Ez a hirdetés több mint 3 hónapja frissült utoljára. Lehet, hogy már nem aktuális információkat tartalmaz.

Eladó Lakás, Öttevény

32 900 000 Ft
Öttevény
7 hónapja, 1 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-10263716
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 2
  • Alapterület (m²): 56
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Fiataloknak, befektetőknek!
2022-ben teljesen megújult külsővel és belsővel várja új tulajdonosát egy 54 m2 alapterületű lakás, 2 szoba és konyha felosztásban, mely egy 18 m2 fedett terasszal egészíti ki a többfunkciós életteret.
A lakás követi a jelenlegi energiafogyasztási trendeket, kizárólag villamos energia fogyasztásra összpontosít. 10 cm külső és belső szigeteléssel, magas hatékonyságú infrapanelekkel, valamint elektromos víz melegítéssel gondoskodik a mindennapok kényelméről.
A 323 m2-es udvari rész számos lehetőséget ad. A lakás elhelyezkedését tekintve a Győr közeli Öttevényen található.4 lakásos sorház 3. lakásáról beszélhetünk (2 oldalról is fűtött) egy beépíthető telekrésszel.A lakótér 2 szobával, konyha+étkezővel és összkomforttal rendelkezik. A betonozott terasz (fedett) megfelelő lazítási lehetőség lehet, akár grill partyra, vagy egyéb programhoz. A lakást a kivitelező nagy gondossággal tervezte újra az energiahatékonyság jegyében. Az utcára néző falak 60 cm vastagságra lettek növelve a külső és belső szigetelés következtében. Megtörtént a víz, villany, csatorna, aljzat szigetelés teljes cseréje. A tető is ekkor újult meg (lemez) és egészült ki a fedett teraszos résszel (polikarbonát).
A lakás a nyári időszakban hűs köszönhetően a beépített hűtő-fűtő klímának, de a téli időszakban rendkívül gazdaságos, a 120 literes modern vízmelegítőnek, az új nyilászáróknak és minden helységben integrált fűtő paneleknek köszönhetően.
Gáz a szomszédban található. A ház minden helyzetben élhető és gazdaságos rezsi költséget biztosít a tulajdonosnak.
A parkolás az udvarban lehetséges, melyet akár kertészkedésre vagy gyermekeivel közös szórakozásra (játszótér) használhat, elkeríthet.
A közösség megújult és fiatalos. A falu és a környék maga kiépült és percek alatt elérhető minden üzlet, ami a mindennapi élethez nélkülözhetetlen. (óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár szintén)
Közlekedését tekintve autóval 15 perc alatt kényelmesen elérhető Győr belvárosa, de remek busz hálózattal (vidéki) rendelkezik és a közeli M1 el, ezek összekötik Győr és a régió bármely pontjával.
A lakás azonnal költözhető!
Hívjon, ha megtetszettek a leírtak! Találkozzunk, tudjon meg többet róla!

Referencia szám: LK074019-MA

Kapcsolat a hirdetővel
  • Ardó Mónika

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Öttevény


Hasonló hirdetések

  • Régen frissült
    Eladó 56 m2-es téglalakás Öttevény
    Öttevény
    Felújított lakás várja Öttevényen!Bármely korosztálynak, akár kiadásra!Győr közelében, Öttevényen 2022-ben teljesen megújult külsővel és belsővel várja új tulajdonosát egy 54 m2 alapterületű lakás, 2 szoba és konyha felosztásban, melyhez 18 m2 fedett...
    • Eladó ház, Lakás - Öttevény
    5 hónapja
    32 900 000 Ft
  • Régen frissült
    Eladó 54 m2 sorház, Öttevény
    Öttevény
    Öttevényen, 4 lakásos sorházban található, 54 m2-es, teljesen felújított, újszerű állapotú, klímákkal, infrapanelekkel felszerelt, 2 szobás, konyha-étkezős lakás fedett terasszal, 220 m2-es kertkapcsolattal, tehermentesen, azonnal költözhetően eladó!...
    • Eladó ház, Lakás - Öttevény
    1 éve, 4 hónapja
    36 900 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Ardó Mónika

  • +367052-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Öttevény