Újépítésű okosotthon Oroszlányban

101 160 000 Ft
Oroszlány
1 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12145600
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 5
  • Alapterület (m²): 130
  • Bútorozott: Igen
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Egy olyan okosotthont keresel, ahol gyakorlatilag nincs rezsiköltség? Ahová csak beköltözni kell? Eladó egy teljesen újépítésű kertkapcsolatos sorház Oroszlány most épülő utcájában, a Patakpart Ligetben. A projekt keretében összesen 10 ingatlant építenek fel, amelyből egy már lakott, jelen hirdetésben a teljesen elkészült, berendezett, bútorozott ingatlant ajánljuk figyelmébe. Ezen kívül még 8 ingatlant építünk, ahol a leendő tulajdonos még megálmodhatja a részleteket. 

 

A jelenlegi ingatlan - 100 %-os készültségi szint - 101.160.000

 

Az ingatlan összesen 130 m2-es, ebből 19 m2 a garázs. A hasznos lakótér így 111m2.

Földszint:

előtér                                      3,75 m2

mosdó                                    3,00 m2

közlekedő                               3,84 m2

félszoba                                 11,2 m2

kamra                                     1,46 m2

nappali                                   17,00 m2

konyha-étkező                       13,65 m2

garázs Fk beton                     19,05 m2

 

Emelet: 

lépcsőtér                         5,10 m2

közlekedő                       4,64 m2

félszoba                          11,10 m2

fürdő                                6,93 m2

szoba                             13,65 m2

szoba                             15,87 m2

 

Az ár tartalmazza:
6 Kw os Napelem rendszer (Risen napelemek és Huawei inverter) akár bővíthető is. Magnum elektromos padlófűtés, örök garanciával, minden helységben külön szabályozható és Wifi eléréssel is szabályozható. A fürdőkben törölközőszárítós radiátorok vannak. Klímák (hűtő - fűtő) Midea mindkét szinten, 3db. Alumínium, szinterezett Lewens Üveg terasz, mely később akár bővíthető tetszés szerint (árnyékolásokkal, üveg falakkal). Nyílászárók (3 rétegű üveg és 6 légkamra).

Biztonsági rendszer: külső biztonsági kamerák, riasztórendszer és kivonuló biztonsági szolgálat. Motoros kapu (telefonról is nyitható), proxy és kulcsos kiskapu. Motoros, távirányítós Kling garazskapu. BWT vízlágyító rendszer.
Külső-belső utak. Tereprendezés és füvesített kertészek. A falak 30 cm vastag vázkerámiatéglából vannak. A külső téglafalak 10 cm vastag expandált Grafit Expes polisztirol hab (EPS) szigeteléssel vannak ellátva. A lakásokhoz tartozó kerteket kerítés határolja el a szomszédos telkektől, közterülettől. A lakás csak a garázzsal csatlakozik a szomszédos épülethez. 

 

Amennyiben későbbi átadású, nem berendezett, újépítésű ingatlant szeretnél vásárolni, ajánlom szíves figyelmedbe a folyamatosan épülő ingatlanokat a Patakpart Liget területén. Itt lehetőség van fűtéskész (78.480.000 HUF), kulcsrakész (86.480.000) és bútorozott (93.480.000) csomagot is választani. Ezek tartalmairől bővebben is felvilágosítást tudunk adni.

 

