemsebeszet oktatas a beavatas . mindig Nyiregyhazan tartom es tobb iranyzatot es mindig 2 szi...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  1 hónapja, 1 hete
 • Tarot KartyaJós
  Nyíregyháza
  Szeretnéd megtanulni a Tarot kártyák rendszerét de eddig nem volt rá időd vagy kitartásod? Vonzanak a lapok, csábít a titokzatosságuk, de túl bonyolultnak, túl soknak tűnt a 78 lap? Ha eddig nem fogtál bele, de a terveid között mégis ott volt, hogy m...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  1 hónapja, 1 hete
 • Régen frissült
  OKJ-s Műkörömépítő képzés indul Nyíregyházán
  Nyíregyháza, Váci Mihály út 41
  OKJ Kézápoló és Műkörömépítő képzés indul Nyíregyházán!!! Beíratkozás: 2019 augusztus 11 vasarnap 10,00 óra 4400 Nyíregyháza , Váci Mihály út 41 Telefonszám: 06305115595 Valósítsd meg álmaid a szépségiparban! Dolgozz versenyképes jövedelemért! A műkö...
  • Egyéb tanfolyam - Nyíregyháza
  4 éve, 9 hónapja
 
Kapcsolat a hirdetővel
 • Markos Edit

 • 0670369-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Nyíregyháza