Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Őrbottyán új építés kertkapcsolatos Családi ház

74 900 000 Ft
Őrbottyán
7 hónapja, 2 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11157503
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 90
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Új Építésű Családi és Ikerházak Őrbottyán Zöldövezetében - Green Hill Lakópark

Beruházás Kezdetével Induló I. Ütem: 21 Egyedi Ingatlan Vár Önre!

Csendes, nyugodt környezetben, Pest megye kedvelt településén, Őrbottyánban, a festői zöldövezeti utcákban várjuk azokat, akik szeretnének elszakadni a városi nyüzsgéstől, és egy modern, családbarát lakóparkban lelni otthonra. A Green Hill Lakópark egy új építésű, fiatalos megjelenésű családi és ikerházakból álló projekt, melynek beruházása most elindult.

Az Előnyök, Amikért Ön is Szeretni Fogja:

Különleges Megjelenés: A lakópark modern és friss megjelenést kapott, az épületek a legújabb építészeti trendeknek megfelelően lettek tervezve, hogy minden szempontból megfeleljenek a mai kor követelményeinek.

Zöld Környezet: A beruházás számára felparcellázott, zöldövezeti területen található. A projekt méretei lehetővé teszik az igényesen kialakított és gondozott környezet kialakítását, amely összhangban van a természettel.

Variációk Gazdagsága: Az egy szintes és kétszintes ingatlanok között választhat, így minden család megtalálhatja az igényeinek és elképzeléseinek megfelelő otthont.

Saját Kert és Parkoló: Minden ingatlanhoz saját használatú kert tartozik, ahol baráti találkozókat tarthat, a gyermekek biztonságosan játszhatnak, vagy a család egyszerűen pihenhet. Az autók kényelmes elhelyezéséről pedig saját gépkocsibeálló gondoskodik.

Személyre Szabott Belső Terek: Az ingatlanok belső elrendezésének kialakításában segítségül áll rendelkezésre többféle alaprajzi elrendezés. A beruházó 5 típustervvel készült, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának és igényeinek leginkább megfelelőt.

Családbarát Környezet: A lakópark környezete ideális családoknak. A nyugalom és a biztonság érezhető, miközben a gyermekek szabadon játszhatnak a zöld területeken.

CSOK Lehetőség: Az ingatlanok vásárlásakor lehetőség van a CSOK (Családi Otthonteremtési Kedvezmény) igénybevételére is.

Hívjon Most, Hogy Ne Maradjon Le Erről a Kivételes Lehetőségről!

Ha Ön is szeretne részese lenni ennek a modern és harmonikus lakóparknak, amely csendet, friss levegőt és kiváló minőségű életet kínál családjának, ne habozzon! Bővebb információért és részletekért várjuk hívását.

Építkezzen a Zöld Domb Lakóparkjában - Az Ön Otthona Őrbottyán Szívében!

CSOK igénybevehető és illetéket sem kell fizetni.

Az ajánlat a hirdetési időpontig érvényes. A képek illusztrációk

74900000 Ft

Kapcsolat a hirdetővel
  • Varga Máté

  • +367064-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Őrbottyán


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó - Családi ház - Kálvária utca
    Őrbottyán, Kálvária utca
    CSALÁDI HÁZ ŐRBOTTYÁN ÚJ VÁROSRÉSZÉBEN !!! Őrbottyánban, új parcellázású városrészében ELADÓ EGYSZINTES, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ. Ingatlan: A kizárólagos használatú kert rész 734 nm, ami megfelelő arra, hogy az Ön és családja pihenését, kikapcsolódását sz...
    • Eladó ház, Lakás - Őrbottyán
    5 hónapja
    99 790 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó - Családi ház - Kálvária utca
    Őrbottyán, Kálvária utca
    CSALÁDI HÁZ ŐRBOTTYÁN ÚJ VÁROSRÉSZÉBEN! Őrbottyánban, új parcellázású városrészében ELADÓ EGYSZINTES, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ. Ingatlan: A kizárólagos használatú kert rész 375 nm, ami megfelelő arra, hogy az Ön és családja pihenését, kikapcsolódását szolg...
    • Eladó ház, Lakás - Őrbottyán
    5 hónapja
    74 890 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Varga Máté

  • +367064-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Őrbottyán