A Patakpart Liget Oroszlány elején, stílusos és igényes tervezésű, a legdivatosabb vonalvezetéssel, modern- építőanyagok és mérnöki szemlélet ötvözeteként, a város legnívósabb újépítésű projektje.
A Projekt nem csak papíron létezik! Biztos beruházói alapokkal, jelentősrészt helyi vállalkozókkal épül.
Az épületegyüttes a legújabb, legkeresettebb trendek szerint jelenik meg. Homlokzati- és formavilága egy innovatív családias otthon tökéletes megformálása. A város hagyományosan modern építészetének nívóját adoptálták élhető keretek közé egy csendes, kertvárosias környezetbe, mégis karnyújtásnyira a városközponttól.
Az ingatlan elhelyezkedése zseniális; ez az övezet egyszerre félreeső és intim -patakpart-kertvárosias környezet -  ugyanakkor az infrastruktúrája kiemelkedő. Gyalog könnyedén elérhető távolságban találhatók nagyobb áruházak, irodai szolgáltatások, uszoda, általános iskola, óvoda, valamint Oroszlány meghatározó egészségügyi létesítménye, a városi Szakorvosi rendelő is.
A városban új utcaként megnyitott Plochingen utcában, összközművesített 3.436 m2 alapterületű telekre kerül megépítésre sorházas jellegű modern, fél nyeregtetős, emeletes kialakítású 10 db lakás.
8 db 111 m2-es lakáshoz 19 m2-es garázs (belső tárolóval). Környezetbe illesztését 2054 m2 zöldterület és épületeket kiszolgáló térköves közlekedők teszik teljessé. A bejáratok felöli zöldterület és a térköves közlekedők a társasház közös használatába kerülnek, kivéve a kertkapcsolatos lakások kert részeit, melyek kizárólagos használati jogát szerzik meg az adott lakások tulajdonosai.

Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg István

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Oroszlány


Hasonló hirdetések

  • Eladó 90 m2-es üdülő, nyaraló Oroszlány, Majk
    Oroszlány, Majk
    Amennyiben ezt az épületet befejezi, egy igazán különleges helyen élheti le az életét. Majkon, a Somlói dűlőben található, közvetlen az erdő mellett, szőlővel, gyümölcsfákkal és a világ nyugodtságát összegyűjtő környezetben. Az épület kő és tégla, pi...
    • Eladó ház, Lakás - Oroszlány
    1 napja, 4 órája
    17 000 000 Ft
  • Eladó 40 m2-es téglalakás Oroszlány, Újváros
    Oroszlány, Újváros
    Új tulajdonosát keresem ennek a 40 négyzetméteres lakásnak. Utoljára üzletként használták, és belső rendbetétel után akár a továbbiakban is remek otthona lehet bármilyen vállalkozásnak, de a látványtervek egy kétszobás lakásra készültek el. Elhelyezk...
    • Eladó ház, Lakás - Oroszlány
    1 napja, 4 órája
    15 900 000 Ft
  • Eladó 144 m2-es családi ház Oroszlány
    Oroszlány
    Lakáskulcs ingatlan, és hitel iroda eladásra kínálja az alábbi ingatlant:OROSZLÁNY CSENDES, NYUGODT RÉSZÉN 5 SZOBÁS, AKÁR KÉT GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS IDEÁLIS CSALÁDI HÁZUNK KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT.A tágas terekkel rendelkező 144nm-es kétszintes épület  j...
    • Eladó ház, Lakás - Oroszlány
    2 napja, 3 órája
    57 000 000 Ft
  • Oroszlányon eladó egy 53 nm-es földszinti két szoba + hallos lakás!
    Oroszlány
    Oroszlányon eladó egy 53 nm-es földszinti két szoba + hallos lakás!CSERE LEHETŐSÉG 1- 1,5 SZOBÁS LAKÁSRA ÉRTÉK EGYEZTETÉSSEL!A Lux Home Ingatlaniroda Oroszlány kínálatából 183300361 számon eladó Oroszlány, panellakás jellemzői: Oroszlányon eladó egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Oroszlány
    3 napja, 4 órája
    21 990 000 Ft
  • Eladó utcafronti üzlethelyiség / lakás kertkapcsolattal
    Oroszlány
    Kiváló adottságokkal rendelkező utcafronti üzlethelyiség kert kapcsolattal ELADÓ , ami akár lakásnak is tökéletes választás. A Lux Home Ingatlaniroda Oroszlány kínálatából 183300489 számon eladó Oroszlány, üzlethelyiség jellemzői:- Az üzlethelyiség h...
    • Eladó ház, Lakás - Oroszlány
    3 napja, 4 órája
    18 000 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Herczeg István

  • +36 30-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Oroszlány