Eladó Ház, Pápa

41 990 000 Ft
Pápa Szentilonay József utca
2 hónapja, 4 hete
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-12050764
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 4
  • Alapterület (m²): 150
  • Bútorozott: Nem
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Eladó Veszprém Vármegyében, a történelmi Pápa belvárosának közvetlen szívében egy remek lehetőségeket rejtő, 3 külön lakást magában foglaló Önálló családi ház. A telek, melyen a három lakásos épületünk áll 438 nm nagyságú, emelett kiemelkedő tulajdonsága, mely miatt kifejezetten befektetők, építési vállalkozók figyelmébe is ajánlom, hogy beépíthetősége 80%-ban megengedett. Ez lehetővé teszi, hogy soklakásos társasház is építhető legyen rá egy egyedülálló helyen - fejlődő környezetben. Lakhatási célra is kiváló választás, ugyanis a másik két lakás fedezi a teljes kiadásokat az ingatlanra, valamint folyamatos bevételt termel. A ház tetőtere továbbá beépíthető, további lakásoknak lehetőséget adva. Tetőszerkezete egy stabil, fenyőszerkezet fa födémmel - cserép fedéssel. Falai téglából épültek, masszív, régi építésű házról van szó, mely alatt tágas, száras pince található. A Lakások az alaprajzon részletesen megtekinthetőek - 50-50-15 nm nagyságúak (külön színnel ábrázolva, méretarányosan).
Az első, sárga színnel jelölt lakás, mely utcafrontra néz elosztás szempontjából a következő: Nappali, tágas nagyszoba, mely akár két félszobára is kényelmesen osztható, konyha, fürdőszoba helyiségből áll.
A második, mely fehér színnel ábrázolt az alaprajzon és szintén utcafronti elosztás szempontjából a következő: Tágas nappali / szoba, félszoba, nagy méretű konyha, fürdőszoba helyiségből áll.
A második, egyben utolsó kék színnel jelölt garzonlakás elosztás szempontjából : Szoba - konyha helyiség, fürdőszoba elosztású.
Állapotukat tekintve kívülről - belülről részben felújításra szorul az épület a benne található lakásokkal, viszont minimális ráfordítással azonnal költözhető - bérbeadató állapotúak. Befektetők figyelmébe ajánlom, hogy opcionálisan két utcafrontra is nyitható az épület, mely a belvárosban talán egyedülálló, ugyanis igény esetén a hátsó szomszéd is eladóvá válhat.
Amennyiben szeretné remek, biztos helyre fektetni a pénzét, vagy régóta a csodás belváros szerelmese, több generációval, esetleg szülővel költözne, akkor mindenképpen hívjon fel.
Lokalizáció szempontjából karnyújtásnyira minden, a napi léthez szükséges iskola, óvoda, posta, bevásárlási lehetőségek, éttermek, szórakozóhelyek.
A csodás Esterházy Kastély pár lépésre található, mely méltán városunk egyik ikonikus szimbóluma - kincse.
Az ingatlan hitel - támogatásképes teljes mértékben.
A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Minden támogatás, melyet jelenleg az állam ad, (CSOK.-CSOK+ - segítséget nyújtunk Önnek díjmentes ügyintézéssel. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is. Az ingatlanról készült alaprajz, illetve fényképfelvételek az Otp ingatlanpont szellemi tulajdonát képezik.

Referenciaszám: M266569

Referencia szám: M266569

Kapcsolat a hirdetővel
  • Magyar Tamás

  • +367055-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Pápa

Szentilonay József utca


Hasonló hirdetések

  • Eladó Lakás, Pápa
    Pápa
    Figyelemfelkeltő ingatlan Pápán a Vajda Lakótelepen. Felújított, kellemes lakás! Nyugodt környezetben található!* Az eladó, 48 négyzetméteres lakás Veszprém megyében, Pápa városában található. Az ingatlan a város keleti részén, a csendes és kedvelt V...
    • Eladó ház, Lakás - Pápa
    1 napja, 14 órája
    29 900 000 Ft
  • Eladó Családi ház, Pápa, Veszprémi út, 78nm, 18000000 Ft
    Pápa, Veszprémi út
    FIGYELEM! AZ ÁR CSAK AZ UDVARI LAKRÉSZEKRE VONATKOZIK!!! Egyedi lehetőség! Kizárólag ingatlanirodánk kínálatában! Megvételre kínálom Pápa város frekventált főközlekedési útja mellett, a Veszprémi út belváros felőli részén elhelyezkedő, 1900-as évek e...
    • Eladó ház, Lakás - Pápa
    2 napja, 7 órája
    18 000 000 Ft
  • Eladó Ház, Pápa
    Pápa
    **FANTASZTIKUS LEHETŐSÉG PÁPÁN! IDILLI LAKÓKÖRNYEZET VÁRJA ÚJ TULAJDONOSÁT!** Kínálatunkban Pápán, a nyugalom szigeteként ismert Tókertben található, a Tavaszutcában egy 128 m2-es, KETTŐ SZINTES, 3+1 szobás CSALÁDI HÁZ. Az ingatlan nem mindennapi MIN...
    • Eladó ház, Lakás - Pápa
    1 hete, 1 napja
    51 490 000 Ft
  • Eladó Ház, Pápa
    Pápa
    Eladásra kínálunk Pápa-Öreghegyben egy 125 m2 nagyságú, tégla falazatú, 3 szobás, kétszintes családi házat. Az ingatlan zártkerti ugyan, de családi házként van nyilvántartva, ami azt jelenti, hogy akár hitelre is megvásárolható. Elosztását tekintve a...
    • Eladó ház, Lakás - Pápa
    1 hete, 1 napja
    22 900 000 Ft
  • Eladó 75 m2-es családi ház Pápa, Csendes
    Pápa, Csendes
    Veszprém vármegyében, Pápa belvárosának szívében kínálok eladásra egy tégla falazatú, 75 m2 alapterületű, 3 szobás, amerikai konyhás nappalis, felújított, tető teres házat. Az ingatlan 3 lakásos gondozott, rendezett, társasházban helyezkedik el, egy ...
    • Eladó ház, Lakás - Pápa
    2 hete
    20 250 000 Ft
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Magyar Tamás

  • +367055-mutasd
Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.
Üzenet küldése a hirdetőnek
Érdeklődésed elküldésével elfogadod tájékoztatónkat és kifejezetten hozzájárulsz ahhoz, hogy a maxapro.hu üzemeltetője, a weboldal használata során megadott adataidat az Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.
Elhelyezkedés
Pápa

Szentilonay József utca