Ezt a hirdetést archiválták.

Eladó Ikerház, Őrbottyán, Nincs megadva, 110nm, 81900000 Ft

Őrbottyán Nincs megadva
2 hete, 5 napja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Őrbottyán
    Őrbottyán
    Őrbottyánban, a tó közelében eladó egy 2007- ben épült 5 szobás+ nappalis családi ház , két szintes 110 nm nettó lakóterülettel rendelkező ingatlan, 800 nm-es telken.A ingatlan téglából épült folyamatosan fejlesztett. Nagyon jó elosztású. 30-as porot...
    • Eladó ház, Lakás - Őrbottyán
    2 napja
    54 000 000 Ft
  • Eladó ház, Őrbottyán
    Őrbottyán
    Eladó Őrbottyánba egy 600 nm-es telek egy 30nm házzal csendes utcában, gyönyörű környezetben. Természetkedvelők figyelmébe ajánlom.A teleken található víz és elektromos áram. Az utcában csatorna és közelbe gáz található. A telek osztatlan közös. Tová...
    • Eladó ház, Lakás - Őrbottyán
    2 napja
    13 900 000 Ft
  • Eladó ház, Őrbottyán
    Őrbottyán
    Eladó egy új építésű, tégla szerkezetű önálló családi ház Őrbottyánban, Pest megyében. A 4 szobás otthon modern kényelemmel és tágas terekkel várja új tulajdonosát. Gáz cirkó biztosítja otthonának melegéért. Fedezze fel az itt rejlő lehetőségeket, és...
    • Eladó ház, Lakás - Őrbottyán
    2 napja
    83 900 000 Ft
  • Eladó ház, Őrbottyán
    Őrbottyán
    Őrbottyán erdő közeli részén eladó egy újépítésű, önálló családi ház.Az ingatlan egy csendes környéken található.Telek: 707 m2 sík, tujákkal tarkított.Ingatlan:- 2 bejárattal rendelkezik, 68m2 ház: fedett szélfogó, amerikai konyhás nappali 37 m2, köz...
    • Eladó ház, Lakás - Őrbottyán
    2 napja
    58 000 000 Ft
  • Eladó 92 m2-es családi ház Őrbottyán, Őrbottyán
    Őrbottyán, Őrbottyán
    --------TUDTA? Amennyiben CSOK-ot vesz igénybe, az ingatlan vásárlásnál Áfa visszaigénylésre, kammattámogatott hitel felvételre és illeték mentességre is jogosult! Támogatás- és Hitelközvetítő Szakértőnk díjmentesen segít Önnek megtalálni a megfelelő...
    • Eladó ház, Lakás - Őrbottyán
    1 napja, 6 órája
    74 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11979277
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 3
  • Alapterület (m²): 110
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Őrbottyán családias övezetében jelenleg nettó 111 nm lakóterülettel rendelkező dupla garázsos iker családiház!

Az ingatlanban nagy világos nappali, étkezős konyha, 2 hálószoba, előszoba, háztartási helyiség lett kialakítva. Az étkezős konyha kellően tágas csalási étkezésre. A konyhában a konyhabútor és a gépek a vételár részét képzik. A nappalihoz terasz és egy kisebb fedett terasz is tartozik.
A háztartási helyiség kellően tágas a mosógép, szárítógép és egyéb eszközök tárolására.
Az ingatlanok a dupla garázsoknál kapcsolódnak, de nem közfallal mindegyik garázs saját fallal lett megépítve. A garázs a nappaliból a háztartási helyiségen keresztül is megközelíthető nem csak a kert irányából. A dupla garázs egyik fele garázsként funkcionál jelenleg a másik felében vállalkozási tevékenységre lett kialakítva. Természetesen garázsként is funkcionálhat.

Műszaki leírás:
Az ingatlan 38 -as porotherm téglából épült 10 dryvit szigeteléssel ellátva. A műanyag nyílászárók thermo üvegezéssel vannak beszerelve. Az ablakokon redőny és szúnyogháló van.
A nappali konyha és közlekedők hideg burkolattal a szobák laminált parkettákkal borított.
A fürdőszobában sarokkád, zuhanyzó, mosdó és WC rendszer van kiépítve. Vendég WC, kéz mosóval külön helyiségben van.
A fűtést kondenzációs gáz kazán biztosítja radiátorokon keresztül. A háztartási melegvizet is a készülék adja.
Az ingatlanban 3 kémény lett építve. Így mód van kandallók vagy más rendszerű fűtés módok megvalósítására. Beton cserepezés a tetőn.
A szennyvíz Bio emésztő-be kerül. Az emésztő örökös fennmaradású. Nem kötelező a csatornahálózatra való csatlakozás mivel a Ökotech Home Kft rendszer ezt nem igényli és a talajt a környezetet nem terheli.
A kapu elektromos nyitású és zárású, a úton közelíthető meg az ingatlan.

Az emeleti rész jelenleg nem beépített kb. [------] nm. A lápcsőház kialakítása a képeken lázható. A feljárat a nappaliból lehetséges. A fenti térben 4 hálószoba, nappali, fürdőszoba, közlekedő kényelmesen életvitelszerűen kialakítható. Az emeleti rész közlekedőjén keresztül a garázsok felső része is megközelíthető 35-40 nm terület, ami további terek megvalósítását engedi. A fenti nagyobb tér rendkívül világos így műterem, fotó stúdió kialakítására is kiválóan alkalmas. A beton födém megfelelő szerkezetű a terhelékekkel szemben. Az emeleten a víz, csatorna kiállások elérhetők.

Az ingatlan ideális nagy családok számára, akik saját terveikkel, elképzeléseikkel, ízlésvilágukkal, akarják megvalósítani kedvező áron egy jó alappal rendelkező házból otthonukat, két generációs ingatlanukat vagy vállalkozásukat elhelyezni!


Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába!

IRÁNYMUTATÁS A CSOK + MAXIMÁLIS KIHASZNÁLÁSÁNAK LEHETŐSÉGÉRE AMENNYIBEN NEM RENDELKEZNEK KÖZÖSEN ELSŐ LAKÁSSAL!

További információkért és megtekintésért várom megtisztelő hívását a hét minden napján!

terasz, amerikai konyha, villany, gáz, víz, összkomfortos, garázs, világos, kamra, gardrób, jó közlekedésű,

Elhelyezkedés
Őrbottyán

Nincs megadva

 
Elhelyezkedés
Őrbottyán

Nincs megadva