Eladó 260 m2-es családi ház Orci, lakóövezet

26 900 000 Ft
Orci lakóövezet
3 hete, 3 napja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-11729306
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 7
  • Alapterület (m²): 260
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Somogy vármegye, Orci község központjában, nagy családi ház eladó. Ez a nagy ház gyakorlatilag két részre osztva , az utcafronton üzlethelységek és az ehhez tartozó kiszolgáló egységekből ( tárolók raktár, női, fi WC ) 134 m2 -en, a mögötte lévő rész lakóház 116m2 területen helyezkedik el. A település, Kaposvár-Toponár városrészhez, csupán 3 km, Kaposvártól 10 km távolságra található. Nem rég egy vegyes bolt és egy kocsma üzemelt itt. A településen jelenleg nincs bolt, sem egy olyan, hely ahol a község lakossága szórakozhatna. Ez a ház erre kiválóan alkalmas, hogy egy nagy család lakóhelye és ott üzemeltetett vállalkozásának színhelye legyen. Kialakítható itt akár egy "mini bölcsőde, óvoda " is . De számtalan vállalkozás telephelyének megvalósítására is alkalmas az épület. A közművek adottak: vezetékes víz, áram, gáz , szennyvízcsatorna . Jelenleg az áram és a gáz kikapcsolt állapotban van, mivel az épületet senki nem használja. Az üzlet három nagy helységből és ( bolti eladó tér, billiárd szoba, kocsma ) és a hozzá tartozó kiszolgáló helyiségekből áll ( raktár, tároló, női férfi WC ) Itt a fűtést kandallók biztosították. A A lakás bejárata az udvar felől található, mely egy előszobából nyílik. Belső munkálatok még vannak a lakáson belül. Hatalmas nappali a hozzá tartozó széles közlekedő helységből, három hálószoba nyílik . Itt gáz konvektor és egy nagy épített kandalló biztosíthatja a fűtést. A ház alatt egy kb.30 m2 boltíves pince is található. Továbbá egy zárt tetejű tároló is rendelkezésre áll, mely később egy autó beálló helyének is alkalmazható. A nagy udvar az itt élők számára, sok szabadidős tevékenység kikapcsolódás, megvalósítására alkalmas lehet. A telek nagysága házi állatok tartására is megfelelő, az udvar folytatásában egy kis patakig húzódó felszántott kert van. Ez , biztosíthatja az itt lakóknak élelmiszerük megtermelését , gyümölcsös kialakítását . A tulajdonos érték különbözet egyeztetés után kaposvári lakásra való cserét is elfogadhatónak tartja . Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az akár megélhetését is biztosító ingatlan, hívjon bizalommal hogy megmutathassam leendő otthonát a város zajától mentes, de a közelében lévő kis településen. Falusi CSOK -ra is alkalmas az ingatlan . Az OTP Bank szakmai hátterével, gyors, szakszerű ingyenes ügyintézésével állunk a leendő vásárló rendelkezésére , OTP Ingatlanpont ajánlásával.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Varga Magdolna

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Orci

lakóövezet


Hasonló hirdetések

  • Eladó 85 m2-es családi ház Orci, Falusi
    Orci, Falusi
    Eladásra kínálok Orci csodálatos környezetében, egy igazi otthont ami Kapsovárhoz közel, csendes és nyugodt környezetben található. Az ingatlan 85,6 négyzetméteres, 3 szobás családi ház. Az ingatlanban fa nyílászárók találhatók, melyek dupla üveggel ...
    • Eladó ház, Lakás - Orci
    2 napja, 15 órája
    22 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Varga Magdolna

  • +36-30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Orci

lakóövezet